Well hello, then












L'amour à Paris







Åh, ta mig tillbaka till den underbara våren i Paris. Jag vill sitta på en filt på någon av broarna och äta ost och dricka vin. Bara tänka på livet i vinets berusning och med lukten och ljudet av det underbara vattnet från Seine! 


Inspire me














New in: romantiskt från ikea





Tre plåtburkar från IKEA, 35 kronor.
Passar perfekt som kaffeburkar i mitt kök!

I once was a kid, all I had was a dream





Vi vet hur man gör måndagar roligare!

Ha en bra dag, finisar! Puss

Baby, your the one







GE OSS SOMMAR!

I don't mind


Go on, girl

Hatar att 20-åren-någonting ska anses vara ett "mellanläge" i livet. Man har lite små kortare jobb här och där, man funderar ut vad man vill, man ska leta efter rätt kille att vara med and so it goes on. Jag har funderat hit och dit och upp och ner. Fördelar, nackdelar, alla delar. Lågstadielärare? KUL! Dock inte så bra betalt (JA, man får ha sånna tankar!). Fastighetsmäklare. KUL! Bra betalt om man är duktig. Lång utbildning, utbildning i Gävle, många som utbildar sig till det.. Nehe.

Nu har mina funderingar vandrat vidare till makeup-artist, spateraput och hudteraput. JA! Kul jobb, rogivande miljö (vilket jag behöver), man får träffa nya människor dagligen (love it) och det finns goda möjligheter till att vidareutbilda sig. Jackpot? Vi får väl se. Planer smids, med ansökningar, schemaplanering med almanackan och en kopp latte. Nu blir det en paus framför Real housewives in Beverly Hills.

Puss på er!


Pop that sunshine for me!

Goooood morgon Söndag! Och ni, läsare!

Idag är en härlig dag, ingen söndagsångest för mig inte, hyfsat bra väder tillochmed. Hur mår ni? Bra, hoppas jag. Idag är schemat vidöppet, får se om jag kanske får med mig en date på bio. Är lite sugen på det faktiskt.
Har inte så mycket mer att skriva om, så jag bjuder istället på bilder på dagens make up! Kör på orange i ett tappert försök att locka fram våren lite i förtid.

Puss och söndagsmys på er så hörs vi senare!


Being twenty-something and in love












give me a moment please to tame your wild heart


I know you feel like the wall is closing in on you



Ikväll är det lördagsmys här hemma i form av te med honung och frukt! Så himla gott och fräsch, och mycket mysigare än en prasslande påse med chips, det ni!

Ikväll är sista jobbpasset för veckan, så jäkla skönt. Hoppas natten går fort, för även om jag inte ens åkt till jobbet än så känner jag att jag bara vill hem hem hem! Jaha, det är allt för ikväll. Haha, tråkigt.. jag vet.

Uppdaterar mer åt er nästa vecka, I promise!
PUSS!

Get up and enjoy the ride, he said


I'm loved when I'm completely by myself alone

Det har kostat mig en förmögenhet men jag har lärt mig vad kärlek är


You make everything alright just by being around


New in: Daily stuff


Nagellack från Mavala i färgerna Vegas Pink och Izmir, och såklart nagellacksborttagning!

Nytt från Make Up Store: Firm Serum med c-vitamin till ansiktet och nagellacket Lava


I think I like youre style, why don't we let go





Luuuuuuch! Sitter hemma och jobbar lite, och när jag inte har något hemma och inte orkar gå och handla så brukar jag ta en måltidsersättning, på så vis håller jag mig effektiv då jag inte behöver avbryta mig med att laga mat och handla, utan bara gå till kylskåpet. Pluss att den är bättre än smörgåsar! ;)

Ha en underbar dag i det härliga vädret! när jag gick och la mig igår var det snö ute, när jag vaknade var det grönt. Haha jag orkar inte, eller jag orkar om våren kommer? Please?

PUSS!

I need to know the story, something to get off my chest

 


Make up today

 

Godmoooorgon!

En sak som slog mig var att jag är rätt så dålig på att visa er min sminkning. Det är något som jag kommer ihåg att jag letade i bland bloggar tidigare när jag inte riktigt visste hur man skulle göra mer än med foundation och mascara. Nu är jag ju inte bäst, men jag gör så gott jag kan. Ett tips jag kan ge er är att gå till Make Up Store och ta en sminkkurs. Då blir ni sminkade och går igenom hur man gör, sedan får ni även köpa produkter för priset av sminkkursen (ca 500 kronor). Det är kul, man lär sig sminka sig ordenrligt istället för "fjortissminkning" och så får man ju med sig hem fina produkter. Dessutom blir man ju snyggt sminkad, så passa på att gå kursen en fredag när ni ska ut på kvällen! :D

På bilden över ser ni min sminkning idag. Jag brukar använda ljusa, fräscha färger, för jag gillar inte det hårda från de mörkare färgerna, men här ser ni iallafall en mörk sminkning. Har även sotat ögonen under.

Jag har använt mig utav min favritfoundation L'Oreal True Match, ögonprimer från Make Up Store, rouge Sugar Muffin från Make Up Store, sedan använde jag mig utav gråa, silvriga och svarta ögonskuggor från en skuggpalett från H&M. Kom ihåg att man inte måste ha de dyrare snyggorna för att få det bra, hemligheten ligger i att ha en ögonprimer. Så satsa hellre på en dyrare och bättre primer så ska ni se att skuggorna blir bra! :)
Sedan avslutade jag med en flytande eyeliner från oriflame (en gammal rackare som snart är slut, måste ha nyyyy!) och mascaran VibraLash från Isadora. (Se produktbilden nedan)

 

 

 

 


Please don't worry about me, I'm fine

Nu är jag ta mig sjutton helt slut! Blev några fynd på stan, som ni såg, och nu sitter jag i köket och kikar runt lite på datorn med en kopp té och lite choklad. Skönt att få rå om sig själv lite och njuta av att vara själv. Ska snart lägga mig i sängen och titta på en film.

Igår såg jag förresten En Dag. Den var helt okej, men jag som precis har läst ut boken (bara nu i veckan) började såklart störa mig lite på hur mycket som är borttaget och att vissa scener ändrats. Tråkigt, för de scenerna som var ändrade var de som jag sett fram emot att se i filmen. Men men, är ni mer för böcker och inte har läst den än så rekomenderar jag veckligen den. En superhärlig bok att läsa när man känner sig lite ensam.

Bjuder på en ganska trött bild på en ganska trött tjej!

PUSS på er!


New in: On sale





Nytt i garderoben från idag! 2 tröjor, en blus, ett par svarta jeans och en bandeu-topp. Från Gina Tricot, 330 för allt tillsammans på rean och så 299 för de svarta jeansen Serena. SKÖNASTE ever. Haft ett par innan som nötts ut, så mycket som jag använt dom! Köpte även ett par snygga örhängen på rean för 20 kronor, som hittat!

I'm free fallin'

För att pigga upp måndagseftermiddagen lite så lägger jag ut John Mayer's tolkning av Tom Pettys Free Fallin. Enjoy!


Tell me what you want to hear



Godmorgon! Eller god förmiddag, snarare! :D
Är allt bra med er denna januari-måndag? Med mig är det toppen, möjligtvis lite rastlös. Men det ska det snart bli ändring på! Jag ska bara borsta tänderna lite snabbt, sen ska jag sätta mig på tunnelbanan och kolla runt lite inne i stan. Jobbade ju under alla mellandagar, så mitt behov av att fylla på garderoben blev aldrig gjort. Tänkte passa på nu innan jag börjar jobba igen, och se om det finns något kvar av mellandagsrean. Annars så har väl vårnyheterna kommit in? Åh, jag verkligen älskar när vårnyheterna kommer in i butikerna. Då känner man verkligen att vintern har ett slut. Även om vi inte har haft så mycket till svensk vinter (än så länge, fler än jag som tror att det snart kommer smälla på. Var det här allt, liksom?) så blir man lika glad ändå!

Ha en underbar start på veckan. Hörs sen! KYSSAR

No sleep






Baby if I told you the right word



Hello, lovers!

Har varit vaken sen halv sex imorse(!), helt galet. Fast å andra sidan är det superskönt att känna att man får ut något av dagen istället för att bara sova bort ledigheten! Var ute med hunden som vanligt, sen gick jag faktiskt till simhallen och simmade några längder. Det var så himla länge sen, hade nästan glömt hur skönt det är!

Snart ska jag iväg på en sen lunch med en kompis, sedan blir det en lugn kväll. Har ost och kex hemma och väntar på att bli uppäten, och imorgon bestämde jag och min bror för att åka och hälsa på hemma hos pappa!

Ha en underbar dag, trots det konstiga vädret! PUSS

New In: Bathroom





Något jag verkligen tycker är viktigt i ett badrum är härliga handdukar som matchar. Igår köpte jag därför ett gäng handdukar i svart och i cerise. Passar perfekt till alla mina rosa hud-och hårvårdsprodukter, och så svart för att det inte ska vara alltför tjejigt!

For all that you have done


I've tried to hold this back so long





God morgon!

Har varit uppe någon timme. Hunnit med en promenad med hunden, handlat frukost och sedan ätit frukosten. Idag väntas en lugn dag bara, ska njuta av att vara ledig! Igår så passade jag på att gå ut på stan och kolla lite bland rean. Och jag kom inte hem med någonting alls, herregud. Det mest upphetsande jag köpte var en vaniljlatte på Espresso House! Bra för plånboken, men inte för garderoben som faktiskt för en gång skull BEHÖVER en uppdatering. Jag rensade nämligen ut en massa kläder för 2 veckor sen när min fina vän var här och hälsade på. Tycker inte om att bara slänga ut mina kläder hur som helst, oftast ger jag bort dom till vänner, eller så tar jag dom till någon UFF-låda. Det känns bäst så, får man lite goda gärningar gjorda också! :)

Ha en fin dag, PUSS!

Oh lord, I've got an addiction

 

Här ovan ser ni mina beroenden här i vardagen, Handkräm och läppbalsam (försvarets för det mesta, men när det krisar duger tamigsjutton vad dom helst!)!

 

Senaste tillskottet i handkrämsfamiljen är dessa tre från L'occitane. Kan varmt rekomendera alla L'occitanes produkter, från handkräm och lotion till tvålar!


One day when the sky is falling

Härlig dag idag! Känner mig helt euforsik, har slutat veckans arbetspass och är nu ledig i 9 hela dagar. Har startat dagen med promenad, bädda rent sängen och fixar lite här hemma! Snart ska jag iväg på äventyr, men först FRUKOST! :)

 

Ha en underbar dag finisar. Kisses!


Happy new year, happy new thoughts

Då kör vi 2012, är alla ombord? Vad är era nyårslöften, eller har ni skippat dom iår?

Jag håller aldrig mina löften, och ska jag vara ärlig så tror jag dom bara finns "för att". Jag sätter ändå upp nyårsmål iår, mål som jag vill uppnå för min egen skull och för att bli bättre.

Mitt nyårmål är att må bra i både kropp och själ, genom att:

1. Först och främst leva sunt! Sund mat, sunt sinne, sunda mål.
2. Börja tänka på mig själv i första hand. Det är något jag är rätt dålig på.
3. Sluta överanalysera saker. Människor försvinner ur ens liv, nya vänner kommer till. Vi alla har olika personligheter och vill olika här i livet. Fungerar det inte så behöver det inte bero på att någon är sämre än den andra, bara att kemin helt enkelt inte gick ihop!
4. Nytt jobb! Älskar min arbetsplats och kollegor, hatar arbetstiderna.
5. Resa! Jag vill resa mer i år, för det är något som får mig att må bra.


Otherwise, we will stay the same


2012

Mitt första inlägg i år tillägnar jag er, mina läsare! Det är galet hur många det är som läser min blogg just nu, vilket är otroligt kul! Har ett par planer inför det nya året, och hoppas att ni vill följa med genom bloggen!

Hoppas att ni haft ett underbart år, och att det nya året startar och fortsätter vara grymt för er. Ni är bäst, lots of love till er! :)


RSS 2.0