New in: love at first sight

Låt mig presentera mina nya babies som jag fick hem igår:

High Tech Lighter Venus och läppennan Fairytale Dream från MUS. Ett tips för er som köper high tech lighter är att röra om i den då det första lagret är kompakt och svårarbetat, men denna underbara produkt kan man använda på ögonlocket under skuggorna för att få dom att "poppa" fram i färgerna ännu mer. Kan även användas på läpparna och som highlighter på kindbenen. Jag älskar den redan!

High Tech Lighter Venus 155 kr på Make Up Store

Läppenna Fairytale Dream 135 kr på Make Up Store

 


It's a beautiful day

Så underbart det är ute, har gått en härlig vårpromenad med hunden som sen behövde vila lite, så vi slank in i en hundrastgård där jag nu sitter på en bänk med solen i ansiktet och Neo sniffar runt, vad mer kan man önska just nu?

 


Vuxengodis!

Har man gett upp riktigt godis så får man fylla den luckan med annat, i mitt fall; SMINK!

Visar imorgon, nu ska jag mysa med vovven i soffan! Ha en mysig tisdagskväll :)


Etnic!

Tog en sovmorgon imorse, och sen jag vaknade har jag städat som en galning, rensat kläder efter tvättstugan igår och tagit en långt skönt bad efter promenaden med vovven. Precis fått i mig lite middag och ska snart börja göra mig iordning för ikväll ska jag och en vän på Make Up Stores klubbkväll, supermysigt! Kommer nog hem med lite sminkgodis som jag spanat på.
Puss


New In

Nytt i garderoben och nagellackslådan:


Stand up

Stand up ikväll med bror min, shall be fun. Hörs, puss! :)


Naked Juice Bar


Food

Har fått önskemål på att lägga upp lite recept och tips om lchf-mat, så here we go:

Jag är absolut ingen expert, men jag stapplar mig fram så gott jag kan i mat-djungeln. Jag har aldrig varit ett stort fan av potatis, ris eller pasta, så för mig är detta perfekt! Här är en måltid jag gjorde för någon dag sen:

Marinerade kycklingfiléer som jag sedan stekte i pannan (skär kycklingen i bitar för det blir lättast att tillaga)
Marinaden gjorde jag på soja, olivolja, färsk pressad vitlök, salt och vitlökspeppar.
Till det gjorde jag bulgur (ska man strikt följa lchf får man egentligen inte äta bulgur heller, men det är inte onyttigt så det undantaget gör jag ibland!) till det hade jag en avokado och en ugnsgratinerad tomat, gratinerad med ost, ströbröd och vitlökspeppar!


Through my mind

Har suttit och funderat ut en snygg placering på en tatuering jag vill göra och jag har äntligen hittat set perfekta stället! Nu när lönen kommit också så lär det nog bli en tatueringstid så snart som möjligt om jag känner mig själv, åhh den här kommer bli en av dom finaste, det känner jag på mig! Love!


No sleep

Har snart varit vaken i 22 timmar, det känns. 22 timmar och endast två koppar kaffe, men snart får jag sova, och det är en otroligt efterlängtad sömn!

Underbart att vara tillbaka ute vid skärgården, ni vet vart ni hittar mig i sommar!


And we love you, guys


Smoothie

Godmooooorgon! Underbart väder, var ute på långpromenad nyss och nu blir det soffan med frukosten: Smoothie! Gjorde denna på jordgubbar, hallon, grekiskt yoghurt och röd mjölk. Mättande, supergott och nyttigt!


Vi återstår inatt

Hello lovebirds! Hur mår ni? Jag är fortfarande hostig och dan, men känner mig lite piggare iallafall, kanske beror på vädret? Vilken sol det bjuds på här i huvudstaden, underbart. Bort med snön också så är jag nöjd.

Ska snart åka och handla lite, blir fläskfilé med avokado, sparris och någon god sås till, mums! Puss


Aspirinmask

När jag ändå legat hemma och ruttnat i sängen hela dagen så kan jag åtminstone passa på att göra lite huskurer. Sitter med en aspirinmask (3-4 aspirintabletter, ja värkstabletterna, några droppar vatten och någon droppe citronjuice. Man kan även blanda i lite yoghurt för att få en "lenare" och mer lättjobbad mask) som ska verka i ca 20-30 minuter, det kan svida lite så tar bort det om det gör för ont!

 


Sjukstuga

Usch och fy, snarare än god morgon. Blir inte frisk och det har snart gått en vecka. Hostade så mycket inatt att jag knappt kunnat sova och sen vaknade jag med världens huvudvärk.. Tvingade mig upp ur sängen för att hunden skulle få gå ut, gjorde lite äggröra till frukost och nu ligger jag i sängen igen med citronvatten och Real Housewives Of Beverly Hills, älskar den serien plus att jag ligger i mina nyinköpta, underbara påslakan, så lite tröst är det iallafall! Puss (fast bara kindpuss, vill inte smitta ner er)

Här är min utsikt resten av dagen!


New In: Elizabeth Arden

Underbara Eight Hour Cream. Finns inte ord till att beskriva dessa underbara produkter. Ett plus för Skin Protectant, som kan användas överallt, läppar, solskadad hud, allt!


Främlingsfientlig much?

Känns som att den här skylten inte bara skyltar om öppettider. Detta är långt ifrån min hemmaplan, är inte jag välkommen då? Eller vad är grejen? Haha, orkar inte


Friday

Godmorgon! Jag mår inte kalasbra idag, så jag hoppas ni mår bättre! Hade behövt vila ut den här hemska förkylningen, men jag envisades om att följa med på kryssningen, så jag får helt enkelt skylla mig själv. Ikväll (och säkert resten av helgen) blir det att parkera rumpan i soffan med te, annat orkar jag nog inte..

Ha en underbar fredag finisar! Puss


Kryssning tonight

Nu drar jag iväg på en kryssning, hörs säkert imorgon, fina ni! Puss


15 februari

Godmorgon gullisar! Igår vaknade jag med världens hosta, och idag har jag nästan helt tappat rösten, och hostan är värre! Det kom som en blixt från klart himmel, jättejobbigt..

Hade iallafall en härlig dag på centralbadet, härliga behandlingar och avslappnande jacuzzi, perfekt. Avslutade dagen med en trerätters på Jensens Böffhouse.

Nu sitter jag i soffan med honungste och vill inte alls gå ut i snön, tur att hunden är sån sjusovare så jag får vara inne en stund till!

Kolla förresten vad mysig dom gjort det i centrumet vid mig:


Till mina hjärtan där ute

Godmorgon mina fina hjärtan! Jag sitter på tåget påväg hem från läkaren, och kan härmed berätta att jag är inne på min sista roaccutan-månad! Känns så himla skönt, och jag mår jättebra!

Nu blir det hem en snabbis och gå ut med vovven och hämta väskan, sen bär det av till centralbadet för lite vardagslyx!

Ha en underbar alla hjärtans dag, och glöm inte att du inte är ensam bara för att du är singel! Vi alla har alltid den viktigaste personen i våra liv med oss, oss själva! PUSS


Hard work

Sitter och tråkar ut mig med lite jobb, räkningar och sånt... Tror jag får någon form av frispel snart, saker som inte går ihop, räkningar som inte stämmer.. Blä!

Har iallafall haft en bra helg och en efterlängtad utgång med min fina roliga vän! Tillbaka till vardagen idag, och imorgon blir det alla hjärtans dag-mys på Centralbadet. Jag har bokat en kroppsbehandling med kanel och en ansiktsmassage+ansiktsmask. Ska bli såååå skönt!

Hoppas ni har det roligare än mig just nu! Puss!

(haha, kolla förresten in min konstruktion, jag tror fläkten i min dator är lite dålig, den stänger av sig själv då den blir varm... Försvarets hudsalva är bra till mycket! Ps. Påminn mig att köpa en ny dator!)


Internet kills me

Förlåt fina ni! Mitt internet är segare än ett SJ-tåg just nu, så ni vet varför jag lyser med min frånvaro! Ska försöka blogga lite från mobilen ett tag nu istället!


Power to the skin!

 

Stackars våran hud, snacka om mycket påfrestningar vi utsätter den för, speciellt vi tjejer när vi sminkar oss. Vet ni allihopa vad erat smink innehåller? Tror ni att det är bra för hyn? Jag svarar nej på båda frågorna. Men nu ska det fasiken bli ordning på min hy! Jag försöker komma ifrån foundation nu när min hy har börjat bli så himla mycket finare, så jag köpte Garnier's BB-cream. Helt ärligt vet jag inte vad jag tycker. Första gången jag provade den kändes det som om man blev slungad in i tonåren igen, med "fjortisranden", dvs att den var mycket mörkare än min hudton. Men å andra sidan kanske jag applicerade den fel, så nu när jag använde den idag så la jag på den med hjälp av foundationborsten och så blev det MYCKET bättre, istället för med fingrarna som en vanlig ansiktskräm (det står att man ska göra så, konstigt nog). Den känns väldigt lätt iallafall, och inte kladdig som en foundation. Dock så la jag ett puder över, för jag kände mig lite väl glansig av krämen!

 

Den andra produkten är Bio-Oil, som det görs reklam för nu. Den ska alltså bleka ärr från skador, acneärr, hudbristningar m.m. Den ska även mjuka upp, och ge fukt till huden. Den rekomenderas av barnmorskor till gravida kvinnor, att smörja in magen med denna olja. Kan alltså användas över hela kroppen. Morgon och kväll tar man några droppar och masserar in den i ansiktet (eller där man vill behandla). Det är ett litet experiment, och jag hoppas det fungerar, så att dom där fula röda små fläkarna i ansiktet försvinner! Återkommer när jag börjar se resultat! :)


Och jag märker inte ljuset som smyger in







God morgon!
Mår ni bra? Jag mår bra iallafall, vi har ju blivit rätt bortskämda med fint väder och solen är framme. Härligt!
Jag har ju hållt mig undan lite i helgen, har haft en så mysig helg fullt med roliga saker att göra, så jag har inte hunnit med er! Men här ovan ser ni iallafall bilder från min mysiga lördag. Jag invigde den nya mixern och gjorde goda hallon/blåbär/jordgubb/kesella-smoothies, helt underbara! Avslutade med massa gottis på soffbordet till melodifestivalen, en riktigt bra dag!

I Fredags fick jag med mig ett nytt té som lät spännande. Jag är ju en riktig tédrickare, och jag älskar kombon med lakrits och hallon så det var ju perfekt! Dock var det inte lika gott som jag hade hoppats på, svårt det där med lakrits i té.. Jaja, men gick ju absolut att dricka iallafall!

Vi hörs senare! PUSS

Massage!

Åhh, nu smiter jag ut för en massage. Håll tummarna för att jag kommer ut därifrån utan blåmärken!

PUSS


Happy in pink















12 02 02

 

Goood morgon!

Sovit gott? Hoppas det, för det har jag. Har dock drömt rätt konstigt inatt, men men.
Vaknade strax efter sex och bestämde mig för att gå upp och ta en promenad till simhallen. Simmade några längder på tom mage, märktes verkligen. Påminn mig om att äta frukost INNAN! Väl hemma kokade jag två ägg (som jag äter varje morgon, haha. Sjukt att jag aldrig tröttnar) och åt grekisk yoghurt med lite honung i, mm så gott! Ska koka lite kaffe snart också, sen ska nog den här dagen lösa sig!

Fint väder också, hörrni. Härlig, känns som att det blir en bra dag. Ska ut med vovven strax, sömntutan ligger fortfarande och sover i sängen. Sen i eftermiddag ska jag till centralbadet för en idrottsmassage. Jag har sånna problem med ryggen och axlar/nacke, blir jättestel och får knutar så nu jäklar ska dom ut! Hoppas det inte gör alltför ont bara, är rätt känslig..

Efter detta blir det till att samla mig igen för en mysig dejt!

PUSS


New in: eyeshadows

Nya ögonskuggor från H&M. Paletten kostade 99 kronor, och skuggorna (att dömma av de jag hunnit testa) är superfina. Rena fyndet!


puss



Puss! Nu drar jag och träffar min gamla klasskompis över en lunch!

Viva la diva nr 73





Ett av lacken, från Viva La diva, nr 73.
Helt perfekt rosa glitter. På bilden har jag två lager!
50 kronor på Åhléns.

Välkommen februari


God mooorgon!

Veckan har börjat helt underbart med ett besök på salongen för nya naglar och för att färga ögonfransarna, passade på att gå runt i affärer när jag ändå var igång med min bästa vän i telefonen, men tur för pånboken så slutade det bara med att jag kom hem med två nya nagellack! Åkte sedan och "storhandlade" (typ första gången jag gjort det själv sen flytten) och lagade en supergod middag, ryggbiff med vitlökssmör och ostgratinerade tomater. Tänka sig att LCHF är så himla gott!

Igår var dagen betydligt lugnare, var och hämtade lite paket på posten och sprang några ärenden, och somnade i soffan vid halv sju(!) för att sedan vakna vid tio och gå och lägga mig i sängen istället. Detta resulterade ju såklart i att jag vaknade vid sex imorse, pigg som en lärka. Men hur skönt är inte det, att verkligen ta vara på dagen istället för att sova bort den!

Åt frukost när jag vaknade och slappade en stund i soffan, sen drog jag och voffsen ut på en långprommis, och han var minst lika pigg som jag, sprang som en galning, min lilla tio-åring! :)

Dagen idag bjuder på en träff med en vän, sen får vi se helt enkelt!

Have a lovely day! PUSS

RSS 2.0