Sick in tha belly. :(

Jaha, då har man gått och blivit magsjuk. Inte alls bra. Det verkar inte vilja gå över heller, skulle mer än gärna slippa detta nu. Men men, så är det.
Har iallafall haft en bra helg, den bra halvan av den iallafall. Var på min söta vän Izabells 18års fest. Det var verkligen supertrevligt, och jag är glad att jag gick (mådde inte så bra på dagen där heller). Är för nere för att orka skriva mer nu. Får se hur lång tid det tar innan jag blir bra igen. Slängpuss på er!


Älskling-Bella verkade tyckas ha en lyckad fest. :)

Allt går med lite våld, vaselin och en traktor.

Jodå, mycket är det nu, men som sagt, allting går! Nu har jag iallafall insett att jag inte klarar av allting samtidigt så jag har talat om för min tränare att jag inte kommer träna nu två veckor framåt. Då är det fokus på skolan som gäller! Men jag kan ju såklart inte låta bli.. Nästa vecka så ska jag på min och Pärlans första tävling tillsammans. Jag har ju tävlat en hel del i mina år och dar, men Pärleplutten är en riktig rookie och har i princip aldrig varit iväg längre än till ridhuset där vi tränar, så nu ska vi äntligen ut i tävlingsbanan efter vårt hårda slit. Onsdag nästa vecka kommer Lina och Pärlan starta på träningstävlingen på Runsten, ska bli skitkul, för att prata ren svenska! Hur det kommer gå vågar jag inte ens spekulera kring, vi får helt enkel hålla tummarna och hoppas på att mitt sto beter sig mindre som ett sto den dagen. :)

Provade ut en jättesnygg klänning idag från HM. Utan axelband, så jag, som har mitt "lilla" bröstproblem, måste hitta en lösning på att få snygga bröst under denna klänning, utan att ha bh, så ja. Det såg ju rätt bra ut när jag provade den, men sen har vi ju det där tanken, som alltid måste finnas med. "Hur kommer det bli efter 2 glas vin för mycket". Ja, Lina kommer i princip visa brösten för varenda en som närvarar. Hurvida uppskattat det är, är kanske från person till person, men för de som inte uppskattar denna gest ska jag nog låta bli.. Lycka till till mig! Får se vad jag kommer hitta på för spännande lösning.

Jag har iallafall hunnit med att gå på min brors studentmiddag. Var riktigt trevligt faktiskt, man började längta rätt starkt efter nästa år, då det är våran tur att ta studenten. :) Här kommer iallafall bilder på klänningarna jag fyndat (den vänstra hade jag i lördags på skivan):

Enkel somrig klänning från Gina Tricot      Lite finare "festklänning" från HM. (utan tights)
  

Trött, stessad och helt slut

Nu är det bara några få veckor kvar i skolan, och jag har hur mycket som helst kvar att göra. Blev idag klar med iallafall en uppgift, skönt att få som avklarade en efter en. Man blir så himla stressad över skolan nu när man vet hur mycket det är kvar att göra på den lilla tiden man har kvar. Sen är det ju massa lediga dagar också. Men jag håller tummarna, låter inte stressen gå mig över huvudet, för då blir ingenting gjort till slut.

Igår tränade jag ju på gymmet med hjälp av en instruktör. Det var väldigt givande och skönt att få mycket beröm över min teknik. Detta innebär ju att jag kan träna på egen hand helt säkert utan att göra fel och sträcka varenda led i kroppen.
Vi fick sluta tidigare igår, så innan jag gick ner till gymmet så var jag i centrum och kollade runt lite. Måste ju hitta något till skolavslutningen, men jag tror nog jag vet vad jag ska ha. Har hittat en supersnygg blommig klänning, och inte heller sommargulligtblommig utan snyggt blommig, så det kan man ha annars också, inte bara på avslutningen. Till den ska jag ha en kavaj, får se om jag får tag på någon. Ser framför mig hur snyggt det kommer bli! :) Hittade iallafall en fin studentpresent till min kära bror. Han tar studenten nu i juni, så jag kände att det var dags att hitta något. Tänkte inte skvallra vad det är, för man vet ju aldrig, han kanske får reda på det då! Men jag tror han kommer uppskatta det. Skvallrar isånnafall efter att han fått den! Det är ju bara en månad kvar nu! :) Och nästa år är det min tur, tjoho.

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka ner till stallet, har ju hästen att ta hand om, mig själv att ta hand om, gymmet att träna på, och skolan att sköta. Tykcer ni inte synd om mig? :( Haha

Gårdagens outfit:



Dagens samtalsämne

Dagens samtalsämne idag var "Kan kulorna åka in?"
Vi satt stillsamt och fint och väntade på att lektionen skulle börja. Jag satt och flätade Amandas hår när Ida (som att och fläkte ut sig i soffan) undrade om någon av oss hade varit med om att killen kulor åkte in i kroppen. Mycket underlig fråga tyckte vi andra, och det började med att ingen av oss tog det på allvar. Ida gav såklart inte upp, utan fortsatte med att berätta om när hennes pojkvän under en mysig stund mellan dom meddelade på ett rätt panikslaget sät att det gjorde ont och att en av kulorna hade åkt in i kroppen. Det var då vi började fundera och spekulera kring detta, Ingen av oss andra hade varit med om detta, och Erik våran dramalärare kikade förbi och kunde inte bara passera vårat underliga samtal utan att komentera, och jo, visst, sa Erik. Visst ja, dom åka in i kroppen! Hm, jaa.. Där ser man. Hur detta verkligen går till blir väl morgondagens ämne, hihi..

Nu har jag också bokat in en tid med en personal trainer på gymmet. Ska dit redan imorgon och träna med honom. Ska bli spännande, får se till att äta ordentligt innan! Jag meddelar hur det gick imorgon, om jag nu orkar det då, haha.


Fiiiina flätan jag gjorde med mina kreativa händer!



Idas sköna stil i soffan, haha. "I'm sitting like a maaaan"


.

You can't choose who you are going to love, but you can choose who you let in to your heart

Mätt som en plätt

Nu har jag ätit min efterlängtade lasange, och mmmmm vad gott det var! Nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på en film tror jag, rätt skönt att bara så slappa hela kvällen. Så mätt som jag är nu orkar jag ändå ingenting, haha!

Här kommer bilder på mina nya gladiatorsandaler som jag köpte i lördags! Är superdupernöjd :)





Lunget är över, nu kommer vi tillbaka!

Nu är Hotell-tvåorna tillbaka i skolan, så nu är lugnet över. Mohaha. Fast, vi är väl lugna? Vem vet..
Vi hade en supermysig samling i skolan. Började 12.00 med Hotell B, fast våran lärare hade tagit med sig supergoda chokladmuffins och kaffe samt te, så vi satt och hade en mysig fikastund med massa skitsnack, som vi tjejer älskar! Efter det drog vi igång med lektionen och vårat sista inlämningsarbete för iår.

Efter skolan tog jag och Erica vårat pickpack och gick ner till gymmet för att bränna bort den där jäkla muffinsen. Var skönt det är efter att man tränat! Man känner sig så duktig. Och så solade jag såklart!
Nu sitter jag i sängen och väntar på att min bror ska komma och hämta mig. Ska åka och handla lassange, är sååå sugen på det!

Big update!

Ännu en underbart varm och solig veckan har passerat och jag har hållit mig sysselsatt. Sista veckan på praktiken var nu, v 18. Lite tråkigt att lämna dom där, men ändå skönt att komma tillbaka till skolan och få allting klart inför sommarlovet. Det är bara 5 veckor kvar, har jag räknat ut. Och sen är det ju en massa lovdagar också, så det blir till att ligga i med skolarbetet nu. Jag har även skaffat gymkort, som jag tjatat om att jag ska göra. Ingår även solning, så nu ska jag bli både brun och fräsch och vältränad. Haha, jaja, drömma kan man väl göra, men jag har mina egna mål iallafall, och uppnår jag inte dom blir jag mycket förvånad. Jag har lärt mig att inte sätta för höga mål, lider nämligen av stark prestationsångest och har nu blivit tillsagd att ta bebissteg, sätta mål som jag vet att jag klarar av. Och det har jag börjat med! Jag har ju Erica som jag kommer träna mycket med, så det kommer säkert gå utmärkt! Peppar peppar.

Jaha, veckan då, vad har jag gjort. Varit på praktiken, tränat, vart hos hästen och så på valborg var jag hemma hos Erica med Erica och Anna, vi åt god middag och gjorde oss iordning, åkte sedan iväg till Gårdens bad för att kolla på brasan, stannade inte så länge, då brasan inte var sådär jätteupphetsande. Vidare åkte vi till en kille i våran skola, där det var fest. Stannade inte så länge där heller, då jag blev otroligt trött och inte alls rolig att vara med kände jag. Första gången som jag under en fest längtat efter min säng, det var ju inte så bra..
Jag och min älskade mamma var i igår på IKEA igen och köpte lite dekorationssaker till mitt rum, samt ett par ridbyxor på Hööks (Ligger också vid Kungens Kurva, så vi passade på). Köpte iallafall en hög golvvas, nya gardiner, 7 tavleramar i olika storlekar, dekorer till väggen, en prydnadskudde till min nya fotölj och så massa olika fejkblommor (jag är nämligen usel på att hålla riktiga blommor vid liv) till golvvasen och lite andra till en vas jag redan hade. Köpte även en jätteysig vit matta, men när jag öppnade den var den alldeles för liten, så vi måste tillbaka och köpa en större. Tog lite bilder som jag lägger upp, allt är inte på plats, men det som är på plats får ni se. Tavleramarna och målar, svart eller vitt, det får jag se, det lutar mot svart iallafall!




RSS 2.0