Fotografering med Paulina...

 

När Paulina är uppe i Stockholm på besök blir det fotografering, denna gång en höstfotografering i Humlegården. Resultatet blev detta, Enjoy!

 



Höstlov...

Ja som ni kanske märkt var det ett tag sen jag skrev. Anledningen till detta är rätt simpel. Jag har inget att skriva om som skulle vara intressant nog att skriva om! Jobbade i lördags på konferensen och det gick superbra, var rätt lugnt också, och de gästerna vi hade behövde inte så mycket hjälp med elektroniken heller.

Efter dagens slut blev det höstlov för mig och jag såg fram emot en hel veckas vila. Det blev en hel dags vila, för på måndag morgon ringer Erica och behöver ha in någon som jobbar på dagiset där hon extrajobbar. Jag ställer självklart upp, för det vore ju inte helt fel med lite extrapengar nu till jul och allt, så jag jobbar måndag och tisdag på dagiset. Rätt roligt faktiskt. Vissa ungar är ju bara för gulliga. Och så ska jag berätta en sak för er! Jag har för första gången bytt blöja! Det var ju en upplevelse i sig, och det slutade med att dom skickade in unge efter unge till mig och jag bytte på nästan allihopa, ojoj. Men det gick ju bra, men behövde tydligen inte vara någon raketforskare, tur det!

Igår efter jobbet så åkte jag in till stan och träffade mamma, vi gick och åt på restaurang El Amir, där jag tidigare varit en gång med några kompisar. Tyckte att det var trevligt då, så vi gick tillbaka, och visst var det trevligt nu med.

Idag då, vill ni veta var jag gjort hittills idag. Jo det ska jag berätta. Jag vaknade runt 11 men vägrade gå upp ur sängen, gick upp efter 40 minuter och fixade frukost och gick upp igen. Sedan dess har jag legat här i sängen med datorn i knät och tvn på. Just nu är det Nickelodeon som är på, och jag sitter och dricker varm oboy. Det är livet på en pinne, det! :)

5 saker...





Love is like a battlefield

Dagens låt blir idag Jordin Sparks' Battlefield.
Lyssna på texten förstår ni.

 


Utan sovplats....

Okej, det är ju hur gulligt som helst, men.... VART SKA JAG LIGGA DÅ? Kanske ska lägga mig ute på soffan.. Eller helt enkelt, på golvet? Tur att dom inte är ett dugg bortskämda. Fy Fabian för bortskämda hundar! Hihi. :)




Ny Header

Kände att det var dags att byta header. Vet inte om ni kan se den, kan ta ett tag att få upp den, men hursomhelst är den bytt. Bilden är såklart tagen av mig. Hoppas ni gillar den! :)

Mys

Har varit ute med pappa och ätit middag ikväll. Kom nyss hem och nu ligger jag i sängen och myser med Kiera.
Jag ska tala om för er att det är underbart att ha hundar. Det är så mysigt att bara borra ner ansiktet i deras varma mjuka päls och bara glömma allting som händer. Det bästa som finns just nu...




Tråkigt nyhet.. God nyhet

Tråkig nyhet:

Min gammelfarmor gick bort igår kväll.
RIP Inez Källqvist...


God nyhet:

Jag är från och med idag, 091015 anställd på konferensavdelningen på Quality Winn Hotel.

Hej!

Idag får jag äntligen bada igen! Tjoho!

Vill ni veta något kul? Jag blev erbjuden jobb idag på hotellet. Det är såklart bara extraanställning det blir, men det är ju ändå bra! Ska jobba lördag den 24 oktober, alltså nästa helg, skoj! Helt själv ska jag ta hand om ca 60 konferensgäster, hur ska det gå..? Bra såklart, eller hur? :)

Gud vad tråkig jag känner mig nu, jag har egentligen inget mer att berätta, livet är inte mer fartfyllt än det, tyvärr. Haha.

Puss på er så länge! :)




The duck song


Jag var tvungen, och när ni ser den förstår ni varför. Den är ju söt också!


They are following me


Jag ska berätta en liten rolig/läskig sak. Jag praktiserar på Quality Hotel Winn på deras konferens. Jag har varit där i över 2 veckor redan och jag har sett någon av lärarna/rektorn/biträdande rektorn där nästan alla dagar. Undra om dom är på ett litet uppdrag och spanar så att jag sköter mig.. Det börjar kännas som det. Kommer detta få ett stopp? To be continued...

Nu ligger jag så skönt i min säng med varma datorn i knät och tittar på Ugly Betty, så trevligt så. Hoppas ni haft en underbar dag, det är ju så härligt nu när det bra vädret håller i sig. Såg ni att det snöade imorse? Herregud... Snart kommer julen och all ångest. Positivt tänkande, hejhej.







Fint va? :)

Mmmm



Gjorde nyss en supergod efterrätt. Hallon och blåbär i smördeg, in i ugnen och sedan vaniljcreme fraiche till. Så himla gott det var! Ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt blåbär på täcket nu... Så gott var det :)

All I can say is the worst is over now


.




"Det är som det är, inte på något annat sätt. Våga inse det!"

Underbara

Man blir så glad av att se dessa sötnosar. De ser ju inte alltför smarta ut, måste jag ju säga! ENJOY!


Fortsätting..

Fredagen bjöd på mys med tjejerna. Vi hamnade nere på en rätt sunkig krog (ni i haninge känner med all säkerhet igen den), men där är det alltid folk man känner, speciellt från skolan, så det blev riktigt trevligt! :)
Tycker som ni vet om att lägga upp bilder, och bilder säger oftast mer än ord, så här kommer dom.. Bilderna alltså!

 

Stephanie!

Söta Stephanie och Louise

David och Stephanie vad ni är fina haha

Jag och Stephanie. Hello sweethearts, eller..?

Du och jag, kakan!

Hello friends

Jag älskar oss, vi är bäst!

Det här är Stephanie, hon är en glad tjej :)

"En för mamma, en för pappa..."

Jenny var på plats och gjorde oss sällskap

Kakan och Niklas, ni är så coola att jag blir avundsjuk hihi

Louise har en ny sida av sig märkte vi

Het disskution pågår, man ser tydligt vem som har övertaget
(var tvungen att lägga upp bilden, den är så klockren)

 

Åskådarna till disskutionen fattade ingenting

Myspys med kakan

Heeeey Niklas


Kvällen avslutades såklart med pommes och beanaisesås :)


Dålig uppdatering

Jag har ju min praktik nu (v.41-48) och detta är alltså min förklaring till varför det blir lite konstigt här i bloggen.
Jag uppdaterar såfort jag har tid, var inte oroliga! :) För att ni ska hänga med kör vi en liten resumé på det jag missat att skriva:

I Onsdags var jag iväg och gjorde mina naglar, jag är SUPERNÖJD. Verkligen älskar dom! Ville ha rosa med glitter i, men ändå disket med tanke på praktiken. Här är resultatet:




Det är hål i mig!

Jo, det är klart det är, för det är så det ska vara. Men nu är det ett nyblivet hål i höften på mig också. det tog mig ca ett år, men tada! Nu så har jag äntligen tagit den första gardasil-sprutan! One down, two to go! Haha. Alltså är det 3 sprutor sammanlagt. Nu blir det till att vänta till december, sen ska jag ta den andra också.

Jag är ju den värsta som finns när det gäller nålfobi, men min mammas supersnälla kompis (som är sjuksköterska) kom över och tog den på mig här hemma. Så himla skönt, och inga problem alls! Så tycker jag att det kan vara på sjukhusen också, eller vad tycker ni? :)

Snart är det säsongspremiär för Desperate Housewives också, och som den trogna drama-tv-serie-nörd jag är så är jag såklart bänkad framför tv:n 21.00 ikväll!

Ser ni den superduper lilla pricken som är inringad där? Duktig jag är va! :)


WEBBDESIGN...

...och här har ingen webb designats, endast gjort lite "benchmarking" som jag så fint vill kalla det.. Min lärare skulle nog kallat det "surfa olämpligt på lektionstid".. Smaken är som baken, den är delad! :)

Tog en liten "mysig" tripp till Södersjukhuset idag (tredje gången gillt) och nu är jag äntligen klar där, endast lite återbesök som väntar i framtiden! Söta Erica följde med mig dit och satt som moraliskt stöd så jag slapp vara där själv!

Ska återgå till min "benchmarking", hihi.
Hörs!

Jag behöver dig



Jag ska alltid vara så stark och klara mig själv hela tiden, som du vet. När ska jag lära mig att det är okej att behöva någon. Att det är okej att visa att man är svag ibland? Jag vet vem jag behöver nu. Jag behöver dig.

Vilket äventyr?

Min enda lediga dag denna vecka och jag ska passa på att ta en skön sovmorgon, vad händer då? Jag vaknar såklart vid 9-snåret ändå. Så himla typiskt..

Hursomhelst fick jag och mamma för oss att efter visningen ta en sväng in till stan med hundarna och gå en promenad runt Djurgården. Sagt och gjort, vi åkte iväg när det var hyfsat bra väder och så möts man av regnet inne i stan. Så rolig blev den promenaden! Fast när vi ändå var där så tog vi en liten promenad. Är man redan blöt kan man lika gärna fortsätta! :)


En pommes, kanske? :)


Puss på söta mamma!




Vi såg en häger!


Solen över Villa Godthem.




Kiera är härmed diagnotiserad med ADHD!


ADHD-hunden ska upp i trädet


Stackars mamma kämpar för att få henne att lyda, hihi.


Upp i trädet igen..




Sen började det att regna


Vill ni veta....

Vill ni veta en rätt skum sak om mig? Jag gillar att torka bort fläkar från bord eller andra saker... Jag tycker om känslan att se något smutsigt och fläckigt bli rent.. Är jag konstig nu, eller vad?

I'm back.

Nu har jag varit igång om jobbat i 6 dar i streck, heltid. Fick frågan om att jobba imorgon med, men då sa jag stopp. Måste få lite ledigt iallafall, visst? :) Mår som ni märker en aningens bättre, allting är helt galet ändå. Måste försöka ta mig samman, har för mycket att tänka på, så det är bara stoppa ner allt i lilla lådan och tänka på det viktiga här i livet. Så är det, tyvärr..

Hoppas alla ni haft det bra denna vecka och att helgen är trevlig! Puss och kram på er!




Autumn







RSS 2.0