Kan det bli en soffa?


Är det en soffa?




Det blev en soffa! :)

PS. För att få ihop en soffa på snabbast möjliga tid, se till att inte ha en tre timmars tvättid samtidigt!

Flyttkartonger

ÖVERALLT är dessa flyttkartonger!
Jag och mamma han i onsdags med att åka till Ikea. Vi köpte en massa bra(?) saker och såklart möbler. Det blev en soffa, ett tvbord, tvåsoffbord, lite hyllor till badrummen och så en stor härlig 160 säng till mig.

Eftersom att det var mycket grejer så tog vi med alla små och lättare saker hem och budade resten. Så det är det jag håller på med just nu, sitter ochh väntar på att Bring-killarna ska komma med soffa och säng etc.
En typiskt sak är också att vi inte fått igåmg tvn. Det saknades nämligen diverse nödvändiga saker, så här sitter jag, en fredagkväll med Idolfinalen i luften, UTAN tv. Helt galet... Jaja, vi har ju iallafall en soffa att sitta i snart..



Mitt rum, inbjudande va?


Mitt rum


Vardagsrummet, eller kartongrummet?


Vardagsrummet.

Körlektion och Nötknäpparen

Riktigt konstiga dagar har det varit här ett tag. Jag lovade ju att berätta om min helg, så jag kan ju passa på att göra det nu (men ni får klara er utan bilder, de kommer sen!)

Min lördag var otroligt lugn. Jag sov länge och det var något jag verkligen behövde!
Stephanie kom över på kvällen och vi ägnade oss åt att tramsa och göra pepparkakshus, precis som små barn! :)
Ska säga att pepparkakshuset blev mer av ett pepparkaksruckel, men det talar vi väldigt tyst om, okej?
Vi tog en lång skön promenad och pratade en massa strunt och sedan gick vi för att sova, ingen märkvärdigt med den lördagen!

 

 

 


"Fina" pepparkakashuset...


Söndagen fick vi upp tidigt på morgonen för att åka in till Globen och se på hopptävlingarna, supermysigt. Åt frukost innan och gick sedan i pausen in på Annexet för att titta lite inne på mässan (jag sa åt mig själv att inte handla något, men jag kom iallafall ut med ett par nya ridbyxor och ett schabrak. För er som inte vet vad ett schabrak är så är det "filten" man lägger under sadeln på hästen)
Åkte hem efteråt och lämnade alla saker och väntade på Erica som kom och hämtade mig. Vi åkte till Kista Galleria för att shoppa lite. Och hej vad vi shoppade. Tur att det var öppet till 22.00, annars hade vi nog inte hunnit. Blev bland annat ett par supermysiga juliga tofflor och en jacka som jag är så kär i den att jag kan gifta mig med den (fråga Erica!)


Söta Stephanie i morgonsolen










Flaggan hissades för svensk seger



Måndag, alltså igår vaknade jag i god tid, åkte in till gamla stan och till Nobelmuséet. Där var vi inne på en slags föreläsning en stund innan det blev dags för mig att åka vidare till SöS för ett återbesök. 
På SöS gick allting som det skulle och jag begav mig hemåt. Vid gullmarsplan kom jag på att jag kanske skulle passa på att klippa mig, och som tur var hade dom tid då också. Det blev ganska så kort, men det var bra att få bort alla slitna toppar och har man tur tar det inte alltför lång tid innan det växer ut igen! 
Eftermiddagen har jag spenderat all tid till att flytta. Även om inte allting ska med så blir det en hel del grejer, och för att inte tala om alla mina kläder!

Tisdag, idag har dagen hittills bestått av första riktiga dagen i skolan sen praktiken, vilket inte resulterade till något trevligt. Det är så himla stor skillnad på arbetslivet med vuxna människor och en skolklass på 7 bittra brudar, utan att överdriva! Det är bara bita ihop, för om 3 veckor är det ett efterlängtat och välbehövt jullov med massa god julmat och godis och sömn och (förlåt mamma, mormor, farmor och alla andra som kan tänkas läsa detta) en massa SPRIT! Jajamensan, för om mindre än 2 veckor fyller jag 18! :)
Jag har även hunnit med en körlektion på 80 minuter. Sen om det gick bra eller inte, det kan jag nog inte riktigt säga. Men det gårju framåt iallafall!

Nu sitter jag på min webbdesignlektion och det har tagit ca 67 minuter att skriva detta inlägg för min lärare hör när jag skriver fort och då vet hon att jag är inne här och skriver. Typiskt... Jaja, men nu är jag iallafall klar med det här inlägget och ni får se lite bilder från helgen senare!
Efter lektionen ska jag iväg till Kungliga Operan och se Nötknäpparen, lyllo mig va? :)


Bilder från Nötknäpparen

Bilder från Nötknäpparen

 

 


RSS 2.0