I fear no fate

i carry your heart with me
(i carry it in my heart)
i am never without it
(anywhere i go you go,my dear, and whatever is done
by only me is your doing,my darling)
i fear no fate
(for you are my fate,my sweet)
i want no world
(for beautiful you are my world, my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life, which grows
higher than the soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart (i carry it in my heart)

E.E Cummings

I'd never sing about love if it don't exict


Överkörd av en treåring...

Jag ville kolla på Tingeling, Christoffer ville se Barbapappa, vem vann tror ni?
Härligt att bli överkörd att en treåring! Tur att han är gullig ändå..

Tänkte bara säga det!




VS.




Update:

Upptäckte just att dom säger : "Era GANGSTERS, ge tillbaka mina bananer" i Barbapappa..... "okej"

All I want for christmas is you








Lady-Kit

Härlig torsdag ute med Erica, mycket prat och skratt och för mycket rödvin..

Söta Erica hade gjort ett "Lady-kit" till mig på jobbet, med en massa smått och gott, Tack!

 

 


Lugn kväll

Har verkligen slappnat av hela kvällen, och det behövs. Allt runt min födelsedag, julen och nyår stressar mig totalt. Det går inte att beskriva, men det är bara att acceptera och försöka vända det till något positivt istället.

Har låtit lägenheten fyllas ut med lugn skön musik, gått och nynnat för mig själv och tog nyss ett bad med tillhörande bok och ansiktsmask.

På tal om ansiktsmask måste jag tipsa om en hemmagjord mask som jag gör. Ni kan säkert läsa om den på tusen andra bloggar, men den är så bra! Den fungerar som en kemisk peeling (ni vet, som man betalar massor med onödiga pengar för att göra hos någon salong), och det enda man behöver är 4 tabletter Aspirin (ja, huvudvärkstaletten) och några droppar vatten eller citron. Man maler tabletterna och droppar sedan ner vätskan (citron eller vatten) och lägger sedan smeten i ansiktet. Låt det sen verka i ca 10-20 min, och peela bort den med vatten! Alla döda hudceller försvinner och man får jättefin lyster i hyn!

Nu ska jag göra en latte åt mig och sedan lägga mig på spikmattan. Bort med stressen, hejdå!





Ibland är det svårt att komma upp helt enkelt...

Funny French Bulldog Puppy Can't Get Up brought to you by VideoBash.com

Jag skulle baka....

... men så sket det sig. Woops....


Det började ju inte ens bra, mjöl över hela benen. Hur kom det dit....


Jadå. Småbrända och charmiga, lite som jag.

Personal Dresser

Har fått i uppdrag att plocka fram kläder till min mor att ha på julfesten imorgon. Detta ska bli spännande. Vad säger ni? Jävlas eller inte jävlas. Go nuts eller konversiellt?
Stora, viktiga frågor som gäller här.

Jag kanske har en karriär som PD, vem vet jag kanske blir nästa Rachel Zoe?



Fortsättning följer....





Perfekt att toppen även fungerar som assecoar och cerise istället för klassiskt julrött och vitt för vinterkänslan. Bryta av med svarta byxor till eller en grå kjol som man stoppar in toppen i?

Alt:



Bara det svåra kvar: Att få mamma att godkänna detta.

Även den starka är svag

Jag har 3 stora svagheter. Jag är glad att rökning etc. inte är ett av dom, men dessa kan även dom ställa till ett och annat problem. Kan ju lugnt meddela att det ena inte utesluter det andra. Rödvin leder till charmiga män, charmiga män ställer till trubbel vilket leder till chokladen. Haha, ser ni den röda tråden?

Charmiga män




Choklad


Rött vin


Vanan trogen

Brist på annat så lägger jag upp ännu mer musico! Ja, ni får tycka att det nästan bara är "deppiga" låtar från min sida just nu, men under vintern älskar jag att krypa upp i soffan med en filt och lyssna på lugn musik som dessutom sprider budskap, jag blir liksom varm inombords!


 

 

 

 


Bussen missade mig...

"Missade" precis bussen. Ringde Louise och sa att vi tar ett senare tåg. Vet ni vad min ursäkt var? "Bussen bara åkte. Utan mig" Haha, vilket pucko..

Dagliga äventyr

Med favotirkoftan på ska jag snart springa iväg till bussen och möta upp min kära vän Louise.
Vi är lika övergivna både hon och jag. Hur tragiskt det än låter så är det faktiskt väldigt skönt. Skönt att inte vara ensam, det vill säga. Skönt att vi har varandra. That's what friends are for!






Eldkvarn

Jag fick upp ögonen (eller öronen snarare) för Eldkvarn, när jag såg på Mauro och Pluras kök på TV 8 för ett bra tag sen.


Efter detta är jag såld på Eldkvarn, underbara texter, underbar musik.



 

 


Söndagar..

Antingen älskar man söndagar, eller så hatar man dem. Jag brukade älska söndagar, mys i soffan i pyjamas hela dagen med té och popcorn och en bra film. Men de senare åren har jag istället hatat söndagar i och med att jag brukar bli så rastlös. Vet inte vad som händer, om jag börjat älska söndagar igen, men denna söndagen har varit inget annat än bara bra!

Vaknade av världens sötaste hårboll som kom och la sig över bröstet på mig i sängen imorse, mysigare sätt att vakna på får man leta efter. Tog ut båda hårbollarna och gick en lång mysig morgonpromenad. Efter det var det bara att äta frukost och sätta på sig pyjamasen igen och bosätta sig i soffan. Ett långt samtal med min SysterYster senare så var det skönt när mamma kom hem på eftermiddagen och vi dukade fram ost och kex och avslutade med tiramisú.
Nu: Gossip Girl!


Osttallriken -chevren som inte kom med i bild.




Kärlek i ett glas!

syster-yster

Om 2 veckor har jag mig syster och bästa vän hos mig. Det gillas starkt, jag saknar dig så!


Min lilla apa, men jag älskar dig ändå!

BouleBar

Har precis kommit hem från BouleBar där jag och min mor tog ett glas tillsammans. Kan meddela att detta är en oas för unga singeltjejer (mig själv). Snygga välklädda män i åldrarna 22-26 fanns det gott om! Herregud, dumt att avslöja det här så jag får konkurrens, men men... YummiYummi!



Mor och Dotter

Längesen



Väldigt ofta i mina högtalare just nu!

My grownup Birthday- / Christmaslist

Okej, inte för att vara sån. Men jag vet att ni ändå kommer fråga mig eller försöka ta reda på det så här är min "önskelista".

Kort och koncist, men det jag skulle vilja ha är:

1. Sminkkurs på

2.Presentkort på

3. Presentkort på

Dagarna räknas ner

Börjar känna julstämning i luften. Vi har julpyntat lite smått, och många köttbullar har rullats. Mys i soffan med raggsockor och pyjamas. Två varma lurviga hundar som sprider värme i hjärtat på en bara när man ser på dom. Underbart.

Snart är det min födelsedag, sen är det jul.
Familjen är det finaste jag har, trots omständigheterna.


Lurviga underbara du.


Snömys med favoritflickorna!


Juleljus och Dalahäst


Julstjärnan


Spegel-Spegel och Älsklingskoftan

Long time no see.

Min första riktiga kärlek hette Henrik och vi blev tillsammans 19 oktober 2006, och efter det satt vi ihop i två år. Han var min bästa vän och min första riktiga kärlek. Han var så intelligent och så charmig. Jag var alltid så stolt över att just han var min. Jag är så glad att jag har haft honom i mitt liv. Jag är övertygad om att han till viss del formade mig till den jag är idag. Så lärde han mig kärlek. Det kommer jag alltid vara tacksam för.

 

När vi gjorde slut skrev han en kärleksförklaring till mig. Det var det vackraste jag någonsin hade läst. Vackrare än allt just då. Han skrev rakt från hjärtat. Ibland när jag tvivlar på mig själv brukar jag läsa den och jag gråter varje gång. Tanken på att någon någonsin kan ha älskat mig så mycket rör mig djupt inne i hjärtat.

 

Förutom det stora riktiga som jag lärde av min kärlek till honom hade vi riktigt roliga år ihop. Vi bråkade mycket. Väldigt mycket, men jag antar att man gör det när man är så galet kär i någon. Man bryr sig på nåt sätt mer än vad som är hälsosamt för en. Men det är äkta och på riktigt.

Min första kärlek.

 

En sån här person lämnar ett stort avtryck i hjärtat, och även om jag inte har pratat med Henrik på väldigt länge, så är jag övertygad om att jag alltid kommer vara glad för den kärlek han lärde mig fanns.

Tack!

 


BLING

Hottade upp min mobil. Woho!


There goes my Baby, there goes my Heart.

Idag träffade jag Stephanie för sista gången på ett bra tag. Hon flyttar nämligen till Sälen temporärt för att jobba. Det gjorde även en annan kompis till mig, hon skaffade pojkvän och blev kvar i Sälen. Så oron finns ju där, såklart.

Jag älskar dig, Stephanie.
Lova mig och alla andra att du kommer tillbaka, annars blir inget som vanligt igen!

Söta vän!


Förlååååååt

Och jag menar det verkligen... Jag ber så hemskt mycket om ursäkt över det här inlägget, förstår inte vad det ska vara bra för att dela med mig av detta till er, men ni som känner mig lär ju förstå, det är sånt jag gör. Ni andra... tja, vad ska jag säga. To bad for you, ni har hittat fram till fel blogg! ;)

Var ute och gick sista nattpromenaden med hundarna nyss, det är ca -15 och det första jag upptäcker är att mitt snor (!!!!!) (ja, jag är lite förkyld) fryser till is i mina näsborrar. Haha, hur komiskt är inte detta, och inte nog med händelsen, jag går ju såklart och tänker på det under hela promenaden. Snacka om att ha bråttom hem...

Frosten ligger förresten jättefint över trädgrenarna, funderade på att gå ut med kameran, men det var så varm och skönt här i soffan, så jag får försöka ta mig ut imorgon och fota lite! :)

Godnatt!

Denna kyla!

Hade det inte varit för att det måste vara så jäkla kallt för att snön ska ligga kvar så hade jag uppskattat snön så mycket mer! Missförstå mig inte så, jag tycker snö är mysigt på många sätt; Titta ut genom fönstret på när snöflingorna singlar ner från himlen med en varm kopp te i handen, gå mysiga promenader med någon man tycker om i snön, snölekar i form av pulkarace (nej, men blir aldrig för gammal för det!) och andra tänkbara saker.

Men kylan gör mig så stressad, jag kan inte slappna av när jag är ute, om jag inte är påklädd till tusen så att jag likar en michelingubbe. Så som sagt, mer snö, mindre kyla. Kan ni ordna det åt mig? :)

Ska på en arbetsintervju imorgon också, ett jobb som jag så gärna vill ha att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag har irrat runt i garderoberna för att hitta något som utstrålar att jag är seriös, ambitiös, villig att arbeta, men också får mig att sticka ut i mängden och vara mig själv. Kan ni ana hur svårt detta är? Herregud, jag blir tokig på mig själv. Så mycket kläder men inget att ha på mig, det är inte så lätt alla gånger. Slutade med att jag i ren panik åkte upp till centrum för att mot förmodan kanske hitta något passande att införskaffa. Hittade en vit söt topp med spets upptill som jag tror kan bli superbra till resten av klädseln, hoppas på det!

Fick med mig ett stickat hårband som var superskönt att ha ute, är inte så stort fan av att ha mössa på mig för "det förstör håret", som den tjej jag är! Men hårbandet förstörde inte lika mycket, och det håller mig varm, tjoho!





RSS 2.0