Sorry lovers!

Jag är liksom dunderförkyld och har knappt varit hemma under helgen.

Kan ju berätta lite snabbt att jag i lördags var ute med mina tjejer från gamla gymnasieklassen! Vi var ute och åt middag och snackade skit i vanlig ordning. Precis som vi alltid gjorde i klassrummen och i matsalen under luncherna.

Jag saknar verkligen allihopa och det är så kul att se att det går så bra för alla! Det glädjer mig verkligen.

En har flyttat till Västerås med sin pojkvän, och en till Solna och en till Värnamo..
Ja ni ser. Man får alltså ta vara på tiden vi lyckas få tillsammans!
Underbaraunderbara ni. Ni gjorde mina 3 år i gymnasiet och jag hoppas att vi alltid kommer att kunna ha kontakter, mer eller mindre!

Jag går snart i ide!

Jag är skitförbannad! Har spenderat förmiddagen med att uppdatera min telefon, säkerhetskopiera kontakerna och allt skit. Uppdaterar telefonen och inser att hälften av kontakerna ändå är borta. Vad FAN?! Är speedad på RedBull, arg, snorig och har huvudvärk.

Nästan så jag låter snoret rinna, orkar inte snyta mig längre, kommer ju ändå bara nytt hela tiden!!

JA till energidryck
NEJ till uppdatering och förkylning!

Swing life away






Månadsdag

Ja, juste! Jag och min pojkvän har månadsdag idag! Jag skrev en söt lapp och la i hans jackficka så han skulle hitta den imorse påväg till jobbet. Haha, trodde jag ja. Vid halv två-tiden när han ringde och inte sa något om det, så fick jag säga åt honom att kolla jackfickan. Värsta fail, men men.. Haha, vi är lika puckade båda två!


Boys will be boys












Skönaste på år och dar!

Okej, det var inte mer spännande än att jag var på ansiktsbehandling på Proforma Clinic. En klassisk ansiktsbehandning som innehöll; Hudanalys, peeling, massage, mask, kräm, formning av ögonbryn, ånga och portömning. Herregud, värt varenda krona och varenda minut av mitt liv! Det var det mest behagligaste jag gjort på länge (förutom portömningen, fyfan)! Började med att hon bäddade in mig i ett duntäcke på britsen (som även hade värmedyna under) och sedan började behandlingen. Ska se till att göra det här så ofta som möjligt, speciellt under vinterhalvåret då min hy lätt blir torr. Ända nackdelen är att jag är lite röd efter portömningen, det klämdes rätt rejält, men fasen vad ren och fräsch man känner sig nu!

Passade på att gå förbi Make Up Store, har blivit förälskad i deras smink på gott och ont. Gott för att det är jättebra, Ont för att senast jag var där kom jag hem med smink för över 1100:- ... Jaja, att investera i sig själv är den bästa investeringen!

Nej nu ska jag kila innan potatisen blir överkokt och fisken bränd! Soo long, lovers!



Present till mig, från mig!

Good morning, sunshines!

Hejhej på er, jag har sovit skitdåligt, snorat och haft mig. Och vet ni? Nu har en underbart trevlig hosta kommit in i bilden och hälsat på! Kul! :)
Han precis gå ut morgonpromenaden med vovven innan himlen öppande sig och kastade ner sån här jäkla snö, ja KASTADE(!), för jäklar vad det snöar!

Nu ska jag slänga i mig frukost och sendan göra ett besök in till duschen. Efter det ska jag iväg till Proforma Clinic. Vet ni vad jag ska göra där då? HA! Hemlis! Det kan ni spekulera kring, ni som inte har en aning, ni andra håller tyst!
Hihi, kul jag är va?

Nej, fan vad tråkig jag är just nu. Sorry dudes.
Men man kan inte alltid vara on fire.
Puss och snusk så hörs vi sen!


Bara när man är sjuk får man Frosties till frukost!


Utsikt från fönstret. Vad i helvete... Det är snart mars, ge upp!!!!

Let's pack our bags and settle down where palm trees grow






Home sweet home!

Åh, det var länge sen det kändes så befriande att få komma hem när man bara varit borta i 3 timmar!

Köpte med mig en smörgås hem med räkor och ägg och en apelsinjuice till det, bara för att jag måste. Haha, ska man tvinga sig själv att äta så kan man iallafall ta något gott och lätt! Var dock tvungen att ta nässpray först, ni vet när man är sådär förkyld och ska äta, så blir man anfådd för att man inte kan andas genom näsan! Det är ju verkligen värdelöst!

Nu sitter jag och äter min smörgås och väntar på att min pojkvän ska komma hem, då ska vi åka och kolla på en jättefin lägenhet. Ska bli spännande att se om det är lika fin som på bilderna!


Sadface

Japp, idag är jag ett riktigt sadface. Alltså, jag blev mer förkyld under natten och nu har jag även feber. Så himla tråkigt, jag som har rätt mycket roliga saker planerat denna vecka. Kommer vara ute och ränna halva dagarna och har inte tid att ligga hemma och snora. Fyfasen för vintern, jag vill kunna gå ut i tunna toppar och korta jeansshorts, jag vill sätta på mig en blommig klänning med kilklackar till. Kom igen nu, Sverige, ge oss vår!

Vaknade för en stund sen efter att jag knappt kunnat sova inatt, tog en promenad med hunden (skönt att bara ha en hund just nu, men på onsdag kommer min lilla bebis!) och kokade en kopp té när jag kom in. Jag blir nästan äcklad av mat när jag är sjuk, vill inte ens ha en smörgås, så jag får försöka trycka i mig något lite senare, så jag inte svälter på kuppen!

Om en timma åker jag iväg på upptäcktsfärd, eller ja, okej.. Ska till sjukgymnasten, men dom kan upptäcka både ett och annat ska jag tala om för er!
Får se hur pigg och glad jag är sen, lär ju bli alldeles matt av att bara gå till bussen.

Nej usch vad jag klagar nu hörrni, förlåt. Hoppas ni har en superbra dag och att ingen är sjuk som jag! :)

Pusspusspuss sötisar!



UPDATE:

Mina ögon rinner när jag nyser så jag tar bort det här j**la sminket nu och lägger mig och försöker sova bland allt snorpapper. Fast det ser rätt lockande ut; Kolla in vad jag får krypa ner till i sängen:


Sjuk och snorig och äcklig och jävlig

Japp, jag har dragit på mig en dunderförkylning! Tur att min pojkvän åkte hem idag så han slapp med mig. Jag är inte speciellt rolig när jag är sjuk. Dramaqueen till tusen. Gnällig och grinig och vill inte vara med!

Men är man hemma själv och är sjukt uttråkad (haha inte bara vanligt sjuk, eller sjuk i huvudet, nu är jag sjukt uttråkad också. Där fick jag jackpott!), så kan man lika gärna försöka göra sig fin och sminka sig, bara för att sedan ta bort det efter 20 minuter och lägga sig i sängen.

Japp, ni hör ju hur kul mitt liv är just för tillfället. Någon som vill byta? Snälla...? Kom igen nu! Schysstaste då? .... nähä. Nänä..


Eftersom att jag verkar vara lite kär i mig själv så ger jag er.... damdaaadaaaaam: MIG SJÄLV!




In my head, my only fantasy















Söndagsuppladdning!

På söndagar brukar jag i regel ha en "uppladdningsdag". Det innebär långt härligt bad, ansiktsmask, hårinpackning, god mat och tv-tittande halva kvällen. Nu har jag bockat av alla punkter förutom tv-tittandet som kommer alldeles strax. För Solsidan (såklart!) och sedan premiären av Big Brother.

Jag kommer ihåg när Big Brother sändes förut för länge sen, då jag var yngre och mina föräldrar inte trodde att det var försent att uppfostra mig rätt (vilket jag misstänker att dom gett upp vid det här laget). Då brukade jag nämligen titta på Big Brother i smyg. Minns jag rätt så tittade jag alltid på reprisen som sändes nästan precis när jag kommit hem från skolan och mamma och pappa inte hade kommit hem från jobbet än. Jag minns även att nästan aldrig han se slutet av avsnitten för då hade någon kommit hem och jag var tvungen att snabbt byta kanal!

Nostalgi? Jag tror faktiskt det. Rebell redan då. Haha.


Denna ansiktsmask kommer från Make Up Store och jag rekomenderar den starkt!


Kostar 175:- för fyra sånna här små påsar (en påse räcker till ca 3-4 behandlingar)


(Nackdelen är att den tyvärr luktar ruttna alger. Typ. Men det är då dom är bra va? Som nyttig mat, haha)

Hey good looking, what you got cooking?

Jag och pojkvän ska laga mat. Eller okej. Jag ska laga mat och han ska skala potatis. Eller nej, skrubba potatis. Han är duktig han, den där!


Sen är det fredagsmyyyyyys


Ego Woman

God morgon, eller tja. Det är väl god eftermiddag?

Nej jag vakande inte nyss, så ni behöver inte oroa er om att jag sov bort hela dagen. Det är snarare så att jag övervägde att låtsas att det var morgon hela dagen och behålla pyjamasen på och ständigt fylla på kaffekoppen och glida runt i tofflorna. Hur skönt vore inte det?

Sedan fick jag dock väldigt tråkigt och började sminka mig lite snyggt, bara för att fördriva tiden och experimentera lite granna. Sen såg det rätt tokigt ut att vara "partysminkad" och ha pyjamas till, så jag tvingade mig själv att klä på mig... Livet är hårt ibland.

Kan ju berätta att det har tagit min pojkvän 2 ½ timme att gå från jobbet, köpa med sig mat och ta sig hit. Alltså, för en vanlig människa skulle detta ta max en timma. Jaja, återstår att se att han köpt med sig allt jag bad om, man vet ju aldrig!

Bjuder på lite egopic's bara för att jag är jag. Typ. Godkänd sminkning?




Bakis.se

Igår var jag och min söta vän Louise ute på Café Tabac och åt lite tapas, en efterrätt och drack ett x antal supergoda drinkar. Sedan bar det av till Café Opera där vi dansade byxorna av oss med Stockholms flashigaste bögar! Hur underbar onsdag? SÅ underbar onsdag. Dock inte lika underbar torsdag. Men vad ska man göra. Man är ju inte lika ung som man en gång var, haha.

Nu sitter jag i köket med datorn och musiken pumpar ut ur högtalarna, jag hinkar kaffe och ska hoppa in i duschen nu så min stackars pojkvän inte behöver se mig med gårdagens smink och håret på sniskan!

Tjoho så länge! (eller snarare hej då, nu dör jag)

Det räcker nu!

Jag tvivlar på att jag är den enda som tycker att det räcker med snö nu! Okej, ja det är jättefint och så. När man sitter inne eller har två ton kläder på sig!

Nu vill jag ha vår, blommiga toppar, kilklackar och tunna chinos.
Ge mig sol, bad och vackra blommor.











Live baby






Be Confident!

Jag har tidigare använt BeConfident's tandblekning, som jag verkligen tycker är superbra!
Har aldrig riktigt trott på att bleka tänderna hemma själv, antingen förstör man tänderna, eller så händer det ingenting och man kastar pengarna i sjön.

Men detta måste jag ändå rekomendera; Bra pris, snabba leveranser, fraktfritt rakt ner i brevlådan OCH det funkar!


Har precis köpt ett startpaket till min pojkvän i Alla hjärtans dag-present, då han vid ett antal tillfällen kommenterat att han skulle vilja testa bleka tänderna. Så TADA! Jag fixar! :) (Hoppas han inte läser min blogg, för då är jag rökt, men tanken är ju god iallafall!)

Här hittar ni bästa tandblekningen enligt mig: http://www.beconfident.se/sv/




Vardagsromantik

Både jag och min fina pojkvän är båda två riktiga suckers för små vardagsromantiska saker. Bara små saker som visar att man tänker på varandra. Förra veckan överraskade jag honom inne i stan när han var påväg från jobbet med att möta upp honom och bjuda honom på bio. 

Igår så överraskade han mig med en nalle när han hade varit och handlat.





Sånna saker är verkligen mysiga, stora eller små, nalle eller en lapp i fickan. Det är kärlek! :)

Tattoo-time!

Jag har fastnat för tatueringens konst. På gott och ont.
Det skulle bara bli en (den första jag gjorde, ett hjärta i nacken), sedan bara en till.
Sen två till, på samma gång.
Nu har jag bokat en tid för ännu en tatuering. Hur ska detta sluta?

Har dock en hyfsat god tendens till att placera tatueringarna där det lätt går att dölja dom!



Första tatueringen, ett hjärta i nacken




Min andra tatuering, 3 liljor på sidan av svanken




Min tredje tatuering; Ordet "Love" och ett hjärta på handleden



Min fjärde, en stjärna på höger fot

I like you

 

You knocked my walls down to the ground, and I'm never wanna put them up again!

 

 


Women in perfeciton
















Today

 


Many faces


I'm possible








Kiss me Kill me


RSS 2.0