Happy New Year!

2 timmar och 10 minuter till tolvslaget. Är ni fulla än? Har ni ätit underbar nyårsmiddag? Krama om varandra vi midnatt och se till att få den där härliga efterlängtade nyårskyssen som du vill ha av den där snygga killen (eller tjejen!), för jag VET att du har spanat in honom/henne! ;) Puss på er, ses på andra sidan!





My oh my

Well hello my little ones!

Jag är kass, jag vet. Jobbar och har mig så mycket att jag knappt hinner med er.. Förlåt! Nytt år vid midnatt, ska vi satsa på lite förändringar? Nu tickar klockan på och snart är det dags för mig att göra lite nytta igen, sedan hem och bums i säng.

Yes, ni läste rätt. Sista dagen på året spenderas i min säng, förhoppningsvis sovandes. Det vill säga, så länge folk inte skjuter av raketerna i förväg och får min hund att automatiskt flyga upp i min säng och lägga sig ovanpå mig.

Sista timmen på året då? Jo, den tillbringas på jobbet. Fast vet ni vad, det gör ingenting. För jag får skåla in det nya året med underbara kollegor, och om jag så gör det med ett glas vatten så är det sak samma. Känner bara ro i att jobba över nyår, slippa hetsen och stressen i nyårfirandet, festen, kläderna, skumpan. SKÖNT!

Fast ska vi tro Mayaindianerna så blir ju detta också det sista nyåret. Ska ni ta det på allvar och slå på stort, eller är ni som jag, hoppas på ett till? Haha, vet inte om man ska skratta eller gråta över att deras uråldriga kalender plötsligt tar slut. Min tar också slut, fast jag har ju redan köpt en ny så det kommer ett år till. Där har ni något att tänka på, indianer! :)

Tack och adjö för det här året då! Vi hörs nästa år! PUSS

Where to, miss? To the stars!


Oh no. No no. Go slow. Baby don't...


23e december

God jul i förskott på er! Nu sticker jag och hunden hem till mamma där jag inte kommer skriva ifrån. Hoppas ni får en härlig jul! Ta hand om varandra och rå om era nära och kära i helgen! Kyss!


I don't know where I crossed the line

Vad snabbt saker och ting kan förändras, bara tvärvända om helt utan förvarning. Man tror att "nu är livet som det ska, nu kan jag börja leva på riktigt", och då förändras allt. Allt vänds upp och ner, vänner försvinner helt utan anledning, människor blir upptagna med sitt liv, och glömmer bort vad som är viktigt, vad som får en att känna sig hel. Jag har aldrig varit särskillt stort fan av förändringar i mitt liv, förutom att byta läge ibland, komma iväg för att få bryta av. Visst, kanske är jag lite för spontan för mitt eget bästa. Min spontanitet har många gånger skrämt mig, men sakta sakta, samtidigt som man blir äldre, så har detta liksom tynat iväg. Jag har lärt mig att ta mer ansvar, att det inte längre är okej att bara släppa allt och boka en flygbiljett och sticka ifrån problemen. Jag har lärt mig att problemen kommer komma oavsätt vart jag befinner mig, så det är lika bra att stanna kvar och möta dem på en gång. Liksom få det överstökat, för att sedan invänta nya problem. För utan att låta gammal och bitter, så blir problemen fler och fler, ju äldre man blir.
Här om dagen pratade jag med en vän till familjen, som jag har stort förtroende för, och hon säger alltid så kloka saker som får en att bara vilja gråta för att man vet att det hon säger är så sant, även fast man vill att det ska vara allt annat än sant. Hon sa till mig att "när man är liten så ser man världen på ett och samma sätt. Man tror att allting ska stanna så som det är just då. Men så är det inte, livet förändras och problem kommer komma på vägen oavsett om man orkar med det eller inte. Det enda man kan göra något åt är hur man själv löser problemen. Det är DU som löser dom, ingen annan. Du kan ändra på hur du vill att det ska vara, det är ditt liv". Kloka underbara människa. Detta vet vi ju alla, men man behöver någon som berättar det för en emellanåt. Sen att det var när jag satt på en restaurang med en vän och fick kämpa med alla krafter jag har för att hålla tillbaka tårarna, det kanske inte var det smartaste draget.

Nu väntar jag in den jobbigaste julen hittills i mitt liv. Jag hoppas att det bara blir bättre efter detta.

Lots of love till er, det är ni värda allihopa!


En vän som kallar mig känslig känner mig för väl







Foto: Paulina Badini
Modell: Jag

80's

Jag vill att mitt liv ska vara som en 80-talsfilm. Jag vill att John Cusack ska hålla upp en bergsprängare utanför mitt fönster. Jag vill åka iväg på en gräsklippare med Patrick Dempsey. Jag vill att Jake från Sixteen Candles ska vänta utanför kyrkan på mig. Jag vill att Judd Nelson ska slänga upp näven i luften för att han vet att han har fått mig. Bara en gång vill jag att mitt liv ska vara som i en 80-talsfilm. Helst med ett häftigt musikalnummer utan någon som helst uppenbar anledning. Men nej, John Hughes regisserade inte mitt liv. Så jag får nöja mig med vad jag har.

20 december baby

 


Please don't leave me





God morgon!
Passade på att sova några timmar efter jobbet, och nu är vi vakna igen. Eller jag är vaken, vet inte om trött-hunden riktigt har vaknat än, haha. Ska snart ut på en liten prommenad och sen ska jag börja göra mig smått iordning. Ikväll ska jag på dejt och sen är jag ledigt ikväll! Det blir bio, och så kanske något att äta.

Hoppas ni haft en superfredag hittills!

PUSS

Mirror on the wall

Fredagslåten idag är Mirror med Lil' Wayne och Bruno Mars


When you feel so tired, but you can't sleep

 


Nu vill jag bara hem och sova, är så himla trött trots att jag druckit tre koppar kaffe. Det har snarare fått mig att må illa än att få mig piggare! That's it for tonight, folks. Thanks for stopping by!

New in. Lush me!

NEW IN From LUSH:




Härliga ekologiska badbomber från LUSH:
Vanilla Fontain och Sexbomb

NEW IN from KYSS JOHANNA:



Hemligt paket! :)

Bloggtorka

Förlåt, lovers! Inte meningen att lämna er i sticket, men just nu är jag mitt inne i värsta bloggtorkan. Bloggen återuppstår som vanligt inom snar framtid! PUSS!


I'll fight for you

Fredagslåten är idag Jason Derulo - Fight for you


We love Waynes Coffee






I'll give her melodies

Random Summer Pics


Stockholm, Sverige


Stockholm, Sverige


Bryssel, Belgien


Bryssel, Belgien


Paris, Frankrike


Skyview over Paris


I am Sugar Muffin

NEW IN:

Rouge från Make Up Store i färgen Sugar Muffin. Är otroligt nöjd med denna rouge. Då jag inte ville ha någon med röd underton, eftersom att jag redan är lite rödrodnad, men samtidigt ville ha en som ger "rosiga" kinder, så blev det denna; Sugar Muffin.
Hur fint namn är inte det?
Tips! Fråga en make up artist i butiken om hjälp för att hitta just DIN rätta färg!




Blush Sugar Muffin 155 kr.
Rouge Brush (nr 340) 175 kr.


5 december

Godmorgon, idag var jag uppe med tuppen. Somnade vid sju (!) igår kväll och vaknade halv 5. Sedan dess somnade jag lite till och från men vid 6 gav jag upp och kände att det var dags att starta dagen. Så nu sitter jag framför tvn, äter ett äpple och dricker te, snart ska jag ut på morgonpromenaden och sedan väntar en lugn dag!

Hoppas ni får en bra dag!

Seems like I had it all, but it doesn't meen anything

 


.




Och sanningen är den att lögnen är mer ärlig, för jag hittade på den.


Nice to know you, let's do it again

Fredagslåten är J Boog -  Let's do it again.




It's gonna take some time, but I know youre worth fighting for


Sugig dammsugare

Måste bara varna er för denna dammsugare. Relativt dyr (med tanke på hur bra man kan få för samma pris) och den är verkligen INTE bra, suger otroligt dåligt, repar sig lätt, dålig batteritid m.m. Synd att den är så snygg, och att man faktiskt kan ha den stående framme..




I can pretend that I'm not lonely, but I'll be constantly fooling myself



RSS 2.0