Tidszoner..

Sitter vid datorn och nästan väntar på att gå och lägga mig. Låter rätt tragiskt, men det blir så när man ska upp tidigt.. Något som jag ganska ofta funderar på är det här med tidszoner.. Alltså det kan ju knappast bara vara jag som gör det? Vi hade ett prov på det i Turismen, vet egentligen inte vad det har med turism att göra, mer än att det är bra att veta om man ska ställ klockan fram eller tillbaka när man åker till spanien.. Men iallafall, jag vet att utgångspunkten är Greenwich i England och att Ryssland är det land med flest tidszoner. Ryssarna har faktiskt 10 tidszoner i sitt land, kan ni fatta? Jaja.. Men mer då? Det är något som är rätt obegripligt för oss andra som faktiskt inte har kommit på idén.. Jag vet också varför man har olika tidszoner, men inte mycket mer än så.. Någon som vet mer, så skriv gärna, så slipper jag fundera på det mer!  Den här bilden kanske kan hjälpa mig och andra som undrar, hihi. Spana in Ryssland, vilka speciella typer, va?

Lördag

Är fortfarande rätt seg efter igår. Fast det var rätt roligt att jobba! Eftersom att man jobbar skift så träffar man nästan alltid ny personal och det är roligt! Igår jobbade jag tillsammans med Anders och Sandra mest, jättetrevliga båda två, hoppas att jobba med dom fler gånger, och det lär jag ju göra! :) Var dock inte hemma förrens 00.05, det var en aning surt, men det känns väl bättre så fort löningen kommer, I hope!
Idag har jag iallafall förts var och ridit på Tyresö. Det gick jättebra, fast jag var helt slut efter passet. Sen åkte jag ner till min lilla plutthäst. Åh vad jag har saknat henne, hade inte vart hos henne på 2 dagar, och det gör så himla mycket. Fast hon har ju då stått i 2 dagar så det var inte lika kul att rida i mörkret på en hyperpigg häst. Hon var så pigg att jag nästan undrade om dom matat henne med duracell-batterier när jag var borta. ^^ Jaja, tur att hon är så söt, så det väger upp det hela. Nu ska jag väl bara ta det lugnt hemma, ska ju upp och jobba imorgon bitti igen, suck. Skulle jobba 10-20, men Andreas var sååå snäll mot mig och ändrade till 09-20 istället! Någon annan än jag som tycker att det verkar trevligt att jobba i 11 timmar på en söndag, räck upp en hand.. Hm, tur att jag börjar skolan 12 på måndag!


 Här är en bild på min lilla älskling :)


TröttTröttTrött

Usch, jag ska nog gå och lägga mig nu tror jag. Är så himla trött! Har haft öppet hus i skolan, och eftersom att jag är elevambassadör så var jag ju där och "visade" skolan. Var inte hemma förrens halv åtta. Höll på att somna i soffan, men jag släpade mig upp och ut för att gå ut med hundarna. Gick rätt snabbt, dom lekte inte allt för mycket idag, vilket var rätt skönt, för det hade jag nog inte haft tålamod med idag. Har precis strykt min skorta tills imorgon. Det är nog rätt bra att jag går och lägger mig nu, för imorgon blir det en ännu längre dag. Börjar skolan klockan åtta, efter att jag slutar klockan tre så ska jag in till stan för att äta något med mamma innan jag börjar jobba vilket är klockan fem, usch, sen jobbar jag till elva.. Så det blir en lång dag för mig, kommer väl somna så fort jag kommer hem imorgon kväll/natt.. Jaha, får väl se om jag skriver något imorgon, om jag hinner! Annars så kommer det väl ngt nytt på lördag! God natt allihopa och sussa sött :)

Invigning!

Jaha, då man har skaffat blogg då. Och nej, det är faktiskt inte för att "alla andra har det", utan jag behöver något mer att fördriva min tid med. Som om jag inte har tillräckligt mycket att göra på dagarna, men men. En blogg är ju alltid roligt att ha, hoppas jag!

Idag har jag iallafall varit hos läkaren och fått ett recept på Gardasil. Gardasil är ett vaccin mot livmoderhalscancer, och det är verkligen nödvändigt att ta. Det är iallafall 3 sprutor som ska tas inom ett halvår.  Usch, jag som hatar sprutor. Jag är barnsligt känslig, måste jag erkänna, men mer än så avslöjar jag inte. Ni som känner mig vet, det räcker än så länge.. Jaha, nu sitter jag hemma och väntar på att min lektion ska börja så jag kan åka till skolan istället för att sitta här och lata mig. Fast jag har faktiskt varit ganska duktig. Imorse när jag vaknade så satte jag mig vid datorn och började med min uppsats i svenskan. Jag ska skriva ett författarporträtt på August Strindberg, kuuul! Haha, nej, men lite intressant är det faktiskt! Nu ska jag nog hoppa in i duschen tror jag, mysigt! Tjingeling :) 


Kolla vilken snygging han var, den där August Strindberg!  Hihi

RSS 2.0