Alone or not, you've got to walk ahead




PS. I Love You

Höst going vinter?

Fyfasen vad kallt det börjar bli hörrni?! Har för en vecka sedan tagit upp en jacka från källaren, och den har jag hunnit använda iallafall 3-4 gånger denna vecka! Hoppas som vanligt på en kort vinter, men lär väl bli besviken som alla andra år! Haha, jag ska invistera i ett utomlandsboende under vinterhalvåret, detta fungerar inte, Sverige!

Två bilder från i vintras, ser ju iallafall inte helt ut att hata snön...




Sen fredagslåt

"Fredagslåten" är från svenska Nejra med hennes vackra låt Headstrong!


For the windows in paradise

Jag har blivit lovad att livet precis börjat.
Jag litar på att vi kommer ta oss upp oavsett alla omvägar vi kommer bli tvugna att välja.
Du är stark, jag är stark, vi är starka. Snart är det vår tur, vår tur att lysa!
Jag förbereder mig för allt som kan tänkas komma efter detta, jag fokuserar på framtiden.
Jag måste ju tänka på mig själv i första hand.
Allt känns inte så hårt längre, det känns som om det kommer kunna bli bra tillslut ändå.
Jag är glad, jag är ledsen, jag är arg, jag är tom.


The END!

Om ca 3 timmar slutar jag för denna vecka och då blir det hem och börja måla sovrummet! Är så stolt över mig själv som bredspacklade hela fondväggen OCH slipade! Nu så ska det vara klart för att få upp tapeten. Så hem och måla, och sedan leta någon som kan tapetsera åt mig, sen är det klart! Alltså helt finito! Känns så jäkla skönt, speciellt för att jag vet hur snyggt det kommer bli!

Kanske firar med att dra en sväng till Farsta centrum, eller till och med in till stan för att köpa nya sängkläder och handdukar till badrummet. Det förhöjer rummen så mycket! I badrummet har jag ju rosa handdukar med olika mönster, men tror att jag ska köpa en uppsättning svarta och lila, så man kan variera lite (och killen ska veta att de svarta får han använda, och dom lila är mina! Inget jävla hårvax på mina handdukar!!!).

Sista jobbdagen på veckopasset är lite spännande, man längtar efter att sluta, men ändå tar går det oftast rätt fort. Och så sitter man ju såklart och planerar vad man ska hitta på under hela veckan som jag är ledig. Helt underbart! Nummer ett på listan: SOVA! Haha

Puss på er!


Sick and tired

Är så himla less på att trippa på tå runt alla just nu. När ska folk inse att JAG inte är på topp, och att JAG skulle behöva lite stöd då och då.

Från och med nu tänker jag fanimig strunta i vad alla andra tycker och tänker och mår. Från och med NU är det enda som betyder något att jag ska må bra. What ever it takes!


När den rätte dyker upp, då säger hjärtat till och då får huvudet säga vad det vill


Bonjour de Bruxelles!

Befinner mig i Bryssel och det har varit underbart väder hittills. Idag visar mätaren 31 grader i solen, och snart ska jag bege mig ut på stan och möta upp mamma som snart slutar jobbet.

Har bestämt mig för att inte handla så mycket, men idag är jag ute efter ett par skor. Ska kolla runt efter ett par converse, ifall dom kostar under 500 svenska kronor så köper jag dom här, annars kan jag lika gärna köpa dom hemma (finns inte hur mycket plats i väskan som helst då jag endast har med mig handbagage). 

Idag drar dom igång med någon ölfestival här nere, så jag och mamma ska kolla lite dära, sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på!
Puss på er söta!


Juste! Har ju blivit rödhårig också i all hast! Tror jag gillar det, men fortfarande sjukt ovant!


Utanför mammas lägenhetsfönster!


Mysig park nära slottet. Kanske ska ta reda på vad allting är och heter, haha.


Regrets




RSS 2.0