Chaité och ny design

Sitter och dunkar musik (grannarna får igen för allt borrande och skrikande), dricker chaité och har knåpat ihop en ny header. Gjort allt utom det jag ska: Läxan. Det är precis som i skolan, jag skjuter upp läxan till sista sekund. Vet inte vad det är för fel på mig. Antar att jag presterar bättre under press, för det har inte blivit halvdant, utan jag gör fortfarande allt till 100%. Jag frågade min pappa häromdagen ifall han och mamma har tappat bort kvittot på mig, eller vad anledningen var att dom inte lämnat tillbaka mig. Typiskt måndagsexemplar, måste ju ha gått att reklamera!

Nej, nu ska jag nog sätta igång med uppgiften innan jag tar sista promenaden med hundarna för dagen!


One shot for my pain, one drag for my sorrow


God natt sötisar

Imorgon är en ny dag, och imorgon får jag träffa min underbara pojkvän. 2 dagar, och ändå känns det som minst 2 veckor. Saknar honom hela tiden. Är det då man blir kallad för en "No-lifer"? Haha, antagligen. Men så är det! :)
Bjuder på lite bilder från gamla dar som jag hittat. Inte för att vara sån. Eller jo. FAN vad cool jag var (är)!





Sometimes you can't make it on your own

Jävla skitdag. Så himla ovärt att ens vakna imorse. Hade lätt velat sovit igenom denna dag och vaknar imorgon bitti istället, fylld av energi. Men så är livet ibland. Bara att resa sig upp och borsta bort dammet för att sedan fortsätta, ännu starkare. Nu är det dags att åka och träna lite. Bodypump står på schemat i vanlig ordning, och idag ska jag ge järnet som aldrig förr. Har så mycket dålig energi att bli av med! NU KÖR VI.

9 – Någon du saknar

Det känns som om jag saknar rätt mycket, saknar mina fina Stephanie (som för övrigt kommer hem om en månad, wohoo), saknar att träffa min pappa och bror oftare. Men saker jag saknar mest är mitt gamla liv fyllt med hästar. Jag saknar verkligen att ha häst, jag saknar att spendera timmar i stallet varje dag, saknar att träna och tävla, jag saknar ALLT det. Tittade igenom bilder och jag får ett lyckorus i hela kroppen. Jag älskar det, korten på bordet. Ingenting är så befriande som det är att få åka ut till stallet, till sina älskade hästar och galoppera över gröna ängar (klycha, visst. Men det är verkligen sant). Saknar mina fina hästar, och längtar tills den dagen jag äntligen köper en ny!

 



Can't stand the state that I'm in, sometimes it feels like the walls closing in





Catch the day make it stay never let it go away

Underbart väder och jag började dagen med en långpromenad! Så härligt att vakna upp med så mycket energi och bara veta att dagen ligger framför fötterna på mig, och bara väntar på att jag ska göra något bra utav den!

Åt frukost efter promenaden och sen dess har jag suttit och fortsatt med att pimpa ramarna med lite stenar. Blir jättefint! Frågan är bara vart jag ska ha dom, haha, det finns ju snart ingen plats kvar! Just nu har jag nog lim över hela ansiktet och i håret (ja, jag är rätt kladdig när jag väl sätter igång, ni skulle sett när jag målade om mitt sovrum för något år sen, har forfarande fullt med målarfärg på byxorna som aldrig kommer gå bort...), men det är det värt! Är ni snälla så kanske ni får se hur ramarna blev sen!

På med brillorna och ut på promenad!

Lillan blev bra trött av att gå långt


Friday is the music-day

Som valigt på fredagar så bjuder jag på musik.


Kreatima

I födelsedagspresent fick jag en vacker mask av min fina Louise. Jag fick också en hjärtask fylld med fina små stenar i alla olika färger. Meningen var att jag skulle pyssla och fixa masken precis som jag ville med hjälp av dessa stenar, färg och kanske fjädrar. En underbar present, riktigt personlig då hon både snappat upp att jag fullkomligt älskar karnevalmasker och att jag tycker om att vara kreativ och pyssla och fixa. Det tog 4 månader, men nu är jag äntligen färdig med masken! Drog iväg ut på stan för att köpa sakerna som fattades till att göra klart armbandet, och så gick vi även in i Kreatima, en underbar affär på kungsgatan. Där hittade jag så mycket inspiration och så många vackra saker att det höll på att slå runt för mig. Allt från tapeter till mosaik och dekorationsfjädrar. Gick därifrån med en hobbyfärg i guld och en påse turkosa fjädrar till min mask!
Såhär kreativ har jag varit ikväll:









Passade även på att måla några ramar i guldfärgen när jag även var igång! Jag älskar att köpa vanliga omålade träramar och måla dom själv. Funderar på om jag ska gå i samma tema som masken och sätta några stenar på ramarna också...

Make it up

Här kommer det! Inlägget om hur jag sminkar mig!

1: Jag börjar alltid med att tvätta ansiktet ordentligt och smörjer sedan in med en ansiktskräm. Just nu använder jag No7 Protect & Perfect Intense. Se till att låta huden suga in krämen innan du börjar lägga på sminket. Jag använder även en Lip Scrub från Lush dom heter Lip Dip med smak av tranbär och citron, så fräsh! Den är jättebra för att skrubba torra läppar och få dom mjuka och fina!



2: Jag använder först Make Up Store's Cover All mix, en SUPERbra concealer som täcker allt från röda finnar och pigmentförändringar till mörkar ringar under ögonen. Efter det lägger jag på Make Up Store's Reflex Cover, det är också en concealer som jämnar ut och "grundar" inför foundationen. Min foundation kommer även den från Make Up Store och heter Studio Foundation (den mest täckande Make Up Store har). concealern och foundationen lägger jag alltid på en en pencel i syntet, även den från Make Up Store ( Finns dock billigare på t.ex Lindex om man inte vill lägga 300 på en pensel).



3: Eftersom att man lätt blir glansig av foundationen så använder jag ett mineralpuder över. Brukar inte vara så noga med vad det är för märke, eftersom att pudret inte har kontakt med huden, men just nu använder jag ett puder från Lily Lolo (fungerar även som foundation om man bara vill ha det). Efter det lägger jag på en rouge som är rätt ljus i färgen (rosa/beige).



4: När grunden är klart är det dags för det roliga! Till vardags så brukar jag lägga på ytterst lite ögonskugga, om ens något alls. Då är det ljusa naturfärger eller så lägger jag en lätt lite ljusare sotning rund ögat.
Efter det kör jag ibland på eyeliner, en flytande från Oriflame som har varit mig trogen länge nu (vet inte ens om den fortfarande finns att köpa?), och sedan mascara. Mascaran har jag oftast bara på övre fransraden då det öppnar upp ögat utan att se för sminkad ut, men ibland drar jag till på undre också såklart! Jag använder Isadora's Build-up mascara med extra volume, fungerar super enligt mig (dock har jag rätt långa fransar själv)!



5: När det är lite fest på gång så skuggar jag gärna lite mera och sätter gärna på ett par lösögonfransar! Har tidigare kört mycket på sotning och mörka jordnära fäger, men har blivit lite modigare och lägger på mer färg nu. Använd gärna 2-3 ögonskuggor i samma färgskala för att slippa få det där "amatöraktiga" utseendet. Jag är ingen expert på att lägga på ögonskugga, utan jag exprimenterar litegrann, så mitt tips är att leta på en sminkblogg för att få till det riktigt bra. Det är ju värdelöst att stå där en fredagskväll och göra fel när man inte har tid att rätta till det!

6: På läpparna brukar jag lägga en ljus färg eller bara lite glans ifall man har en rätt intensiv sminkning runt ögonen. Jag tycker att det lätt kan se översminkad ut annars. Men det är kul att variera, att man bara kör på mascara och eyeliner och så har jag istället satsat på en stark fin färg på läpparna.
Det jag brukar använda på läpparna är ColorSensational från Maybelline, färgerna Fatal Red och Pink Punch.


Superblondie

Jahapp, nu har jag blekt håret då. Alltså gissa om jag var nervös. Har precis fått hyfsad ordning på mitt hår och så får jag för mig att bleka det, vilket påhitt. Men jag är rätt nöjd, fick det ljusare (även om det är en liten gulton i det som kommer försvinna efter några tvättar, och gör det inte det så kan ni säga hej till en brunett istället, för då blir det nog ljusbrunt!) och det känns inte ett dugg slitet tack vare min superdupermegabra hårinpackning som jag ska tipsa om sen!

Färgen såg ju livsfarlig ut!



Men såhär blev resultatet:









(Påminn mig om att sluta puta med läpparna på typ ALLA bilder....)

Friday, I'm inlove!

Hade kunnat blogga för typ 2 timmar sen, men det struntade jag i! Haha, så det så!
Åh vad underbart det är att bo i lägenhet, det är alltid så tyst och skönt, tills grannarna börjar borra i väggarna så man blir helt psykad i huvudet, eller tills grannarna börjar bråka (hänt väldigt ofta nu senaste tiden) så hunden blir nervös. Haha asså åh, jag orkar inte. Är det då man får ta sopkvasten och dunka i taket? Sådär som grannarna gjorde så fint när vi var nyinflyttade och skruvade IKEA-möbler i 180 klockan sju(!) på kvällen (Man får hålla på tills tio, era griniga idioter till grannar).

Äsch, lite mycket klagomål där känner jag. Men ibland blir det ju så! Nu har grannarna taggat ner och jag har ätit frukost och kollat på tv och hunnit bli enormt raslös. Ville åka till naturreservatet här och gå långpromenad med hundarna och Louise, men då är hon och provjobbar. Hallå, jag fattar ingenting. Vad är viktigare än min häsla, LOUISE?! Inte blir det träningspass ikväll heller. Kanske lyckas locka med henne ut på en promenad då istället, eller vad tror ni?

Ikväll är jag iallafall solo, eftersom att pojkvän fick för sig att åka på kryssning. Jahaja, jaja. Mer morötter och dipp åt mig. YES!
Ska förresten försöka åka till någon Panduro och köpa lite grejer. Håller på att göra ett armband åt min pojkvän i flätat läder, men insåg igår när jag satte igång att jag inte hade alla grejer jag behöver, så ska försöka köpa det idag! Kul att komma igång med att göra smycken igen, kommer ni ihåg förut när jag gjorde det hela tiden, nästan varje dag?

Och nu när jag ändå har all tid i världen så kan jag ju också passa på att göra ett inlägg om sminket och lite annan kosmetik som jag använder! Tips är alltid kul att få, och ännu roligare att ge! Så kika in här lite senare!

Ännu en sömnlös natt

Jag vill bara sova, åh varför ska det vara så svårt att somna. Kanske skulle man testa dom där tabletterna? Nej, inga tabletter. Varm mjölk då? Det fungerade ju när man var liten... Nej, juste. Mjölk funkar ju inte längre. Varför måste jag tänka så mycket, tänka på allt. Kan jag inte bara få stänga av hjärnan ett tag. Men så mycket att tänka på. Framtid, nutid. Dåtid. Dåtid ja, när ska jag få bli av med dom tankarna, vill inte blicka tillbaka, vill bara framåt. Framåt och uppåt, över och iväg. Vill visa att jag är stark. Starkare. Starkast. Jag är jag, och jag är stolt över mig själv. Över mina framsteg, över det jag övervunnit. Men är det över? Jag vill att det ska vara det. Över. Slut. Jag är glad, jag är lycklig, jag är ung och jag är fri. Fri, men ändå så begränsad, ibland kvävd. Kvävd i mina måsten, mina tankar och min egen feghet. Jag vill ta det där steget. Det där steget över räcket som jag så hård håller mig fast i. Jag vill släppa taget och bara falla. Falla neråt tills jag vecklar ut mina vingar och kommer underfund med hur man flyger sådär som alla stora fåglar. Alla fria, majestätiska, vackra örnar. Jag vill vara en sån. En vacker örn som precis lärt sig flyga över havet. Som bara vill flyga och flyga och aldrig landa. Men sen då? Kan man bara flyga utan att bry sig? Jag bryr mig. Ibland alldeles för mycket. Förmycket om andra, för lite om mig själv. Jag har lärt mig att bry mig om mig själv, men då blir man kallas självisk. Men jag bryr mig ju om andra också.
Jag bryr mig om DIG

.

Note to myself: Det är tydligen fritt fram att gå till skolan med mjukiskläder. Kanske ska testa? Ser fruktansvärt bekvämt ut!

Off to school

Vaknade för 2 timmar sen och har ätit frukost och tittar lite på Efter Tio.
Nu är det dags att klä på mig och göra mig iordning för andra lektionen!

Senare eller imorgon tänkte jag berätta hur jag sminkar mig som Emma och Amanda frågade om i ett tidigare inlägg,
så häng med då!


Girls like you

Hemma från jobbet, men går ut med hundarna och vänder i dörren nästan. Dags för like Body Pump med Louise!

"I’m selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times I am hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best."


Resultat av första färgningen


Företagsekonomi + platinablond

Första skoldagen gick toppen! Tror den här kursen kommer vara grym bra att ha för mig!

Efter skolan fick jag för mig att köpa hårfärg, vill nämligen bli superblond, nästan platinablond (fråga mig inte varför, kul med lite förändring), så jag åkte iväg och köpte en hårfärg, extra ljus askblond för att grundfärga hela håret innan jag blonderar det. Hoppas det blir bra bara. Är livrädd för blonderingen, får se om jag har anledning till att vara det senare! Blir antagligen till helgen eller nästa vecka jag lägger i blonderingen! Spännande...




Denna blonda färg vill jag ha!

Glasses

Klickade precis hem ett par nya glasögon, våren i ära. Vet inte varför jag skulle behöva 4 par glasögon, men om man nu ändå ska behöva använda dom så kan man lika gärna få unna sig like variation! Visst?!

Åh, nu jag ska dricka upp min sista kopp kaffe för denna morgon, och sedan ska jag bege mig till skolan!
Yes, ni läste rätt. SKOLAN! Jag har nämligen för 3 månader sen anmält mig till en kurs i Företagsekonomi på konvux som håller på i 10 veckor. Detta passar ju perfekt då jag kan kombinera detta med mitt deltidsjobb!
Och då passar mina nya glasögon in också! Kan man se lite extra smart ut, samtidigt som dom är trendiga! Hur perfekt? Så perfekt!

Idag vill jag ha klänning på mig, men jag kan gå med på en kjol. Åh, jag älskar det här vädret!




Good morning, sunshines!

Har en härlig träningsvärk överallt och det känns så bra (till skillnad från förra gången då jag till och med ramlade i trappan för att benen vek sig av träningsvärken)! Så himla skönt att komma igång med träningen och tillochmed ha en Partner In Crime!

Smskonversation med Louise:
Jag: Lojsan! Jag har världens skönaste träningvärk och mår sjukt bra! Vill köra Pumpen imorgon igen! Kan du?
Louise: Driver du med mig nu?
Jag: Haha, nej!
Louise:
Kan med största sannolikhet träna imorgon. Du är underlig...
Jag: Haha, jag vet! Visst är det underbart? Man vet aldrig vart man har mig!

Haha jaja, jag blev lite grinig igår och gick hem utan att säga hejdå så hon har rätt att misstro mig, men idag är det andra bullar för fröken Källqvist!


The word is out







Workout!

Nu drar jag och Lojsan iväg på Body Pump och sedan avslutar vi det med Power Yoga! Wish me luck!






On my wall

Nyaste tillskottet på tavellisten är ett kollage med bilder på min fina pappa

 

Tavla över sängen, istället för sänggavel

 

 

 

 

 

 

Tjejiga fina tavlor (okej inte fina om man frågar min pojkvän........)

 

 

Fönsterutsmyckning (som egentligen inte ska hänga där)

 

Blommigt dubbelt upp

 

 

 

 

 

 

 

 


The Clutch

Åh, våren är påväg och jag blir på sånt galet bra humör! Blir så otålig och vill bara att sommaren ska vara här nu!

Ge mig en färgglad clutch, söta sommarklänningar och oskyldit lockigt hår så är jag din, sommaren!





Söndagen

Blir "Min dag"(igår) i bilder:


Frukost på balkongen! Äntligen! "Två svettiga skinkmackor" som min pojkvän fint beskrev det


Passade på att sola lite också


Söta hundar som gjorde mig sällskap (fast det var nog mest smörgåsarna dom gjorde sällskap)


När pojkvän kom hem så dukade vi upp söndagsmys framför tvn


Ska ni med ut och segla eller?

Ah, tydligen så ska jag ut och segla istället för att gå. Ni vet, det är ju så mycket coolare. Speciellt med en Henri Lloyd-jacka i standard-färgerna och ett par rosa Tretorn till. Man måste ju visa att man är lite mer Fashion än de andra seglarbruttorna.

Ser ut att kunna blåsa upp till kuling. Hissa seglet, kapten!







(Alltså, snälla förstå nu min humoristiska ironi i detta inlägg. Ni som känner mig fattar nog ;) ...)

Goder natter

Yepp, nu har jag alltså varit iväg på födelsedagskalas där det bjöds på smörgåstårta. Ni vet, den där som jag gjorde? Kul att liksom bli bjuden på det man själv gjort, sånt är inte ofta det händer!

Nu ska jag bädda rent sängen, gå sista promenaden med mina fina lyckopiller och sedan kanske sätta på en bra film (eller så slocknar jag på en gång, återstår att se)!

Sov så gott sötisar!


Mobilblogg:

stackars min kära pojkvän som måste vakna upp till det här så tidigt på mornarna (notera att det ändå är en 160-säng!) :


Word.


Paket, ja tack!

Passade på att hämta ut ett paket jag fått från Eleven.se som innehöll detta:




Ett foundationpuder från Lily Lolo



Giftset från Macadamia Natural Oil


Prover på No7 och Escada Taj Sunset, och ett topcoat från Seche Vite.

 


Chachhaaa

Inte lika upptagen längre, så jag passar på att säga hej igen, fast lite snällare denna gång. (okej, jag erkänner. Jag låtsades bara vara upptagen förut, egentligen är ju jag "tjejen med tiden", haha. Ah det där lät ju lite skumt, men men, gud vad jag svamlar, men det är okej, för jag skriver ju allt skit inom paranteser, så då är det ju okej. Okej?)

Hittade en rolig lista, kul att fylla in nu när jag ändå bara sitter och väntar på att min bror ska ringa så jag kan köra in honom till stan och sedan ta mig till Åkersberga på något mirakulöst sätt (läs jag kommer aldrig att hitta).
Here we go!

Jag har insett att min senaste kyss… var för kort.

Jag lyssnar på… mitt eget babbel.

Jag mår bäst när jag… får känna mig fri och vara mig själv helt och hållet.

Stockholms bästa stadsdel är… får man säga "city" Eller är man inte riktig stockholmare då?

Jag pratar… för mycket!

Jag älskar/tycker om… min fina mamma.

Min bästa vän(ner) är… få och väldigt nära.

Min första riktiga kyss… kommer jag inte ihåg.

Jag avskyr när folk frågar… om dom får fråga en sak. (ja, du gav ju inga alternativ liksom....)

Kärlek är… det som gör att dagarna går så himla fort

Någonstans, tänker någon… på vad dom ska äta till middag.

Jag kommer alltid att vara… mig själv.

Jag är hemligt förälskad i… Patrick Grimlund i Lyxfällan. SHIT vilken man!

Sist jag grät var… igår.

Min mobiltelefon är… jobbig efter uppdateringen!

När jag vaknar på morgonen… är jag oftast trött.

Innan jag går och lägger mig… brukar jag vara trött. Haha kul svar

Just nu tänker jag på… varför min bror aldrig ringer, hallå?!

Bebisar är… sånna där halvmänniskor.

Homosexuella är… Härliga och livfulla (är det en fördom? Dom jag träffat har iallafall varit väldigt glada i hatten. Läs fulla)

Blondinbella är… Jättecool och en riktig förebild!

Ikväll ska jag… Vara med min pojkvän och hans fina familj.

I morgon kommer jag… åka till Södertälje.

Jag vill verkligen… åka iväg utomlands och sola dagarna i ända.


Ska börja göra detta till en matblogg

Verkar ju vara ledtemat i den där bloggen iallafall. Mat mat mat... Jaja, så är det, så får de va!

Blev tvingad (Ja, kanske inte "pistol-mot-huvudet-tvingad med inte långt ifrån) att göra en smörgåstårta till ett visst födelsedags"barn"..

Ah, asså jag har egentligen en del att skriva om men vet ni? Jag hinner inte! HAHA, så det så! Vi hörs! :)

Bjuder på bilder som får det att vattnas i munnen på er! Eller hur?


Home sweet home

Dagen var lite tuff idag, tänkte rät mycket och det gör saker och ting värre. Måste säga att jag har de underbaraste kollegorna, så omtänksamma och fina. Tack

Hemma och sitter och väntar på att pojkvän ska komma hem så jag kan tvinga ut honom på en prommenad!
På med mjukiskläderna bara (slippa uniformen, GUD vad skönt).


(Haha, shit vad smutsig min spegel är. Påminn mig att tvätta den!)



On my own

Blev en skön kväll för mig själv, bara jag och hundarna såklart. Lagade middag och badade efteråt, kikade på Grey's Anatomy och bara myste i soffan med ansiktsmask och te.

Man behöver rå om sig själv i sin ensamhet ibland, iallafall jag. Riktig kvalitetstid med sig själv.
Upp imorgon för jobb igen, dock bara 5½ timma, riktigt skönt! Sedan gör jag helg igen! Vad ska ni göra?


Tänkte försöka mig på lite av den här LCHF-"dieten" (Low Calorie High Fat)
Haha, det roliga är att jag inte har något som helst aning om den här måltiden stämmer överrens med den dieten. Men det är ju ingen sås och ingen potatis/ris/bröd, så helt ute och cyklar är jag väl inte? Eller?


Såhär går det när man inte håller koll när han häller upp juicen.. Lär er det, barn!

.

Jag skrev precis näsblod i min almanacka. Kul va? Kändes jäkligt konstigt.  FYI

Sing for you life

Haha, tacky titel, men vafan!
Har alltid tyck om att sjunga, det känns liksom bra, vare sig det låter bra eller inte.
Om det så är seriöst och fint, eller om man bara sitter och skriker till den senaste Brittan-låten i bilen.

Min pappa sa för ett tag sen att han saknade att höra mig sjunga på kvällarna innan han somnade (jag satt alltid med datorn och lyssnade på låg musik och sjöng med sent på kvällarna innan sängdags, och det hördes tydligen in till deras sovrum, oops)

Här är iallafall en inspelning jag sjungit in, Lars Winnerbäck's Om du lämnade mig nu.
Tänkte inte visa den för er, man är ju inget proff liksom, men nu gör jag det ändå.

Enjoy, eller stäng av högtalaren!


Populär? Tydligen...

Erik Saade är väl söt och gullig och sådär.. Men vad har hänt med låten? Jag kommer garanterat sitta och skämmas i tvsoffan när han sjunger att han ska bli populär typ hundra gånger inför hela Europa.
Förra året var han en "manboy" och nu ska han bli populär, stackarn.

 

För er som inte är insatta (grattis!) så går texten typ såhär:

”I will be popular. I will be popular. I’m gonna get there, popular. My body wants you girl. Popular”

 

Trist att svenskarna verkar ha glömt att folk där ute faktiskt kan engelska, och kommer fatta vad han sjunger!

 

Okej, iallafall de flesta. Men kanske inte ryssland och sådär....


 


Nej, nu ska jag suga i min det sista av min redbull och gå ut med hundarna. Sedan blir det Bodystep på gymmet med Lojsan.


Dop!

Igår var jag iväg till Västerås på dop! Det var min "låtsaskusins" dotter (världens gulligaste och gladaste bebis!) som döptes och det var så fint!
Senast jag var i kyrkan så var det begravning, så det var skönt att gå från död till "födelse"!



Söta Wera!
(bild lånad av Mikaela)


Med risk att ni blir äcklade....

Alltså, nu har jag blödit näsblod flera gånger om dagen i 2 veckors tid. Ser ni mitt problem? Jag blir tokig!

Var hos läkaren i fredags och fick nån antibakteriell salva utskriven som jag ska ha i näsan (Hur får man upp salvan i näsan utan att behöva använda bomull och ha i båda näsborrarna samtidigt?), och ska tillbaka om 2 veckor för att antagligen bränna blodkärlen, tack och lov!

Men! Nu har jag inte blödit på 3 dar, och jag trodde att jag hade klarat mig ett tag, innan det började blöda IGEN nyss. Haha, och som bloggare är det ju en oskriven regel att man MÅSTE(!) läga upp bilder, så känsliga tittare varnas!


Det droppade på BENET?!



Tyck synd om mig!
(och snälla, lägg inte märke till mitt otroligt spöklika genomskinliga osminkade ansikte, tack:) )

TjenaTjohejHallåHejsanHejhejHEJ!

Upp och hoppa, sova kan man göra i graven!

Igår var det en härlig dag, träningen var superkul. Skaka rumpan och ha kul till lite latinomusik och samtidigt bränna kalorier? JA TACK!

Jag och mina fina flickor gick ut och tog några glas vin innan jag och Erica gick vidare ut för att festa. Vi vägrade gå hem innan det stängde, och det lyckades vi med också!  
Väl hemma och ner i sängen så somnade jag på en gång, för att sedan gå upp för att...... BAKA!

Japp, I am on bak-duty idag! Kladdkaka blir det som jag gör, åt min kära bror som fyllde år i torsdags!

Jaja, kul inlägg liksom. Haha, pisamt egentligen vad dålig jag har blivit på att skriva! Jag ska bättra mig...


Dansa dubbelt upp ikväll!

Jag vill ha ett sminkbord. Ett riktigt maffigt sminkbord med plats för allt spackel och med en stor härligt spegel med underbart ljus! Det vill jag ha, just nu.


Ikväll blir det Zumba på gymet med Louise, och sedan ut och göra stan osäker med Louise och Erica. Den som saknas är Stephanie, våran "frio" blev en trio när hon åkte till Sälen för att jobba i december... Men snart är gruppen hel igen, bara 2 månader kvar innan min sockertopp kommer hem igen!

Bjuder på en härlig låt, bara för att det är fredag liksom!


How many roads can I turn to find me a place where the bridge doesn't burn






3 – Min familj

Min familj hade länge varit en typisk kärnfamilj. Jag kommer ihåg när jag gick i första året på gymnasiet och såg mig omkring bland mina vänner. Allas föräldrar vad skilda förutom kanske 2 stycken, och mina såklart.

Jag skrev en krönika som jag fick högsta betyg på, en krönika som berörde. En krönika som verkligen visar hur jag tycker och tänker. Jag kände mig så stolt över det jag skrivit, upplägget och framförallt budskapet.

Ca 2 år senare visade det sig att halva min krönika var en bluff.
Idag är jag lite äldre, och vill iallafall tro att jag är lite klokare, att mina ögon är lite öppnare. "Det är lätt att vara efterklok", jotack. Nu inser jag så mycket som jag inte förstod då. Allt hänger ihop.

Jag har en underbar far och en underbar mor. Ja, till och med en underbar bror. Jag älskar dom alla tre. Men inte tillsammans. Det gjorde jag inte en stund innan skilsmässan heller, det vet jag nu.

Ni förstår, det här är väldigt svårt att skriva om. Jag har nog inte riktigt haft någon att prata ut om det här med. Och så delar jag detta med er. Så många som inte känner mig. Men vet ni vad? Jag tror det är bra.

Det är så att det inte bara är jag som är ett såkallat "skilsmässobarn", ni vet, dom där i lågstadiet vars föräldrar hade vänstrat och barnen blev dömda att bli förlorare. Det är ju så tragiskt att man blir mörkrädd.

Trots att jag är ett sent "skilsmässobarn", så har det nog stärkt mig. Jag stod med ena foten i vuxenvärlden och andra foten i trotsiga tonårsvärlden. Men såfort nyhetsbomben om att mamma och pappa skulle skiljas, så klev jag in med båda fötterna i vuxenvärlden. Jag blev den som var stark, den som skulle "fixa det här".

Har jag fixat det?

Jag vet inte.

Även fast det här skulle bli ett inlägg om min familj, så fick ni veta detta istället. Anledningen till det är att jag inte längre har en riktig familj, och jag vet många som känner precis likadant. Därför kändes det mer givande att dela med mig av detta, och kanske få dem som är i den situationen jag var i att förstå att dem inte är ensamna.

In my head




Jag blir så trött på mig själv

Smartot själv här.

Jo, nu ska jag berätta för er vad jag hittat på för dumheter.
Jag ska nämligen på Bodypump som börjar om 50 minuter, men för en stund sen så tog jag en kopp kaffe. Med mjölk. Vanlig grön mjölk. Smart när man är laktosintolerant? Nej, inte direkt. Kul att gå på bodypump med en uppsvälld mage. Haha, jag är hopplös!

När jag kommer hem lär jag vara död. Men håll tummarna åt mig!

Ligger på latsidan!

Gud vad dålig jag har varit på att uppdatera nu under helgen. Sorry sötisar!
Kul att ni hänger kvar iallafall de flesta av er!

Kan köra en liten kort resumé av helgen:

I fredags var vi, jag Louise och Andreas, på O'Learys och såg på Björn Rosenströms spelning. Den var inte bästa spelningen jag varit på måste jag säga, men det var kul iallafall! Så härligt att träffa så många man känner när man är ute, verkligen största charmen med att gå på lokala krogar!
Kvällen blev rätt tidigt och vi var hemma redan vid 2 tiden.

Lördagen började med sovmorgon och fortsatte som en redig slappdag. Gjorde supermysig frukost med fruktsallad och vaniljyoghurt och till middag blev det hemmagjord hamburgare med tunna ungsrostade potatisskivor. Ingenting produktiv som helst blev gjort!
Förutom matlagningen.. Räkas det? Antagligen inte, va?

Söndagen, åh vilken söndag! Medans pojkvän kollade på vasaloppet passade jag på att ta ett varm skönt bad och sedan begav vi oss ut till Djurgården med färjan och gick en promenad till Rosendals trädgård och fikade lite.
Det är så härligt med små utflykter, speciellt med någon man trivs så bra med, och aldrig vill vara utan. Det är en fantaskisk känsla och vi ska fortsätta med speciella "söndagsgrejer"!
Fick ner min kära pojkvän till tvättstugan också! Wohoo 1-0 till mig! ;)

Vad har ni gjort ihelgen sötisar? Något kul eller?

Nu har jag ätit min sista onyttiga frukost, för idag är början på vårat nya liv. Jag och Andreas har nämligen bestämt oss för att vi ska träna och inte äta en massa skit (klart man får unna sig ibland!). Får se hur länge det håller, haha! Näe, för nu jäklar. Ska bli härligt att komma igång med träningen igen!


Frukost!



Middag!

Soooooovmorgon!

Vad skönt det var att sova ut imorse. Eller ja, inte mellan 08.45-09.30, för då ska man tydligen borra i väggen. Lät verkligen som om minst 3 borrade samtidigt, kan inte ens bli annat än road av det. Somnade iallafall om sen tills hunden la sig på mig och slickade min i näsborrarna, mysigt sätt att vakna på! Haha, tur att hon är söt iallafall..

Nu har jag precis slängt i mig en redig frukost och tagit en dusch. Pojkvän slutar jobbet och åker hit strax så ska försöka möta upp honom så vi kanske kan köpa biljetterna till Björn Rosenström ikväll.
Dom är ju rätt lustiga på O'learys. Gick dit efter jobbet igår och då sa dom att det inte gick att köpa biljetterna (det var säkert en praktikant...), men jag envisades och ringde dom nyss, då gick det tydligen! Kan ju lova att om jag åker dit nu så kommer dom vara slut eller något, just my luck!

Äsch, blir hur som helt en mysig fredag, fick med mig Lojsan också, så då kan ingenting gå fel!



Pigg och utvilad, wohooo, fredag!

Nu gör jag helg!

Tack för den här arbetsveckan, men nu gör jag helg! (Haha, ni ska veta att jag är så trött i huvudet att jag höll på att skriva vecka med ä!)

Kom hem halv fem och sedan dess vet jag inte riktigt vad jag har gjort. Jo, vart ute med mina härliga hundar som alltid är på bushumör när jag är seg, vilken kombo!
Tror jag struntar i det faktum att jag egentligen inte får bada (pga tatueringen), och lägger mig i ett varm skönt bad iallafall! Kanske koka en kopp te och sätter på Lugna Favoriter?

Inget roligt att komma med idag heller, tyvärr. Men det ska bli ändring på det, jag lovar! Snart får ni en massa smaskiga saker att läsa om, ni kommer att sitta på nålar era rackare! 


Kan ju iallafall bjuda på en bild på nya tatueringen!
(okej,  nu är det ju bak-och-fram, tar en bättre bild senare! :) )




Och nya naglarna, bara för att dom blev så blingade!

If a Golden Train came to take you away, would you go or would you stay?

I would go!
Japp, bara sådär. Droppa allt och gå. Lite så känns det nu. Lite så känns det hela tiden faktiskt.
Jag trivs med mitt liv, har världens finaste föräldrar, de bästa vännerna man kan ha och så en underbar pojkvän.
Jag har en utbildning och jag har jobb. Jag har ett bra liv. Men det är inte alltid det räcker till.
Jag har en rastlös själ i sig och det gör inte saker och ting lättare. Det är alldeles för ofta jag känner för att bara packa det nödvändigaste, tömma kontot och bara dra. Vart som helst.

Det är inte bara jag som känner så tror jag. Snälla, säg att jag inte är otacksam för det liv jag har. Snälla, säg att det inte bara är jag!


RSS 2.0