Empty

Orkar inte mer snart, vill verkligen inte att någon ska behöva känna såhär. Såhär tom har jag aldrig känt mig förrut. Jag önskar att allting kom tillbaka till mig, att allting skulle lösa sig. Men kommer det någonsin göra det? Just nu tvivlar jag på det.

Det kanske blir ett uppehåll här i bloggen, hoppas ni har överseende med detta, försöker skriva lite då och då...

Besök

Mian morbröder är på besök och här är resultatet:


Bathtime


Min lilla pluttskrutt, han ser ju nästan lite söt ut, eller vad säger ni? :)


Nu ska jag hoppa ner i ett varm skönt bad och läsa igenom samanfattningen inför provet imorgon.
Tänk om man hade ett sånt här häftigt badkar? :)

No one never likes to get older

Slutade tidigt idag, egentligen 11 på schemat. Men då våran lärare inte tycker om oss (han erkänner det inte, men jag har genomskådat honom, haha) så fick vi sluta redan strax innan 10, trevligt va? :)
Tog lite fina höstbilder på vägen hem, och snart ska jag iväg och övningsköra. Börjar dra ihop sig nu, och det är inte långt kvar tills jag fyller 18, äntligen!








Mätt som en plätt (eller en pizza)

Jag var kocken idag, och även om det var en simpel maträtt så blev det otroligt gott! Gjorde en pizza med färska champinjoner, salami, soltorkade tomater, lufttorkad skinka och ädelost (och tomatsås och ost såklart). Blev väldigt uppskattat, så de påläggen ska jag komma ihåg! :)




Sunshine, I'm beginning to like this




Grey like the sky

Leka lite med bilder är ju alltid kul. Upptäckte 2000-talets "Carolafläkt", den stod på mitt skrivbord :)


God natt



Jag har hittat den!

Kanske bör skaffa någon att gifta mig med först, men hur som helst så har jag hittat låten jag vill dansa min bröloppsvals till. Amy Nuttall's verson av Fields of gold. Här kommer ett klipp för er som inte vet vilken det är! :)


Nya bilder

Nya bilder på färdiga smyckena














09-09-18

Idag har varit en riktigt bra dag. Vaknade vid åttatiden och gick upp för att ta en lång skön dusch. Sedan begav jag mig iväg till skolan. Vi hade bara två lektioner idag så dagen gick ganska fort. Amanda var supergullig och hjälpte mig med att vara handmodell för mina armband, det blev riktigt fina bilder faktiskt!

Efter skolan gick jag ner till gymmet för att göra lite nytta. Jag satt på träningscykeln i en halvtimma, och eftersom att det var ett tag sen jag tränade sist så lär det bita lite på benen iallafall! Jag har ingenting planerat ikväll, och det är jag glad för. Känner bara för att ligga i soffan resten av dagen. Någon som känner igen sig?


Cassandra och jag, sexiga brudar


Mina fina tjejer :)

I decided long ago, never to walk in anyone's shadows

Har kollat runt lite på Ed Hardy's webbshop. Är riktigt sugen på att skicka efter dessa:






Like old times..

Satt och bläddrade lite i mina gamla skissböcker och hittade det ena och det andra som man klottrat ner förr i tiden.
Jag var väldigt mycket för att skissa när jag var yngre, men det intresset har jag mer eller mindre lagt på hyllan sen ett bra tag tillbaka. Detta har dock inte min kära mor insett, som fortfarande då och då kommer hem med nya flashiga skissbäcker och pennor och allt annat möjligt...












Plugg

Sitter och ska försöka göra klart tentan som ska inlämnas senast 23.00 ikväll. Dags att sätta igång nu va?







Slit och blåmärke på fötterna

Har jobbat hela helgen, från fredag eftremiddag till söndag kväll, är helt slut i kroppen och känner mig helt omotiverad till allting. Som grädde på moset så har jag en hemtenta som ska vara klar till imorgon kväll.. Gissa nu allihopa ifall ni tror att jag hunnit med mer än att titta på frågorna? Svarade ni nej, grattis! Helt rätt och riktigt. Och jag känner inte direkt för att göra mer heller, men jag måste. Ska se till att sätta mig imorgon direkt efter skolan, annars kommer jag inte hinna med.
Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på en bra film, i sällskap med min lille söta vovsing Neo! :)
Nattinatt på er!


Mina stackars svullna fötter!


Ser ni blåmärkena?

God natt!

Nu har jag städat klart och allting är tiptop i klädlådorna!
Gonatt på er!


Före...


Efter!

Trötter

Herregud vad jag är trött. Jag kan verkligen inte rå för det, så fort jag lägger mig i min älsklingsfotölj så somnar jag. På en gång! Kanske kan ha med att jag inte är helt friskt och att kroppen fortfarande behöver vila så mycket som möjligt, men det börjar ju bli lite larvigt!
Jag ska nog fortsätta städa ur mina klädlådor, har fått 2 städade hittills och en tömd, så nu har jag mer plats för alla kläder!


Hey, it's thursday!

Jodå, glada nyheter har jag här! Provet gick faktiskt väldigt bra, iallafall mycket bättre än vad jag själv trott! Eftersom att vi slutade efter provet, vilken blev vid 10.30, så gick jag och Erica, som vanligt (vi kom idag överrens om att vi måste hitta ett annat centrum att "hänga i", det börjar ju bli lite pinsamt när folk börjar känna igen oss) upp till centrum för lite smågluttande i butikerna. Vi började med att gå för att bara (som jag uttryckte mig) "lugnt titta runt utan att ha någon press att verkligen hitta något". Och ni som läser min blogg känner väl mig vid det här laget. Det finns ingen chans i världen att jag går in för att "bara titta". Nepp, jag kom ut med en söt lila t-sirt i organisk bomull med texten "Make a change Save the earth". Där hittade jag också en snygg turkos/cyan-färgad topp. Vi tog en liten paus och åt på Grekens, jag åt Calamares och Erica tog Mix-spetten.
Mätta och belåtna gick vi vidare och hamnade inne på Gina Tricot där jag tidigare provat ett par jeans. Det är verkligen mot min natur att gå in där för att köpa jeans, men jag gav efter och köpte faktiskt ett par. Det blev av modellen Stacey Skinny Jeans, och jag är riktigt nöjd med passformen. Sen blir det till att hålla tummarna för att de håller sig och inte tappar formen, vilket jag har en liten svag känsla av att de kan göra..
För att knyta ihop allting så hittade jag en snygg leopardmönstrad tunika som kan passa till både kjol och mörkare jeans!

Det slutade med att vi hamnade hemma hos mig ute i solen och snackade lite skit! :)

Kiera ville ha lekkompis..

Puss?

Me like!


Hotelladministration

Fancy namn, men är det fancy? Njae. Inte vad jag kan märka av att plugga in allting inför provet vi har on ca 12 minuter! En sak jag har upptäck med alla de här "finare" arbeterna/arbetstitlarna man har, som tex. manager, är att det är en massa jäkla jobb! Jobb jobb jobb. Här gäller det att ta hand om gästerna, personalen, ha översikt om ekonomi och bokföring, planera inför framtiden och en massa annat! Planering, Organisering, Riktning/vägledning och kontroll, känner ni en manade eller? Haha, usch. Hoppas verkligen att det går bra nu på provet!
Ha en bra dag, allihopa!


Roa mig!

Sitter i skolan och har inget bättre för mig än att slänga iväg ett litet inlägg på bloggen. Imorse gick allting med racefart, gick upp 07.15 och tog bussen som gick 07.39, var i skolan 07.58. Hur bra är inte jag?

Nu ska jag snart in på mentorsamtal, så roligt. Någon som är avis?
Jag kan även meddela att det sitter en rätt rolig typ bredvid mig. Han sitter och lyssnar på musik i sina hörlurar så det dunkar i hela huset, nästan iallafall.. Inte är det bra musik heller......

 


Tjäna så mycket du vill!

Är jag den enda som drömmer om att själv välja hur mycket jag ska tjäna? På Woopa.se är det möjligt att bestämma det! Här är en relativt ny sida där du kan sitta och bläddra genom en massa roliga erbjudanden, värva alla dina kompisar, och få en massa pengar för det också. Du kan själv välja om du vill ha pengarna skickade till din brevlåda eller insatt på kontot. Du får 20 kronor på en gång, bara av att gå med, hur bra är inte det? :)

Woopa.se har betalat ut ca 101 362 kronor till sina användare och har ca 50 323 kronor kvar som fortfarande ska delas ut, så vad väntar ni på? Gå in och bli medlem NU!

 



Vi ÄR normala.

 


.

Halvligger i sängen och lyssnar på Lost med Coldplay. Jag har tyckt att deras låtar är rätt bra tidigare, men aldrig uppskattat Coldplay på det sättet jag gör idag. Tack vare en person, faktiskt. Men den personen nämner jag inte här längre. Den personen vet hur som helst vem det är!

Jag ligger och läser Att driva Hotell- och restaurangverksamhet - ett helhetsperspektiv inför framtiden. Mysigt litet häfte vi fick från våran lärare i torsdags. Läs detta tills på måndag sa han, så man lyder ju, duktig som man är. Någon som är avundsjuk på mig? Säg till, så får ni låna häftet när jag lyckas läsa klart, inga problem! ;)

Sjuklingen

Ja, jag har dragit på mig en ordentlig förkylning. Den drog igång i torsdags egentligen, och nu i helgen jag knappt orkar göra mer än att sova.. Orkar man sova? Eller sover man bara? Hm, aja vem vet? Får hoppas att jag mår lite bättre imorgon så jag orkar gå till skolan, vill inte missa något! Hoppas ni andra haft en skön helg, så att nån har haft det iallafall! :)


Här, mina vänner, är en låt som gör mig glad just nu!


Saturday night lalala

Lördagkväll och jag är superduperförkyld. Sitter i soffan med maten framför mig (som jag försökt få i mig i snart en halvtimme). Papsen och jag sitter framför tv:n med matchen på, och för er som inte är insatta i fotboll så är det VM-kval Sverige-Ungern. Jag har inte gjort något vettigt alls idag, varit och handlat, det var väl det vettigaste... Och så har jag gjort ett nytt armband, hur vettigt det nu var! :)



Kiera sitter och stirrar på mig, HELA tiden.. Kanske hon vill gå ut?



Mitt nygjorda armband!


Student '10.

Då har jag dragit igång allt som har med studenten att göra, eller ja, nästan.. Eftersom att jag är ansvarig för studenten nu så blir det till att gå på visningar. Igår var jag på en visning av en lokal. Det var båten Borgila vid södra mälarstrand, som såg riktigt bra ut för oss som är en lite mindre grupp. Enda negativa var att jag inte tyckte att lokalen såg speciellt rolig ut, så det blir till att kolla på fler iallafall.
Jag och Stephanie tog en mysig fika/middag på Cafe Vetebullen och satt så länge att dom var tvungen att säga till oss att de skulle stänga, hoppsan!

Iförrgår slutade vi skolan supertidigt, redan vid 10.30, så jag och Erica åkte in till stan för att slösa lite välförtjänta pengar. Jag kom hem med 2 bh/tros-set, supersnygga och jag får säga det själv! Även lite annat smått och gott kom jag över med shoppandet i sikte! Sedan sa jag hejdå till Erica och gick på bio med mamma. Vi såg The Proposal, och jag gillade den supermycket. Var en riktigt rolig film!

Har inte så mycket mer att skriva just nu, men jag lägger upp lite bilder från veckan!


Erica blev så stolt över denna bild på mig som hon tog! :)


Mamma och jag gick på bio, vi var först in till biografen.. läskigt.



P-fest.

Jepp, snart ska jag iväg ut till Dalarö på personalfest. Synd bara att inga andra från den restaurangen jag jobbar på kommer dit. Jag fåt helt enkelt knyta nya kontakter helt på egen hand, men sånt är ju så nyttigt ändå! Tror nog inte jag blir där hela natten, men äta lite middag kan man ju göra, right? :) Får se om jag kanske sover över hos Stephanie istället för att åka hem, vore rätt skönt, bara att jag börjar en timme tidigare än henne imorgon..
Jaja, större problem än så finns ju, som att jag ska gå till bussen om ca 37 minuter och jag sitter i leggins och linne i sängen och försöker hålla ögonen öppna.. Det är ett problem.

RSS 2.0