Jag behöver en man!

Idag går första flyttlasset och jag känner, för första gången i mitt liv, ett behov av en riktigt man! En riktig man med saftiga bitiga muskler, som kan göra allt tungt jobb. Jag har erkänt det förrut, men nu erkänner jag det offentiligt också. Jag är SVAG! Nu är jag måttligt trött i benen och jag kände att jag förtjänade en liten paus bestående av FarmVille.. Jag vet, hemskt men sant.

Berättar om min helg senare också när jag har tid! :)

I love my coffee

Jag älskar Baileys nya reklam. Hur kan man inte göra det?



Hemma igen

Nu är jag hemma igen och jag har bihåleinflammation. Fick med mig hem en liten partypåse på antibiotika, hostmedicin och nässpray med kortison. Det här blir en rolig helg, eller vad tror ni?

Nu sitter jag i soffan och tittar på Doobidoo eftersom att jag är nerröstad och inte får se Idol.. Typsikt när man är sjuk och allt...:(

Akuten nästa

Det här med Sveriges sjukvård tänker jag inte gå in något vidare djupt på, tror det räcker med att jag säger FYFAN bara.

Har ring och ring och ringt till Vårdcentralen och när dom väl svarar, då har dom ingen tid förrens, håll i er nu... Om två veckor.
Så tog jag en lite tripp till akuten istället, där får man sitta och vänta till en vänlig tant kommer och pratar med en och säger att om inte har tid jsut nu.
Det slutade med att jag fick en tid nu ikväll istället för lite prover, så nu ska jag snart bege mig iväg till akuten för andra gången idag.. Det är inte kul att vara sjuk, och inte när man inte heller får någon hjälp. :(
Får se om dom kanske kan skriva ut en partypåse* till mig så jag klarar mig err tag, iallafall över helgen.


* En partypåse är ett smeknamn som Lina kommit på. Det är alltså en trevlig blandning av diverse piller och tabletter som läkaren skriver ut vid olika sjukdomar. Innehåller för det mesta smärtstillande.


Mina nya naglar!



Nygjorda! Foto: Kicki


Närbild hemma

Jag ber om ursäkt för de inte allt för bra bilderna, försöker uppdatera dem senare, annars får ni helt enkelt stå ut!


Lina har abstinens

Ja jag tror jag har det. Hästabstinens. Jag saknar att vara i stallet, plocka i stallet, plocka på hästen, vara ute och rida, träna, tävla, ALLT. Vet inte om det är speciellt många som läser den här bloggen som kan förstå hur jag känner, men ni som gör det, ni vet hur jobbigt det är.

Men det är bara att inse att jag ändå inte har tid för en häst just nu, med allting som händer och ska göras med skolan och så.
Så fort jag gått ur skolan så ska jag se till att skaffa mig en häst, för det är jag vär då tycker jag! :)

Här kommer en underbar film, för er som känner som jag, att titta på och drömma sig bort i.


Bästa versionen av Apologise!


Stockholm Horse Show vs. Göteborg Horse Show

Jag har idag bokat och köpt biljetterna till Stockholm Horse Show i Globen 27-29 november.
Det blev förmiddagsföreställningen på söndagen, vilket kommer innehålla enbart hoppning.

Jag har inte varit på Stockholm horse show på flera år, just för att jag anser att det bara är en massa show, och jag är måttligt intresserad av att se det...Inte.. Men jag hittade en föreställning med bara tävlingar, så jag och min kära kumpan Stephanie drar oss till Globen den 29 november 09.30 för att se lite fina tottosar!

Sedan blir det förhoppningsvis Göteborg Horse Show i vår, och då blir det åka av. Ska slå på stort och gå på en heltdagsföreställning, det ni! Hahaha :)




Mönstringen är med i almanackan

Fick igår hem ett brev från pliktverket. Nu är det klart, och jag ska iväg och mönsta den 17 december.
Jag är verkligen taggad för det, men känner mig inte direkt förberedd. Jag hade inte väntat mig att jag skulle mönstra så snart, mer kanske i början av nästa år.

Och i och med att jag har haft praktik nu i 7 veckor som tar kål på en har jag inte heller underhållit någon träning på gymmet. Det vill säga; JAG ÄR INTE I KONDITION! Så nu gäller det att ligga i för att hinna komma i någolunda form på ca 3 veckor för att vara lite förberedd åtminstone.
Det brukar ju alltid gå lättare om man har ett mål, och det har jag ju!

De utbildningarna jag "önskat mig" i lumpen är Beriden bevakningssoldat och Fordonsförare, för er som undrar. Hoppas verkligen på beridna, eftersom att det är hästar, såklart, och att jag känner att det säkert skulle passa mig. Hoppas dom ser det som en fördel att jag är så insatt i både hästars anatomi, ridning och stallskötsel och att jag kommer dit tack vare det! Hoppas hoppas! :)

Tick tock on the clock


Bästa idag!


Friday night

Äntligen fredag och vila! Stort grattis till älskade Louise som fyller myndigt idag! Bara en månad kvar, sen är jag också stor flicka, hihi :)

Har inte så värst mycket att skriva om, så det här får räcka for now!
Puss på er (oj, pussen missade, sorry)! :)

The rose

Vaknade imorse och mådde inte ett dugg bättre. Det mysigaste är ju att jag har alla symptom man får av svininfluensan, så det är ju knappast omöjligt att jag har den, även fast jag skojade om det förut. Jaja, än så länge ska jag nog hålla mig vid liv och den är förhoppningsvis över snart.

Släppte ut hundarna på tomten för att passa på att få lite frisk luft jag med. Vet ni vad jag fåt se? Jo en ensam liten ros i rabatten. Den stod där alldeles tyst och ensam så jag bestämde mig för att hämta kameran och göra den sällskap en stund!




...






Grönt snor och té.. Näe, Grönt té och snor!

Sitter på jobbet och just nu känns det som om jag inte gör någon nytta alls.. Just nu, om jag verkligen ska vara ärlig (och det ska man, eller hur?) så känns det mer som om jag bara snorar äver hela skrivbordet, sprider gammalt snytpapper omkring mig över hela hotellet, (eller ja, minst hela kontoret iallafall) och överkonsumerar grönt té så det står härliga till. Detta gröna té heter för övrigt Grüntee Tchae Orient från LIPTON. Rekomenderar det verkligen när man är sjuk, väldigt uppfriskande smak! Dock hittar jag inte denna sort på affären, men skam den som ger sig. Jag ska nog allt hitta den, om jag så ska leta i varenda liten affär i hela Stockholmsområdet. Så det så! :)

Jag ska berätta för er att denna mysiga, trevliga, underbara, uppskattade, relativt fina glassmaskin som vi innehaver här på hotellet har jag idag lust att hiva ut. Bara sådär, rätt upp och ner, slita ut kontakterna och ställa ut den mitt på gatan, skriva en fin lapp med texten "Skänkes till behövande (OBS. DYR I DRIFT) " och sätta den mitt på maskinen, sedan rigga upp en kamera (antagligen en webbkamera, blir billigare så) och med ett flin på läpparna se på här innefrån kontoret hur en stackare får syn på glassmaskinen och tar med sig den hem, utan att har någon aning om vilket helvete den där maskinen kommer skapa... Mohahaha..

Ja, vem har sagt att livlig fantasi skadar? Själv har jag hört att det ska vara bra, speciellt för barnen, och vet ni? Jag är ju ett barn, iallafall i... tatatataaaaaaaa... 5 veckor och 1 dag till!

Nehe, tack för mig nu då. Jag ska in och lunchstäda i lokalerna nu. Bli inte avundsjuka nu, hörrni. Snälla? :)

Jag är ett svin...

Ja, ni hörde rätt. NU DÖR JAG, för jag har svininfluensan!












Okej, jag har nog inte det, inte influensan överhuvudtaget, men sjuk är jag... Och snorig...
Så idag sitter jag uppkrypen i fotöljen med min sköna filt och tittar på barnprogram, för det ska man när man är sjuk, så det så. Hoppas bli frisk snart, jag ska ju jobba på lördag och allt!

Jag är ett svin...

Ja, ni hörde rätt. NU DÖR JAG, för jag har svininfluensan!












Okej, jag har nog inte det, inte influensan överhuvudtaget, men sjuk är jag... Och snorig...
Så idag sitter jag uppkrypen i fotöljen med min sköna filt och tittar på barnprogram, för det ska man när man är sjuk, så det så. Hoppas bli frisk snart, jag ska ju jobba på lördag och allt!

Paulina och Lina, då och nu

 

Japp, ni ser rätt. Vi växer upp, visst är det galet? :)

Första bilden på oss är tagen för ca 4 år sen

Andra bilden är nu från veckan.

 

 


Dagens låt


Bon Iver's Skinny Love är dagens låt, och inte nog med att den är helt underbart bra, den är även lugnande att lyssna på, något som ibland behövs har jag upptäck nu efter mina 17 år och 324 dagar.


RSS 2.0