Full rulle!

Usch vad dålig jag är på att skriva, nästan så man lika gärna kan lägga av. Men dte lär jag ju inte göra, ni som nu hoppades på det! Haha. I Lördags Fick hundarna ta årets första bad. Och gissa om dom gillade det? Så fort dom blev utsläppta ur bilen flög dom ner i vattnet, helt utan en enda tanke. Kul att se dom bada, både älskar det så otroligt mycket, att man knappt tror det är sant.. Jag fick nästan ett litet dopp själv. Höll på att dratta i när Kiera kom i full fart runt benen på mig, haha, vilket charmtroll. Det hade hon nog gillat om jag hamnade i vattnet jag med! När jag kom hem fick jag ett samtal från Erica som kände sig lite ensam, så hon kom över och åt middag, sendan begav vi oss till IcaMaxi för att köpa lite gott till drinkarna som vi planerade att göra när vi kom hem till henne igen. Efter många om och men, och en helt del gnäll från båda sidorna av sällskapet, så kom vi hem till Erica, hyfsat nöjda och belåtna. Satte oss på balkongen och drack en supergod "drink" som Erica gjorde! kvällen slutade med att vi höll på att somna framför en B-.film på tv:n och jag började sakta med säker röra mig hemåt. Igår, söndag, så gjorde jag inte så mycket, fick noja och började städa som en galning, och sedan var jag nere på stallet på eftermiddagen.

Och idag! Idag var jag på praktiken och där var Jamie Oliver! Han ska tydligen samarbeta med Scandic och göra deras nya barnmeny till restaurangen, så han var där och lagade lite mat och hade presskonferens. Superkul, försökte få en bra bild, vilket jag inte lyckades bra med alls.. Lägger upp den iallafall, även fast han knappt syns.

Jaha, imorgon är det nationella prov som gäller så jag ska nog läsa igenom det där jäkla häftet några gånger till..
Tjingeling så länge!:)

Jag tar bilderna i dagsordning (klicka på bilderna för att se större) :
  




Denna bild ska föreställa Jamie Oliver, hur lyckad blev den då när folk ställer dig framför och zoomen på mobilen inte funkar? Haha, det är iallafall han där bakom disken :)


Och så en bild på mig från idag, såklart. (Vadå, såklart, egolina?)



24 April

Just nu sitter jag hemma i soffan helt själv och har tråkigt. Har ni tänkt på att det knappt finns något bra på tvn på fredagar? Förut var det ju alltid Fredagsfilmer, vart är dom? Är dom ersatta av Talang och Singing Bee? Nej, mer filmer på tv på fredagarna! Är som sagt hemma själv, mamma är i Nyköping för att hämta min bror som har varit i London, Pappa har försvunnit, och jaa, lilla jag sitter här. Men nu ska jag inte klaga, Erica är faktiskt påväg att rädda mig från min ensamhet. Hon borde dyka upp när som helst. Snäll som jag är har jag stekt på lite köttfärs åt henne så hon får tacos när hon kommer. :) Vet ni! Nu är det bara 3 dagar kvar på praktiken. Både tråkigt och skönt på samma gång. Skönt att bara ha skolan att tänka på, men tråkigt när man väl sitter där i skolan och lider.. Men men, det är som det är. Det kommer gå snabbt nu, antar jag. Är ju mindre än 2 månader kvar tills sommarlovet. Ojoj, då blir det skönt! Juste, sen har jag ju antagligen skaffat jobb också. Kanske inget höjdarjobb direkt, men man kan ju inte vara kräsen när det gäller extrapengar. Dom skulle höra av sig v. 20 angående utbildning och sånt, så jag håller tummarna! Kanske man kan hitta på något roligt i sommar!

Nu när jag hunnit skriva allt det här så har Erica hunnit komma in och nu sitter hon i soffan och äter, samtidigt som jag skriver resten och slötittar på Oceans Eleven..
Nej nu ska jag ta och stänga ner här och vara lite social, Tjingeling!

Länge sen

Ja, det var ju ett tag sen jag skrev här nu.. Vad har hänt? Inte så mycket faktiskt. Allting rullar på som vanligt, varken sämre eller bättre.. Hur bra det nu är. Vore rätt kul om någon hände, något som ändrade allt. Men sånt händer ju bara i sagor och i amerikanska tonårsfilmer.. Jag har kommit på en sak. Jag måste verkligen skaffa en pojkvän. Igår var jag så trött att jag inte ens orkade klä av mig själv, så jag somnade och sov hela natten med kläderna på. Då är det illa, så jag måste skaffa någon som kan klä av mig på kvällarna eftersom att jag tydligen inte kan det själv. Haha.
Jag önskar verkligen att jag hade något roligt att skriva om, en tyvärr är det rätt tomt i mitt huvud just nu. Hoppas ni inte blir alltför ledsna över det! Puss
 
Lägger in en fin bild iallafall från Dalarö, så ni har nåt fint att titta på, när ni ändå tog er tid att gå in här! :)

Fortsätting..

Jaha, då ska jag ta tag i att skriva lite om mina dagar nu. I torsdags efter att Erica hjälpt mig med rummet så åkte jag och mamma och hämtade mormor på centralen. Vi åkte sedan till Ikea där jag köpte lite saker till rummet och kollade ut en matta. Hittade även en sän som jag blev riktigt sugen på, får se om jag kanske kan flörta till mig den senare.. På kvällen kom Erica tillbaka hit och vi satt och tittade på film, åt godis och gjorde armband, riktigt mysigt! Fredagen gjorde jag inte så mycket, var hos Pärlan på stallet bara. På lördagen släppte jag ut hästarna och åkte sedan hem. Låg och solade ute, så skönt, och sedan åkte vi till MIO för att köpa en tavellist till mig. Efter MIO tog vi en tur till Tyresta By, mamma jag och mormor. Där gick vi lite, fikade och grillade korv och tittade sen lite på djuren (som om jag vore 5 år igen). Åt "påskmiddag" och sedan hamnade jag framför tvn och somnade nog till lite där också, och sedan avslutade jag dagen sittandes på balkongen och njöt av solen! Som ni kanske förstår nu så har jag haft en riktigt slapphelg, ändå har jag ju fått lite saker gjorda, hur bra som helst! Idag vaknade jag av att pappa kom hem med hundarna. Pappa åkte till landet i onsdags och tog med sig båda hundarna, så det har varit väldigt tomt här hemma utan dom. Skönt att dom är tillbaka, gissa om dom kommer få en långpromenad med mig ikväll! :) Nu har jag precis färgat mammas hår och nu sitter jag och slappar i sängen! Är det någon som vågat ställa sig på vågen än då? Jag tror nog jag hoppar det. känns minst ett kilo tyngre just nu, haha. Påskgodiset har åkt ner som om det vore en rutshkana i halsen på mig! Usch, mår illa av att tänka på det, men men. Man måste ju få leva gott ibland! :) Får kompensera med sallad och någon köttbit hela veckan som kommer! Hoppas ni andra haft en skön helg också! Här kommer lite bilder, orkar inte skriva förklarning på dom, så ni får använda huvudet!


Har ni tackat Jesus nu?

Påsk har aldrig varit något speciellt för mig. Vi har ingen traditionell påsklunch med hela släkten. Inte heller har jag någonsin tänkt på varför vi är lediga. Så nu tycker jag att vi ska tacka Jesus för att han dog och en återuppstod så att vi fick 2 extra lediga dagar för att kunna äta god mat och gå lösa på påskäggen! Och påtal om påskägg gick jag mitt påskägg! Har tjatat på att jag aldrig får påskägg och vart jätteledsen över det. Och ja, jag vet, jag fyller snart 18, men det spelar ingen roll, jag vill ha påskägg som vilken annan unge som helst! Och jag fick det! Mamma blev väl less på mitt tjat, tror jag. Hihi.

Hursomhelst så har jag varit rätt dålig på att skriva nu på ett par dagar, förlåt så mycket. Har ju gjort ändrat designen, bättre eller sämre? Själv har jag inte riktigt bestämt mig.. Jag har faktiskt hunnit med en hel del under dessa dagar. I onsdags var jag inne i stan med Erica, som ni vet. Efter det så städade vi ju lite i mitt rum. Och i torsdags så kom hon igen och hjälpte mig med att rensa alla kläder och smink, sånt som omöjligt går att rensa själv. Ni vet hur det är "Den kanske jag ska använda. Den är ju fin. Men den har jag ju haft sålänge". Man måste nästa ha någon som i princip tvingar en att slänga det. Blev 1½ kasse med kläder och ca 4 kassar med saker som slängdes. Stort TACK för hjälpen! Lovar att (försöka) hålla ordning nu. Skriver om resten av dagarna senare! Pussen


Heldag

Vaknade vid 10 idag av att Erica ringer mig. Jag går upp och gör mig iordning och äter frukost, och sedan åker vi in till stan och förnstershoppar lite. Mina damer och herrar, Lina har varit ute nästan en hel dag på stan utan att köpa kläder, wohoo! Vi åt lunch, och vilken lunch det var. En riktigt arbetskarls-portion, och jag tröck i mig näst intill allt! Åkte sedan hem till mig och Erica, snäll som hon är, tog fram den värsta sidan hos sig och hjälpte mig att rensa lite i rummet. Jag har ju en liten tendens att samla på mig massa grejer och sen vägra slänga, ni vet, "kan ju va bra att ha"-grejer. Men nu ska jag får ordning på rummet, och det ska Erica hjälpa mig med, så hon kommer imorgon också! :) Efter dagen har jag bara varit på stallet hos min lilla älskling. Är helt tokig i den där hästen, hon är så underbar på alla sätt och så charmig att jag tror jag dör!



Klädd såhär



Min riktiga mördarportion!


ÄlsklingÄlsklingÄlskling, stooor PUSS!




.

Under ombyggnad, ursäkta röran!

Underbara måndag

Hur ofta är det man säger att måndagar är underbara. Jobba och slita, gå upp tidigt på morgonen efter en skön helg, nej. Det ligger i naturen, måndagar ska vara hemska! Men idag, åh, idag har jag haft det så skönt. Lång skön sovmorgon, vaknade halv 12, gick ut och tog fram solstolen och satte mig med min bok och läste. Där bosatte jag mig i ca. 2 timmar, tills jag ledsnade och gick in, tittade lite på tv och gjorde våfflor till brunch. Lyxade till det med riven choklad på våfflorna, samt grädde och hallonsylt, såklart! Sedan tog jag min bärbara dator och satte mig ute på balkongen i solen. Hur underbar var inte den idén, tänk att jag inte kommit på det tidigare! :O Snart ska jag också åka iväg till Nynäshamn för att hämta min nya fotölj, kanondag! Var mer för trevligheter kommer denna dag att bjuda på? :)


Mina goda våfflor, någon som blir sugen? :)




Myspys i solen ute på balkongen :)

Påsklov, underbart!

Vad underbart livet känns just nu. Solen tittar fram allt oftare och värmen kommer snabbare och snabbare, Och som grädde på tårtan så har jag 11 lediga dagar. Ska verkligen skämma bort mig själv och verkligen njuta av dessa dagar. Hoppas verkligen på mycket bra väder så man kan sitta ute i solstolen med en bra bok och bara sitta och njuta! Hade några små funderingar på att åka upp till vårat landställe som ligger lite utanför Västerås, men jag tror nog att jag stannar hemma. Det visade sig att mormor kommer hit också på torsdag.. Jaja, vi får väl se.

Helgen i stora drag har iallafall varit bra. I fredags började jag 07.00 med slutade ju halv två. Innan jag han sluta så kom en gäst fram till mig i receptionen med en bukett vackra tulpaner som han gav mig. Han tyckte tydligen att jag hade varit så duktig och trevlig att jag förtjänade blommor. Sånt är ju alltid trevligt, och jag blev otroligt glad, såklart! Synd bara att han varken var snygg eller ett par år yngre, för den delen! Efter jobbet åkte jag iallafall in till mammas jobb för att hälsa på henne en stund. Åkte hem för att sedan åka till stallet. Där träffade jag Stephanie och tog en mystur med henne och hästarna i det vackra vädret. Hur skönt som helst att slippa ha på sig jacka! Lördagen blev en riktigt slappdag förutom min och mammas långpromenad med hundarna på ca 70 minuter. Fick lite färg av solen, så det blev motion och solning på samma gång, hur effektivt är inte det? :) På kvällen tog jag ett långt skönt bad i vårat nyinköpta badkar. Låg och njöt och läste samtidigt Mig äger ingen av Åsa Linderborg. har inte hunnit så lång, men det verkar vara en bra bok hittills!
Idag har jag också slappad, men även vart på stallet, inget speciellt att skriva om där, så jag låter bli. Eller jo, nu kom jag på, sådär huxflux! Jag har ju precis fått mitt rum klart med tapeter och färg och allat sjutton jag haft för mig. Nu är ju det iallafall klart (väggmässigt) och en hel del möbler har blivit uthivade. Men jag har ju sagt tidigare att nästa steg blir att bygga min specialare till bokhylla samt att köpa en fotölj. Jag har ju såklart, svensk som jag är, först och främst tittar på fotöljer på IKEA, där jag hittade en fotölj i EKTORP-serien. En sån har jag nu haffat på blocket, så imorgon bär det av till Nynäshamn för att hämta den. Sedan ska jag bara köpa ny klädsel till den, så det blir precis som jag vill ha den! :)
Sådärja, nu var jag klar med att berätta om mig helg. Inget speciellt, men väldigt skön!

Nu sitter jag och leker med lite bilder, Titta vad häftiga dom blir! :)





Och så en liten bild på min nya fotölj!



Tankar

Jag har tänkt på en sak. Ni vet när man står framför spegel och glor på sig själv. Granskar sig från alla håll och kanter, ser alla brister, alla fel. Det är egentligen inte rättvist. Det ända jag ser i spegeln är en ängsling ung kvinna, som står och lider över sina fel. En ung kvinna med varken personlighet eller utstrålning. Bara ett ängsligt uttryck i ansiktet och tom blick. Det är när man står där framför spegeln som man ska tänka sig själv som andra ser mig. Som dom ser mig när jag går runt med mina kompisar. När jag pratar, skrattar och har kul. Hur dom ser spelet i mitt ansikte när jag pratar och ler, smidigheten (eller klumpigheten) i mina rörelser, håret som böljar med i min gång. Det är då man är sig själv. Inte när man står framför spegeln, för då ser vi alla i princip likadana ut, lika missnöjda och hårda med oss själva. Tänkt på det nästa gång ni tittar er i spegeln!♥



Skön dag!

Började dagen med ett nationellt prov i svenska b. Inte sådär jättekul, men något som måste göras. Gick mot all förväntan otroligt bra, och jag är faktiskt supernöjd! Skrev ett debattinlägg som handlade om att människor måste bli mer hårdhudade och inte ta åt sig av allting och säga att dom blir kränkta. Hoppas verkligen att även lärarna blev lika nöjda med den som jag känner att jag blev, håller tummarna för fullt! Både jag och Erica blev klara efter bara 2 timmar, så vi gick upp till centrum för att köpa en jacka som jag redan kollat ut, och sedan tog vi bussen ut till Dalarö. Det är ju sånt supervårväder idag, så vi passade på. Köpte gladd och lade oss på bryggan och njöt av solskenet. När det var dags att åka hem tog vi först en liten promenad till bron för att ta bussen därifrån istället för från bryggan. Passade på att fota en hel del, och vissa bilder blev helt okej! Resten av dagen ska jag bara slappa, för det tycker jag att jag är värd nu! :)
(Jackan på bilden är den jag köpte idag!)

1







RSS 2.0