The light in the end of the tunnel

Ä-N-T-L-I-G-E-N har jag hittat tapet till både sov- och vardagsrum. Herregud, hur många gånger har jag inte sagt detta? Haha, men vet ni? Denna gång är det sant! Har till och med beställt och betalt! Känns superbra, och jag är toppennöjd. Nu är det bara väggfärg till sovrummets resterande väggar samt en målare som kan smacka upp allting åt mig också, som saknas! Men detta ska nog också lösa sig hoppas jag!

Ni har ju tidigare sett bild på vardagsrumstapeten (Den guld-champagne-färgade med blommor), så nu får ni även se den till sovrummet, denna fondvägg tillsammans med bruna väggar runt om (tapeten är mjukt, varmt lila, vilken kanske inte syns riktigt på bilden):


Hard woork

Inatt är det väldigt jobbigt att jobba, ska ni veta! Har gjort allt jag kan göra just nu, så nu smiter jag in i köket och kokar vatten och gör oboy för att sedan sätta mig framför tv:n och kolla på filmen Queen Sized på femman som börjar om 15 minuter, så dags att skynda sig ;)

Hugs and kisses!


Something good is coming

På torsdag är det löning, vilket innebär att tapeter kommer inhandlas och även andra småsaker som jag vill ha i lägenheten. Jag är ute efter antingen brun eller lila härlig pläd och lila och bruna kuddar, allting till vardagsrummet. Sedan lite ljuslyktor till sovrummet. Har hittat lite saker som jag ska ha, here they are:




Home sweet home

Hello lovers!

Sakta men säkert har mitt hem börjat lika ett hem mer och mer. Och snart är jag nöjd, ska bara smacka upp lite tapeter och sådär, sen så! En bild säger mer än tusen ord, så därför plockade jag fram kameran och tog lite bilder åt er på vardagsrummet! Enjoy! (klicka på de små bilderna för att få dom stora)


Detta blir den nya tapeten i vardagsrummet, champagne/guldig bakgrund med vita blommor och rosa detaljer.













Dancing with myself

 


Sunday, bloody sunday

Söndag igen då, fast för min del är det helt okej. Jag är ledig en vecka till och ska njuta för fulla muggar innan jobbet börjar igen nästa måndag!

Denna söndag blev precis som en söndag ska vara. LUGN! Igår kväll kom mig pojkvän över och vi hade soffmys och kikade på film (eller jag gjorde, han somnade haha), och tog sovmorgon imorse. Nu har han åkt hem och jag har precis laga lunch/middag. Chili con carne, fast kanske inte helt enligt receptet, saknas nog några ingridienser, men för mig funkar det! Sitter i soffan med kudde och täcke och planerar att stanna här resten av dagen!

Seya!


New haircolor

Fick något konstigt ryck för ca en månad sen, och färgade håret mörkblondt istället för mitt ljusa blonda hår, men detta resulterade i att håret blev grå/blått. Så jag tänkte färga över det till ljusbrunt istället, för det bruna pigmentet måste ju ta över det gråa? Nix, då blev det mörkgrått istället.

Gråtandes fick jag en akuttid hos frisören samma dag, och vips så blev jag ljusbrun med inslag av kopparrött. SKITSNYGGT! Enda nackdelen var att det var en toning, då det inte gick att färga mitt hår igen för att det hade fått stå ut med så många färgningar på kort tid, och toningar tvättas ju ur, så nu är det liksom ljusbrunt fast mer åt det blonda... Ja, en lite obestämd färg med andra ord.

För att komma till summan av kardemuman så blev jag otroligt fäst vid det röda och ska därför tillbaka till frisören och FÄRGA det rött (aldrig mer hemmafärgning!!!)!

Detta är alltså min hårfärg right now

 

Och detta är alltså hårfärgen soon to be! Kommer bli skitsnyggt!

 

 

 


Dom bytte mening, bytte ord och bytte känslor

Då jag gått och snorat ner mig helt i form av en förkylning med tillhörande feber och dylikt så är jag inte så roligt, därför får ni istället njuta av Albin Gromers låt Tillsammans.

Kan tillägga att denna låt tilltalar mig enormt mycket då det sätter ord på mitt senaste långa förhållande och det förhållandet jag har nu med min pojkvän. Det är som natt och dag, både på gott och ont. Andreas är den första killen som verkligen fått mig såhär kär och det är en känsla som både stärker mig och river ner mig totalt, men oavsett vad som står i våran väg så vet jag att det är den här underbara människan, min älskade pojkvän, som jag vill leva tillsammans med. No doubt.


Repeat

På min spotify går just denna låt på repeat just nu, så jävla grym!




Maybe I dont need to be saved after all

Hej sötisar!

Här borta händer det inte så mycket, därav bloggpausen. Är ledig från jobbet, 3 veckor och jag är inne på min andra vecka nu. Spenderat semestern med att ta det väldigt lugnt och bara repat mig. Det är rätt tufft att jobba natt för den som inte är van, men änsålänge fungerar det iallafall!

Vad har ni haft för er då? Själv ska jag imorgon (eller senare idag kanske det blir...?) till min pojkväns föräldrar och fira honom, då han fyller år idag!

Har hunnit få ordning lite här hemma också, och slitit med tapeter, haha. Herregud, tänk vad som händer när man har förmycket fritid! Men jag har även valt ut nya tapeter som jag är nästan helt hundra på, iallafall den till vardagsrummet! Kommer bli superfint!

Har rätt mycket inplanerat nu också, härligt när det händer saker. Bland annat har jag bokat flyg ner till Belgien för att hälsa på min mamma som bor där! Ska bli supermysigt med en långhelg med bara mig och mami, var ett bra tag sen nu!
Nu ska jag hoppa i säng, så vi hörs en annan dag! Puss och godnatt!



(Strecket på nyckelbenet är ett försök till att se hur mig nya tatuering kommer att sitta! Yes, ska snart boka en tatueringstid, nr 6 i ordningen!)




RSS 2.0