...

Why should I wanna love again? Unless I am dying to cry my heart out. No man is worth the tears and the pain. No chance, no way. I won't say I'm inlove!



Supernöjd!

Är så himla nöjd med träningen! Det gick jättebra och var jätteroligt! Eftersom att Pärlan är en unghäst (4 år) så är det svårt att göra så mycket, man vill ju inte gå för snabbt fram. Men idag så fick vi hoppa studs och en 3-kombination! Superroligt! Det var första gången som Pärlan hoppade studs och hon hoppade klockrent på en gång och tyckte att det var jätteroligt, öronen frammåt och verkligen sög tag mot hindren! Är så stolt över henne :) Mindre stolt blev jag när hon tvärvägrade att gå in i transporten efter träningen. Alltså, jag är hur trött som helst, helt slut efter träningen och hästen rent av vägrar röra sig i riktning mot transporten. Och det värsta man kan göra i det läget är att bli arg. Mh, jo, då går Lina och blir skitförbannad, superbra. Haha. Äsch vi fick ju iallafall in henne tillslut, det tog baaaara 30 minuter! Hästar alltså, snacka om fri vilja! Tur att jag är så envis, mamma frågade till och med om jag kanske skulle rida hem; "NEJ, hästjäveln ska in, så är det bara, jag tänker fan inte rida hem, klockan är nio!!", var mitt svar ungefär.. Nu är jag iallafall "ledig" från henne imorgon, så jag och mamsen ska till Haninge Centrum och se om vi hittar något fint. Jajuste, jag ska berätta en rolig sak! Igår när jag handlade med Paulina så hade jag ganska mycket pengar, och jag handlade igår och idag, men ändå har jag mer pengar än vad jag hade innan jag började handla! Så tycker jag att det ska vara hela tiden! :D Ciao!

Klädproblemen lösta!

Idag har jag varit i centrum med Stephanie och Louise och letat efter ett fin topp till min svarta kjol. Jag hittade en jättesnygg lila topp med svarta detaljer och en lila kort kofta att ha över. Köpte även ett par leggins i spets som jag ska ha imorgon! Ser verkligen framför mig hur snyggt det kommer att bli! Kommer ha så himla rolig, ska hem till Louise och ha lite myspys, dricka gott och äta ngt tilltugg också, med tjejerna, sen får vi se vart natten för oss! Ska bli skoj!
Nu ska jag iallafall åka iväg till stallet, ska nämligen hoppträna! Hoppas det går bra, är lite nervös faktiskt, har inte tränat på över 2 månader med Pärlan.. Plus att det är en ny tränare, så vi får se hu det går! Nu ska jag kila iväg, ville bara uppdatera litegranna! Byebye.


Lååång dag!

Det började med att jag vaknade imorse vid 6-tiden av att mamma stod i mitt rum och undrade oroligt hur det var med mig; Jag hade drömt en mardröm (vilket jag väldigt sällan gör) och gallskrikit efter mamma, liten som man är. När hon kom in i mitt rum så stod jag och hoppade på golvet och var helt hysterisk. Anledningen var ju såklart drömmen! Jag drömde att jag låg i min säng och när jag vaknade så var hela golvet, hela sängen och hela jag övertäckt med inälvor och köttslamsor! Förstår ni då varför jag var så hysterisk? Haha. Jag och Paulina disskuterade det här idag och vi kom fram till att det var ett slags tecken. Jag har nämligen kollat runt lite efter snygga pälsar och här fick jag en liten hint om att jag kanske inte ska köpa ngn päls, för då kommer jag kanske vakna upp täckt av inälvor? Usch, vill inte ens tänka på det där ngt mer! ^^
Sedan somnade jag iallafall om, och när jag vakade igen så klädde och på mig och gjorde mig iordning för att ta bussen in till stan och träffa Paulina! Vi hade en heldag med shopping och åt på Pizza Hut, jättetrevligt hade vi! Jag fick en sen födelsedagspresent och en julkapp av Paulina, jättefina örhängen och god choklad bland annat! Själv köpte jag en svart klassisk kjol och en vinröd kofta, 2 par örhängen, 2 lipgloss och ett jättefint svart pärlarmband som jag ska ha på nyår! Hoppas verkligen mina klänningar jag skickat efter kommer tills nyår, men man vet ju aldrig. Annars kommer jag ha min nya kjol och så får jag försöka hitta en snygg top till!
När jag kom hem igen så åkte vi nästan direkt ner till stallet. Var så mysigt att komma in i stallet när hästarna redan står inne och hälsar på en med små gnägg. Pärlan är så söt när hon står och tittar ut över boxdörren med sina pigga stora ögon, min lilla älskling! :) Vi red ut en sväng och hon skötte sig exemplariskt (lite pigg bara, men det går inte att göra ngt åt, hihi).  Från stallet åkte vi direkt till Bollmorahallen i Tyresö för att kolla på slutet av matchen mellan Enskede och Tyresö. Min kära far tränar nämligen ett av Tyresös lag och min kära bror är assisterande tränare för samma lag, och det här var den första matchen som min bror coachade, så mamsen ville gärna se den.
Sen dess har jag bara tagit det lugnt, vart ute på promenad med hundarna och tagit en skön dusch, och nu sitter jag med datorn i knät i sängen och äter den mörka chokladen jag gick av Paulina! :) Hugs and kisses!


Paulina på Pizza Hut! :)

Hett i solariet!

Jag och min kära mor åkte iväg för att sola och handla lite. Jag låg och solade och hade det jätteskönt, och så kommer jag sen ut när jag är klar. Där står mamma och flinar, och jag tror såklart att det är åt mig. Sen så skrattar hon till och säger att det var väldigt hett i solariet bredvid henne. Det hade tydligen stönats en hel del där inne! Stackars mamma som var tvungen att höra på det där, haha. Nej usch, nu vet jag iallafall vilket rum man inte ska ligga i på Solkristallen i Brandbergen, (4an för er som också solar där, nu vet ni vad som händer där inne)! ;)

Tjoho!

Allting gick rätt bra idag. Lastträningen gick tillochmed bra! Fick in henne ett par gånger, men hon backade ut nöstan direkt, men envis och tjurskallig som jag är så gav jag mig inte förrens hon stod helt stilla och inte backade ur förrens jag sa att hon skulle göra det! :) (Jag tog lite bilder idag förresten, men jag har inte hunnit ladda upp dom så jag lägger nog in dom senare!)
Sen så skulle jag också brodda om henne. Blindbroddarna bak hade nämligen slitits ner rejält, och smart som jag är hade jag tänkt varje dag att "nej, jag gör det imorgon" och så gick det 2 veckor, och nu fick man knappt av dom. Fick bara av 5 av 8, men men. När dom nya broddarna skulle på så använde jag en jättesmart uppfinning, vet inte riktigt vad den heter, jag kallar det för dragaren, och den använder man just för att få på och av broddar. Men lilla Pärlan fick för sig att ställa ner hoven just som jag skulle dra åt ordentligt, och hoven landade mitt över min fot! Jo, nej men en 450 kilos häst över foten vill man ju ha, visst? Gissa om jag har ett stort fint blåmärke över foten! Haha, jaja, tur att ingenting bröts iallafall, det hade ju kunna vara värre! ;) Efter det har jag inte gjort så mycket, kom hem vid fem tiden, och åt mat, kollade på Arn med mamma och sen har jag suttit vid datorn.. Ska nog sova snart tror jag, klockan är ju ganska mycket! Nattinatt.


Transporten!


Söta lilla Pärlan! :)

27 December 2008

Som ni kanske vet så ringde jag ju Paulina igår. Vi pratade i nästan 2 timmar, och det behövdes. Paulina lyckas alltid få mig att skatta som mest, då vi har samma sjuka humor. Jag upptäckte också att hon hade lurat mig (inte med flit, men iallafall!), hon hade nämligen tidigare i höst sagt att hon skulle få hem grisar (dom bor på en gård) och jag undrade vad fan dom skulle ha grisar till, men men.. Och nu sa hon att hon hade grisarna inne, på sitt rum! Men hallå, stora grisar? På rummet? Låter lite halvläskigt. Men då visade det sig att det var Marsvin det var frågan om, och eftersom att svin är ett "fult" ord så kallade hon dom marsgrisar, och förkortade det till grisar. Men hallå, vilken normal människa skulle fatta det? Om jag köper en katt så frågar ni väl knappast om det verkligen är en katt jag har köpt, den kanske var en hund? Nej, haha, det här satt vi och diskuterade ett tag, och jaa, jag vet inte vad vi kom fram till, antagligen att jag hade rätt, mohaha! :) Paulina är iallafall uppe i Stockholm nu, vilken gör mitt jullov mycket roligare! Har inte träffat henne sen i somras! Jag ska ta och kidnappa henne en dag innan hon åker och shoppa och fika lite, kanske bio, får se! :)

Snart, eller ja, senare idag ska jag ner till stallet. Ska rida, släppa in hästarna och lastträna Pärlan. Vi har inte lastat henne på 2 månader och på tisdag ska vi träna! Vore ju kanoners ifall hästen lilla kunde vara så snäll att faktiskt gå in i transporten utan massa tjafs då, då vi tar och testar idag! Kom på en jättebra taktik förra gången; Det gäller att få henne arg. Det är lite så med ston, man kan inte hålla på och gulla, det gör man med vallacker, inte med ston. Gullar man med henne kan man få stå där i flera timmar utan att hon rör på en muskel, men får man henne förbannad, då skiter hon i det och nästan hoppar in i transporten! Det är såklart något att fila på, men in går hon iallafall. Hoppas hon gör det nu med! Det får ni veta senare ikväll! Ska nog ner och äta lite frukost nu, vore ju en bra idé! Todiloo!


Tråååkigt

Jag har så tråkigt att jag tänker skriva ett inlägg till idag! :) Gör i princip ingenting, sitter uppe på mitt rum (vid datorn som vi säkert märkt) och pratar lite med Stephanie.. Nu fick jag precis ett sms från Paulina, så jag ringer upp henne.... riiing....riiing, nu svarar hon :D. Har tagit lite bilder idag med. Kan vara lite snäll och ladda upp en åt er (a).


Bloggdesignen!

Jag åkte aldrig med till Farmor och farfar, var så himla trött så jag valde att stanna hemma och ta hand om hundarna. Tur för dom, för nu slapp dom åka bild i 3 timmar (fram och tillbaka). Släppte, som ni kanske vet, ut hästarna imorse, så jag gick upp vid åtta, och vi var inte klara förrens 10 med allting. Åkte förbi bageriet och köpte lite nybakat bröd till frukost, supergott! Finns ingenting som slår en nybakad fralla på morgonen!

Som ni kanske har upptäckt så har jag spenderat lite tid åt att fundera ut hur man ändrar designen, och tadaa, jag upptäckte det! Långt ifrån prefekt, men det är iallafall min egen, och inte nån himla standarmall! :) Nu ska jag ner och ge vovvarna mat, borde ge mig själv lite mat också. Ska jag vara ärlig så har jag inte ätit sen imorse.. Fy på mig, jag vet att det inte är bra, men min mage har blivit så van att den liksom inte säger till när det är dags att äta! Juste, vi köpte ju ost- och skinkpiroger på bageriet, ska äta upp dom! :) Tjingeling!


Planerna för imorgon!

Imorgon blir nog en trevlig dag, hoppas jag! Först ska jag upp kvart över åtta för att släppa ut hästarna, får se om jag rider eller inte, tror inte jag kommer orka det, men är det fint väder så piggnar jag nog till när jag får se min underbara lilla söta plutthäst! Hon har en liten tendens att pigga upp mig riktigt mycket! :) 
Efter det så ska vi åka till Västerås och hälsa på farmor och farfar, om planerna stämmer. Det ska bli roligt, dom flyttade dit för ett tag sen (kommer inte ihåg när *skäms*) och vi har inte hälsat på dom än! Det blir ju lätt så, vi åker ju alltid till landet och träffar farmor och farfar, men nu så, nu ska vi till Västerås!
Jag skriver nog mer om det imorgon tror jag. Man vet ju aldrig med mig, jag är lite sådär oförutsägbar, ibland skriver jag och ibland inte. Man måste ju behålla mystiken litegranna, eller vad säger ni? ;)

Jag har ju helt glömt bort att berätta om min dag i söndags! Den var jättemysig och roligt! Jag och min älskade vän Stephanie var ute och red, vi tog en långtur på ca 1½ timma. Det roliga var att hästarna var pigga som satan och väderet var underbart med skinande sol och allting! Vi red ner till gravfälten i Västerhaninge, och in mellan gravfälten och tågspåret. Jag har nänmligen en nyfunnen ridslinga där. Den är helt underbar, prefekt att galoppera på och det är sandunderlag, toppen för hästarnas stackar fossingar! Vi galopperade och hästarna went crazy, jättekul! :) När vi sen kom in i skogen i Jordbro så fick vi för oss att vi inte ville rida i skogen utan ute på vägen. Så vi traskade över vägen och ner på trottoaren i Jordbro's bostadsområde, jättekul! Det var lite så där förbjudet, men ändå helt oskyldigt, vilken gjorde det så himla kul! Har till och med bildbevis, så kul var det! :)
 
  

Pärlan i Jordbro!  
           



Stephanie och Weltan i Jordbro! :)

En trött Juldag

Idag gick jag upp vid 11, sen dess har jag legat och kollat på tv och sovit en hel del. Rätt skönt med tanke på att dagen igår var rätt stressig. Vi blev 17 stycken som var här igår från släkten, jättemysigt! Vi drack glögg och åt julmat, sedan öppnade vi lite julklappar och kollade på Kalle, såklart! Malin var hos våra grannar så vi passade på att säga hej och prata lite. Det var verkligen kul att träffa Malin, har inte sett henne på vet inte hur länge! Hon har ju flyttat hennes häst till ett stall som bara ligger på andra sidan vägen om vårat stall, så vi planerar att rida en långtur tillsammans någon gång under lovet!
Idag har en verkligen varit en sån där riktigt seg dag. Vi har kollat lite i tv, ätit lite lunch och sen åkte jag och pappa och handlade godis! När vi kom hem så satte vi på Mamma Mia och såg den. Det var verkligen en sån där Feel-good Film, och det behövs ibland. Nu har jag precis varit inne på bubbleroom.com och beställt hem 2 jättesöta klänningar. Hoppashoppashoppas att jag får dom innan nyårsafton! Klänningarna var pinsamt billiga, det gick på under 300 kronor, TILLSAMMANS! En liten present till mig som inte svider i plånboken, så ska det väl alltid vara? :)

20 saker jag vill göra innan jag dör

[  ] Resa till Dubai och bo på Burj Al Arab minst en natt.
[  ] Resa runt i Frankrike och Italien
[  ] Åka till Island
[  ] Gå eller cykla runt hela Gotland
[  ] Designa mitt egna hus/gård från grunden
[X] Sova i gräset under bar himmel i en hel vecka
[  ] Göra en springnota
[  ] Skriva krönikor som blir publiserade
[  ] Gå på en stor tillställning klädd i aftonklänning
[  ] Rädda någons liv
[  ] Gifta mig och skaffa barn
[  ] Äga en egen vingård
[  ] Se norrsken
[  ] Bila genom USA
[X] Slicka på en lyckstolpe på vintern
[  ] Testa så många olika tésorter som möjligt under en dag
[  ] Köra på Auto-Bahn
[X] Bada naken mitt i natten
[  ] Simma med delfiner
[  ] Bo och jobba utomlands


Burj Al Arab  ligger i Dubai och är Världens lyxigaste hotell. Detta är världens enda sju-stjärniga hotell!

Myskväll

Tog en låååång skön dusch och satte mig sedan vid datorn. Efter det så har jag ätit middag, kollat på tv och gått en långpromenad med mina söta hundar! Rätt skön kväll faktiskt.
Imorgon är det sista ridningen för min del på Tyresö. Jag känner att jag inte längre får ut något av det sen några nya började i gruppen, så jag slutar istället. Blir rätt trist, för det var annars massa trevliga människor som var där och hästarna var det ju inte heller fel på, som jag annars tycker det är på de flesta ridskolor! Blir kanske så när man länge haft egna hästar.. Jaja, får se hur det blir imorgon. Rätt skönt om man slapp den där hårdträningen sista gången, man kan ju hoppas! Har ju faktiskt min lilla Pärlan att rida efteråt också! :)


Puss på min lilla vovve. :)

Gynekolog, Julavslutning och Shopping med tjejerna.

Imorse jag jag hos gynekologen. Usch vad det där är jobbigt! Alltså första gången jag var hos en gynekolog började jag gråta. Iochför sig så var jag ju inte beredd på att behöva lägga mig i stolen och bli undersökt, men iallafall. Idag gick det så mycket bättre, jag grät inte! Hehe, nej men det gick bra, fast eftersom att han bland annat skulle ta ett celltest så kunde han inte använda glidslem, och ni tjejer kan ju tänka er hur behagligt det var att bli undersökt utan glidslem. uschuschusch, men det var bara att bita ihop! Min lilla söta Stephanie var utanför och väntade på mig när jag var klar, snällt va? :)
Idag hade vi jockså ulavslutning i skolan. 3orna som har scenisk gestaltning hade en teateruppvisning, den var lite rörig, men rätt kul. Efter det så gick vi ner till klassrummet, och vi gav Desi och Jenny våra julklappar. De blev så himla rörda, var så gulligt att se! Sen fick vi betygen och åt lite pepparkakor och mandariner. Efter avslutningen så gick jag Cassandra, Ida, Erica, Sandra, Stephanie och Jennifer upp till centrum. Påväg dit tappade vi Erica, Stephanie och Jennifer, så det blev jag Ida, Cassandra och Sandra som gick och shoppade lite. Jag köpte en jätteskön kofta med stor krage på H&M och två flätade hårband. Sen gick vi ner till Sandy's som precis har öppnat i Haninge Centrum, (bara för en vecka sen, tror jag!) och åt. Jag tog såklart en Grekisk Wrap som vanligt. Den är så himla god, jag älskar nästan all grekisk mat!
Vi satt där inne och pratade i nästan 2 timmar, jättemysigt! Är så kul att kunna umgås med flera samtidigt, har haft svårt med det när jag var mindre, men man växer väl upp!

Nu kom jag precis hem och kopplar av litegrann till Tracy Chapman's Crossroad. Får se vad som händer senare, tror nog att jag är hemma och tar det lugnt, blev ju lite mycket förra helgen! Tjingeling så länge!


Söta Cassandra och Ida på Sandy's.



Sandra, lika söt som vanligt, på Sandy's!

Galen i underkläder!

Jag är verkligen helt galen i underkläder! I måndags köpte jag ju en bh och ett par trosor, igår köpte jag tre par trosor, och idag köpte jag två par trosor och en bh. Det är ju hemsk vad jag köper underkläder! Jaja, man får ju faktiskt bättre självkänsla om man har fina underkläder, det är faktiskt sant! Jaja, jag är iallafall nöjd. :) När man är sjuk som jag är just nu så vill man ju faktiskt köpa ngt fint till sig själv så att man mår lite bättre psykiskt iallafall! Och på tal och psykiskt så pratade vi och kärlek och känslor på psykologin. Gud så spännande! Så många sätt man kan studera människor beteende på och se massa ledtrådar till deras känslor, jättekul att lära sig faktiskt! Nu sitter jag och tar det lugnt vid datorn och lyssnar på Niprone´s I love you, den är så otoligt fin, tycker om den låter, spelar ingen roll om man är glad eller ledsen, den passar alltid!
Snart ska jag ner till stallet och släppa in hästarna, börjar fundera på vart min kära mamma har tagit vägen. Hästarna ska vara inne klockan fem och nu är klockan kvart i fem och mamma är inte ens hemme.. Väldigt konstigt.. Aja, det blir nog bra ändå.
Har så svårt at koncentrera mig på dataskärmen nu, så jag tror jag lägger mig i sängen och väntar istället! Bajbaj.

En vecka kvar till jul!

Åh, jag är så stolt över mig själv! Jag fick min lön i måndags och jag har inte ens rört någonting, inte ens gjort ett kontoutdrag! Känns så skönt. Och inte nog med det så har jag bara 2 julklappar kvar att köpa, varav en som jag redan vet vad jag ska köpa! Äntligen en jul där det finns en stor chans att man slippe stressa ihjäl sig de sista dagarna! Tjoho!
Nu är det bara en vecka kvar till julafton! I år ska vi faktiskt ha julen hemma för en gång skull. Annars är vi alltid hos min farbror eller hos min farmor och farfar, och ibland uppe hos mormor i Sundsvall. Men nej, i år är vi hemma, och hela släkten kommer över på jullunch! Det ska bli så himla mysigt att få pyssla och laga mat och träffa all släkt (iallafall på pappas sida) samtidigt!
Det enda som är jobbigt just nu är att jag fick en såndär akutförkylning som kom över natten till måndagen, inte alls kul. Jag fick sjukskriva mig från jobbet både tisdag och onsdag. Får se hur det blir på fredag om jag mår bättre. Mår jag inte bättre imorgon så får jag sjukskriva mig då med, tyvärr.. Men huvudsaken är ju faktiskt att man mår bra och orkar med allting. Och nu är det ju bara 2 dagar till jullovet. Det behövs verkligen för att ladda batterierna och få rå om sig själv lite. Tänk sen när man går ut skolan och ska börja jobba; Inget sportlov, inget påsklov, inget lång och härligt sommarlov eller höst- och jullov! Herregud, det lär ju ta ett tag innan man vänjer sig. Men det lär väl gå bra det med, hoppas jag!

Nu funderar jag faktiskt på att klä på mig (har precis duschat) lite myskläder och ta en härligt promenad till solariet  och sola lite granna, jag fick ju faktiskt "solpengar" av mormor i födelsedagspresent. Hur roligt som helst! Jag fick pengarna i mynt, så man kan använda som att sola för, och slippa växla, det tyckte jag var jättefiffigt och sött. Undra om det var min kära lilla mamma som låg bakom idén! Vem vet?
Nej jag tror det blir så, allt snacka om solarium får mig att längta, så nu klär jag på mig, och så hörs vi sen! Puss och kram!


17 December 2008

Sometimes I just wish I could go to sleep and wake up the next morning with amnesia, because some of my thought is the worst thing i have in my mind right now. Just knowing that it's never going to be you and me again is killing me


Hej sol!

Idag har det äntligen vart lite sol! Så himla underbart när den där solen kommer fram såhär i decembertiderna. Jag blir verkligen jättedeppig av allt mörker, funderar på att äta rosenrot för att bli lite piggare och få energi som man egentligen får av solen!

Idag har vi vart på studiebesök på det nyöppnade hotellet på Norra Bantorget; Clarion Sign Hotel. Jag blev helt såld, det var så himla fin! Där är ett ställe jag verkligen skulle kunna tänka mig att jobba på! Sofia, som visade oss runt var jättetrevlig och hon berättade massor om hotellet och dess arkitektur, som är väldigt speciell. Verkligen något som nästan alla måste få se! Rummer var rättefina och moderna och eftersom att hotellet går under ett skandinaviskt tema så hade de olika våningarna antingen Finskt, Norskt, Danskt eller Svensk tema. Alla möbler (stolar m.m.) var designmöbler, mestadels från en dansk designer, kommer tyvärr inte ihåg vad han hette.. Det är iallafall Stockholms största och nyaste hotell, det öppnades faktiskt i februari nu i år!
Efter studiebesöket så gick jag Ida och Erica och kollade lite i affärer och jag köpte en bh, ett par trosor, en jättefin klänning till jul och en till present till mamsen! Efter det så åt vi i Kungshallen, jag åt sushi. Äntligen fick jag min älskade sushi, mums!
Nu ska jag byta om och ta med ena vovven ner till stallet. Han ska få följa med ut när jag rider, det tycker han är toppenkul! Ha det bäst!

Social helg!

Har haft en supertrevlig helg! I Fredags så hade vi luciafirandet på gården och i lördags så fyllde jag år och var på stallet hela dagen fram till tre, och vid fyra kom min gammelfarmor hit och grattade mig. Efter det så  drog jag igång och började fixa lite inför kvällen, och Stephanie och Sandra kom och hjälpte mig vid halv sex. Sen började tjejerna komma, och det blev jättetrevligt! Tack för alla fina presenter, flickor! :) Sen åt vi lite romröra och kex, smörinbakad fetaost och laxtartar, jättegott alltihopa (jag gjorde allt nästan själv, hihi). Sen kom flera och det blev jättelyckat, verkligen! Min kära bror kom med några kompis också. Idag så har släkten varit här och firat mig i efterskott. Jag gjorde en egen prinsesstårta, den blev så himla söt så ingen ville egentligen skära i den, men men, nu ör den ju uppäten så den var tydligen god också! :) Har bild på den som jag laddar upp lite senare :) Nu ska jag ta det lugnt och kolla på Gossip Girl som börjar om en timme :) Kram på er!

Grattis till mig :)

Tjoho, idag fyller jag år, mysigt va? :) Iallafall för mig. Hoppas verkligen det blir en lyckad dag. Ska först ner till Pärlan och göra iordning allting där nere och ta en liten sväng i skogen med henne, tror jag. Sen ska vi ner till Tyresö och rida där, Efter det stannar vi nog i Tyresö Centrum och handlar någonting, iallafall om man ska tro mamsen! Sen blir det hem och göra en prinsesstårta (jajamensan, jag ska göra den själv, för det är jag så bra på, eller iallafall med hjälp av Stephanie, men det sk nog gå bra utan henne också! :) ), och göra iordning allt inför kvällen. Åh vad mysigt det ska bli att ha vännerna över! Hoppas ni andra också får en bra dag! Todiloo!

Crossroads

All you folks think you own my life, but you never made any sacrifice.
I say the devil he a walking man. He a fool his a liar conjurer and a thief, he try to tell you what you want and try to tell you what you need. I'm trying to protect what I keep inside, all the reasons why I live my life . Save my soul, save myself.

Sketväder!

Vilket väder det är ute hörrni! Usch och fy. Och jag ska ut i detta väder om en kvart. Vi har nämnligen Lucia-firande på gården så jag ska stå där ute och hjälpa till att sälja lotter. Kul! Haha. Ja, men man får se det positivt, jag fyller ju år imorgon! :) Har bara vart i skolan, och fick reda på att jag får MVG i Draman, kul! Sen så åkte jag till centrum med Erica, Ida och Amanda och köpte en julklapp till pappa. Sen kom jag hem och städade lite köket som pappa håller på att fixa i. När mamsen kom hem så åkte vi ner till stallet. Det tog ca 1½ timma, skönt det, så blött som det var! Nu ska jag som sagt ut på gården, så vi hörs senare! Bajbaj :)

Psykologi

Sitter ochförsöker skriva klart mitt sista arbete i Psykologin som ska vara inlämnad imorgon. Det är faktiskt rätt svårt, man ska analyserna en speciellt psykisk sjukdom enligt olika perspektiv (Psykodynamiska, beteendeperspektivet, humanismen och kognitiva perspektivet). Usch, det är inte kul. Man har egentligen bara boken och antekningar att gå efter och det är inte så lätt att bläddra igenom allt och leta i anteckningar.. Jaja, det måste ju göras.

Idag har jag inte gjort något speciellt. Var i skolan och åkte sedan ner till Pärlan och red ut med Stephanie barbacka. Det var jättemysigt, men Pärleplutten var ganska så pigg (ovanligt! hihi). Sen körde hennes mamma hem oss, men först åkte vi till bageriet och jag köpte 4 solrosfrallor och 2 gifflar till imorgon bitti. Sen köpte jag 2 ost- och skinkpiroger och 4(!) lussebullar till "efterrätt". Sååå gott! :) Sedan så ringde Sabina från jobbet och jag fick lite nya tider som jag ska komma in och jobba på. Hoppas bara jag slipper jobba på julafton. Det har jag verkligen ingen lust med, speciellt inte nu när vi ska ha allihopa här hemma. Jag måste ju hjälpa till och förbereda allt hemma så mamsen och papsen slipper slita ihjäl sig! Nehej, nu är det dags att sluta och börja skriva på Psykologin igen. Tummen upp för det! Och så avslutar vi med ett klyschigt Ciao!

StressStressStress

Nu har jag ganska så bråttom. Ska iväg till jobbet om 8 minuter, och jag kom hem för 12 minuter sen. Nej, det här är verkligen inte nyttigt. Provet imorgon ligger och gnager i samvetet också, och det gör inte saker bättre. Får se om jag måste jobba ända fram till 23 eller om jag kanske kan gå lite tidigare.. Nu ska jag stressa vidare, bajbaj.


Visst är det jobbigt att inte kunna somna?

Kunde verkligen inte somna inatt. Jag gick och la mig halv tolv, men somnade inte förrens 3 eller 4. Hur jobbigt som helst. Man bara ligger där och vrider sig fram och tillbaka, och kan inte göra något för att somna. Usch, nej det där är inte kul. Och det brukar faktiskt inte hända, ibland kan det ju ta 20 min eller en halvtimma för mig att somna, men verkligen inte längre! Jaja, nu ska jag iallafall göra mig iordning och kila iväg till skolan, och sen ska jag jobba ikväll också. Men jag hinner som tur är hem emellan, tack och lov för det!


Titta vad skönt det ser ut! Är det en hästens man måste köpa för att sova sådär skönt?

Deppig

Usch, idag har inte alls varit en bra dag. Den började rätt bra imorse, men sen har det bara gått nerför. Jag hatar att känna mig ledsen, och speciellt när det bara kommer utan att man är beredd på det. Sen blir det ju kanppast bättre av att ha så mycket att göra och tänka på. Jag känner att tiden börjar ta slut. Den räcker inte till för allt det som jag måste hinna med. Att det alltid ska vara såhär dom sista veckorna i skolan, förstår inte lärarna att vi inte är några små maskiner som inte gör något annat än att plugga. Alltså, är det så svårt att omorganisera lite, så att det inte alls är såhär mycket på slutet. Nej nu vill jag bara gråta ut och sen ta tag i allting, för såhär får man ju kanppast något gjort.. 

Mysig dag!

Åh, jag har haft en jättemysig dag idag! :) Vaknade vid elva och åt frukost, åkte och handlade och sen åkte jag och mamma ner till stallet och jag red medans hon fixade allting. Sen så åkte vid och solade, jätteskönt! När vi kom hem igen så bakade jag pepparkakor. Jag förstår inte att man tyckte det var kul att baka pepparkakor när man var liten, det är ju jättetrist! Usch, jaja sen så efter att vi ätit lite middag så gick vi över till Nettan och Stefan som bjöd på lite glögg-fika. Jättemysigt! Det var vi och 2 grannfamiljer till. Satt där nästan 3 timmar och fikade och pratade. Skojskoj! :) Nu har jag precis hjälpt mamma med att göra vinster till vårat lotteri som vi har på Lucia varje år. Vi firar nämligen Lucia på gården, ganska trevligt faktiskt! :) 'Nu blir det iochförsig dagen innan Lucia, men det gör ju ingenting, eftersom att jag faktiskt är så speciell att jag fyller år på Lucia, så då ska jag ha några kompisar över på ett litet sofistikerat mingel, hihi, tror mamma, ja! (Det roligaste är ju att mamma läser det här). Nej mamma, vi kommer ta det lugnt, jag skojar med dig! :) Funderar på hur jag ska göra. Jag skulle vilja ha något tema, för det är ju alltid roligt att se hur kreativa folk är, tror isånnafall att jag tar temat "Färgglatt", för det är ju faktiskt lätt! Någon som håller med eller tycker något annat? Nu ska jag nog gå ner och hjälpa mamma lite. Jag lyssnar just nu förresten på Fairytale of New York av The Pogues. En lite annorlunda jullåt, den är jätterolig, kanske inte barntillåten, men jag ser inga barn i närheten? :) Puss på er!

Draman

Idag kommer jag inte skriva något mer, för jag kommer inte hem efter skolan. Då ska jag jobba, så det blöir det här lilla inlägget idag bara! Idag ska vi ha uppspelning av en pjäs som vi har övat in på draman i skolan, kuuul. Ingen kan någonting, haha så vi kommer sitta och läsa direkt från manuset, äsch det blir nog bra.. Åh, första dagen på veckan som jag är utan Pärlan. Eftersom att jag ska jobba så åker mamma ner och tar hand om henne. Hoppas hon pussar på henne extra mycket åt mig, så hon inte blir ledsen för att jag inte är där ^^  Nej nu ska jag packa ner jobbkläderna.. Vi mhörs imorgon" :)

Lååång dag idag.

Idag har det varit en ganska lång dag. Jag slutade inte förens fyra, sen var det raka vägen ner till stallet för att släppa in alla hästarna. Gick rätt snabbt, och pappa körde ju mig också! Nu har jag iallafall fått lite mer tips om hur jag kan skriva min psykologiuppsats. Vi hade en sista genomgång idag, så nu har jag en vecka på mig, sen ska den vara inlämnad. Nu har jag hjälpt pappa med att plocka bort lite saker ur köket. Vi håller ju på att göra en "matsal" och lite sådär, så det ska väl förhoppningsvis vara klart innan Lucia. Sen så har jag tränat idag också. Vi spelade lite badminton, jag Ida och Amanda, och jag måste faktiskt erkänna att jag inte är någon höjdare på det. Alltså jag har ju faktiskt bara spelat badminton typ 2 gånger innan, så det var ju inte förväntat att jag ens skulle pricka fjädern, eller vad den hette.. Men herregud vad träningsvärk jag fick i underarmsmuskeln! Alltså det var ju ingenting man var van vid att göra, det där., haha. Sen gick jag och Ida in i gymmet. Det var så himla länge sen jag gymade. Gymade med skolan förrut, men nu när vi inte gör det så har jag inte någon tid till det under fritiden. Jag har ju faktiskt hästen att ta hand om, man får se det som min träning, för de är det ju faktiskt. Nej nu har jag skola att tänka mycket på. Usch, nästa vecka blir inte rolig alls. Har en stor inlämning och ett stort prov, och som om det inte skulle vara nog så ska jag jobba på tisdag och torsdag 18-23, vilken innebär att jag inte lär vara hemma förens tolv eller halv ett! Jaja, man får ta det som det blir, men gäller bara att plugga ordentligt när jag får tid. Man får se det povitivt iallafall, nästa vecka slutar ju faktiskt med att jag fyller år! :)

Skolan

Jaha nu sitter jag i skolan på Svenskan. Som ni vet från tidiagare så skriver vi vårat sista stora arbete innan jul. Vi ska göra ett författarporträtt, och jag ska ju skiva om August Strindberg. Jag är nästan klart med själva porträttet, men nu ska jag även skriva om den tidsepok som han levde och skrev under. Men han föddes under realismen och började skriva under naturalismen, så jag måste skriva om båda, jobbigtjobbigt.  Men jag tog en lite paus för att skriva lite här, snällt va? :)

Nu kommer svaret!

Jag jobbade med psykologin på studiepasset! Nu fick ni svaret ni har väntat på, hihi. :)

Jag och Stephanie, min kära vän, gick upp til centrum efter skolan innan vi tog bussen till stallet. Gick runt och tittade lite, och så köpte vi lussebullar. Åh vad jag älskar lussebullar, det är så himla gott! Inga vanliga kanelbullar har en chans mot dessa ljuvliga solskensgula underbart goda lussebullar, så det så! Sen så tog vi iallafall bussen till stallet. Det var verkligen kul att rida ut med Stephanie. Vi har inte träffats bara vi på ganska lång tid nu, så vi hade en del att prata om! Nu är det bara 10 dagar tills jag fyller år och 12 dagar tills jag får min lön, wiie, längtar efter det! Nu ska jag sussa, nattinatt.

Skön morgon

Åh, jag känner mig verkligen utvilad, hur skönt som helst! Har faktiskt inte något speciellt jag ska göra idag, förutom stallet och min lilla älskling såklart, men det är ju en rutin. ^^ Först är det skolan, ska på studiepass, tror jag ska jobba med antingen svenskan eller psykologin, har en stort arbete i båda, men svenskan är jag snart klart med.. Vi får se vad det bli, kanske berättar senare! :)

Jag tog några jättesöta bilder på stallet häromdagen! 
Jag vet, kameran är urdålig!

                                                                              
         Här är dom söta kisarna, den ljusa är mamman! :)

                                              
                                                                                   

                                                                      
Och så min lilla Pärleplutt o vinterparadiset!

Underbar låt!

Jag och mamma satt och kollade på filmen Music and lyrics igår kväll. Den handlar om en man och en kvinna som skriver en låt tillsammans, och låter heter Way back into love, åh den är så himla bra! Både jag och mamma fastnade för den direkt!  http://www.youtube.com/watch?v=Ce_DxJFdgM4&feature=related

I've been living with a shadow overhead
I've been sleeping with a cloud above my bed
I've been lonely for so long
Trapped in the past
I just can't seem to move on

I've been hiding all my hopes and dreams away
Just in case I ever need them again someday
I've been setting aside time to clear a little space in the corners of my mind

All I wanna do is find a way back into love
I can't make through without a way back into love

I've been watching but the stars refuse to shine
I've been searching but I just don't see the signs
I know that it's out there
There's gotta be something for my soul somewhere

I've been looking for someone to shed some light
Not somebody just to get me through the night
I could use some direction and I'm open to your suggestions

All I wanna do is find a way back into love
I can't make it through without a way back into love
And if I open my heart again
I guess I'm hoping that you'll be there for me in the end

There are moments when I don't know if it's real
Or if anybody feels the way I feel
I need inspiration not just another negotiation

All I want to do is find a way back into love
I can't make it through without a way back into love
And if I open my heart to you I'm hoping you'll show me what to do
And if you'll help me to start again
You know that I'll be there for you in the end

December!

Åh, nu är december här, med sin vita fluffiga snö och sitt mörker upplyst med ljusslingor och adventljustakar! Eller? Nej, det är inte längre snö på backen, knappt ens någon slask. Okej, några ljusslingor och adventljustakar har kommit upp, men inte mer än så. Äsch det kommer väl! :) Igår jobbade jag heeeela dagen, fy vad det var jobbigt. När jag hade 3 timmar kvar fick jag ett migränanfall, inte sådär jätteroligt om jag ska vara ärlig. Men Henrik var så underbart snäll och kom och hämtade mig och körde sedan hem mig, tack för det! Tror nog inte jag hade klarat att sitta på buss, tunnelbana, buss med massa människor och skrikande barn.. När jag kom hem iallafall så var det jättefint hemma. Mamma hade haft "ljusparty" så det var lite juligt med röda gardiner och ljus i fönsterna, supermysigt att komma hem till! Nu ska jag göra mig iordning, början skolan 12 idag! Sen blir det till att åka ner till min älskade Pärlan. :) Grattis förresten till Helene som fick en dotter i fredags! Puss på er :)

RSS 2.0