Nails dipped in gold



Myface Lil'Bling Chrome
#81 gilt-y

79 kr på Eleven.se


New In: Interior stuff

NEW IN:










I just thought I could wait

Läskigt hur lätt jag har att visa känslor, att känna igen dom, beskriva dom och prata om dom. Jämförelse med mina tankar. Mina känslor är som en öppen bok, dom ligger utanpå kroppen. Mina tankar kommer ingen åt. Inte en chans att någon når in.
Lite konstigt det där.


I ran across


I want to put the universe on my bedroom wall

Nu drar jag till jobbet, ha en trevlig fortsatt kväll eller god natt! :)


I would be heavenly if, baby, you'd just rescue me

Update: Mina naglar gör jag hos Kicki som sitter på U-Zone i Farsta (nära tunnelbanestationen Farsta Centrum). Ett nytt set kostar från 690 - 890 kronor, därefter från 490 - 660 kronor för påfyllning. Jag går dit en gång i månaden! :)
Ni hittar deras hemsidan här: U-Zone Hud - Hår - Naglar


Nya naglar idag:


Naturella med ett lager pärlemoskimmer


Fina Kicki gav mig en tidig julklapp också; Nagelolja, handkräm och en nagelborste

I can pretend that it don't matter, but I'll be sitting here lying to myself

Nej men hej!

Nu är helgen slut och så även min lediga vecka. I kväll börjar jag jobba igen, så idag blir det väldigt lugnt!
Har haft fullt upp hela helgen, och därför struntat lite i er, men nu ska ni bli uppdaterade igen, lugn bara!

Fredagen började med en vända till Nacka (där av inköpen i föregående inlägg!), och sedan var jag ute på dejt. Vi gick på after work på Fotografiska och tittade på Nick Brandt's utställning och på Nicolai Dunger som spelade live.
Efter detta tog vi en promenad till Gamla Stan och åt på Café Tabac, bästa stället för drinkar då jag varit där tidigare. Men nu kan jag även rekomendera deras tapasrätter, supergott!

I lördags hade jag middagsbjudning hemma så jag flängde runt och handlade och lagade mat mest hela dagen, det blev en lax- och räkbakelse på kavring till förrätt och grekisk kycklingpaj till varmrätt.

Söndagssysslan blev att åka till IKEA och handla tavellister till köket och en vägghylla till sovrummet. Köpte även två sängbord, så nu är sovrummet klart!

Avslutade dagen med Första Adventsfirande med lussebulle, chokladtomte, julmust och att göra min egna adventsljusstake. Hoppas eran helg har varit lika rolig!


Min fina adventsljusstake!



It's a new day. It's a new life. And I'm feeling good

NEW IN:


Lindex 149 kr


H&M 199 kr


Mina första converse (ja, jag är efter). Tidig födelsedagspresent från min fina vän Erica!


H&M 199 kr

No words to say, no words to convey

Kan inte somna nu, kan inte lägga mig. Sitter och stirrar rakt fram, dricker Kahlua, lyssnar på Eldkvarn.
Är nervös och ängslig, mår bra och är förväntansfull, vill skrika och skratta. Hatar när känslorna blandar sig såhär, hatar känslan av att inte kunna kontrollera saker. Var på dejt med en kille förut, som vanligt hade jag mina väl uppbyggda murar på plats, en fasad som inte många tar sig igenom. Han såg igenom muren, han sa att han visste vad jag höll på med. Jag sa att jag inte ville tappa kontrollen. Han ursäktade sig och gick på toaletten. När han kom tillbaka knackade han mig på axeln och när jag vände mig om så kysste han mig, djup och jag gav efter och kysste tillbaka. Efter det hade jag tappat kontrollen. Exakt det han ville åstadkomma, han fick mig att sänka garden. Det blev ingen andra träff. Det var för tidigt.



As strong as you were, tender you go

God kväll, har inte glömt er helt. Bara lite helt enkelt!

Har haft mycket att göra idag, städat, betalat räkningar och varit på möte. Men nu är jag hemma i soffan med en kopp te och ska snart få i mig lite mat också. Sedan tänkte jag bara hoppa in i duschen och sedan raka vägen ner i sängen och kolla på någon film innan jag ska sova! Hoppas ni haft en fin dag, det har ju varit lite blandat väder. I förmiddags när jag var ute på promenaden var det strålande sol, men innan hade det ju regnat! Bjuder på fina bilder från promenaden, helt galet att det ser ut såhär ute, fast det är slutet av november!






Skithunden fick springa lös och han passade självklart på att rulla sig i det lerblandade gräset, så väl hemma fick han hoppa in och lida lite i duschen, haha. Stackars plutten :)

This is the story of us all


I thought the time was on our side

Hej babes!

Ligger i soffan och väntar på att min man ska komma, ska möta upp honom och gå och handla. Vad gör ni? Vad har ni gjort idag? Jag har knappt gjort något alls, förutom en långpromenad med vovven imorse! Skönt med vilodagar, men det blir rätt långtråkigt också.

Have fun!


Puss från soffan!

 

Såg en rolig "reklam" igår när jag var och handlade, haha. Måste visa er:


Drop dead, gorgeous


The moment I met you, that moment I forgot about everything I been trough.

Hejhejhejhej

Hemma efter en vända i Nacka och sitter nu framför datorn och äter en lussebulle och väntar på att min man ska komma hem, ska strax upp och börja med maten så det är klar när han kommer. Stackarn som ska ut igen på träning förtjänar en färdiglagad måltid!

Hittade en jättesöt overall till min vän som är gravid. Åh vill veta om det blir en flicka eller pojke så jag kan köpa massa fina klääääädddeeer!

 

Så sööööt!


Put it in all papers, I'm not afraid

Moooorgooon!

Varit vaken sen åtta imorse och legat i sängen och myst. Nu ut till Nacka för och gå lite i Nacka Forum med en vän!

Peace n' Love!



You da one

Blir en Måndagslåt idag, för att liva upp höst(/vinter?)rusket!

Rihanna - You da one

I wanna scream till the words dry out

Hemma igen efter en runda på stan. Blev lunch på Jensen's Böfhus och en vända in på Åhlens. Nu ska jag mysa ner mig med mjukiskläderna i soffan och ta det lugnt resten av kvällen!

XO

Efterräääätt!


But I kept my swedish sin

Hello lovers, tråkigt väder va? Fast jag är tacksam över att det inte är snö iallafall, den klarar jag mig utan! Om detta skulle vara den svenska vintern så hade jag varit glad!

Nu har jag precis gjort mig iordning och ska snart ut med vovven. Sen kommer en vän över och hämtar upp mig för lunch på stan!

Vi hörs senare, fina!


Morgonens sminkbord hamnade i vardagsrummet där bästa dagsljuset var!


Neo blev rastlös och hoppade upp i soffan och undrade varför han aldrig får gå ut, haha



Såhär blev resultatet. Kör med uppsatt hår idag, skona håret från plattången!


Remember how you saved me

Riktigt söndags-mode på mig idag. Gick och lade mig tio igår kväll och vaknade vid åtta. Sen dess har jag gjort typiska söndagssysslor, städat hela köket och sovrummet. Nu har jag precit ätit lunch och laddat krafterna för att snart ta tag i tvätthögen innan det är dags att gå och tvätta om två timmar!

Har satt igång myslåt-listan på Spotify och letar runt efter sängbord till sovrummet. Tror jag har hittat en värdig kandidat som ska göra sovrummet komplett. Det blir nog sängbordet Hemnes från IKEA, tycker det är superfint, hade även velat ha Hemnes sängstomme, men det får bli ett annat progekt senare.

Jag går ofta runt i lägenheten och flyttar på saker, hänger tavlorna på ett annan sett osv. Blir aldrig nöjd, vilket gör mig galen! Har även en vägg i sovrummet som jag inte vet vad jag ska göra av. Men jag tror jag precis listat ut det! Blir nog att sätta dit en vägghylla, fast som bara är en vit "planka", inga konsoler eller något. På den blir det att ställa någon blomma och lite ljuslyktor. Få upp myskänslan lite!

Lite såhär tänkte jag mig. Sängbord och hylla från Ikea. Vit lykta från Indiska



 

 

 


Growing old, growing sadder

Hemma själv ikväll, tänkte mysa med hunden i soffan men blev så himla trött. 22.00 en lördag och jag ska sova. Herregud, vart tar livet vägen. Den är ju nu man ska vara ute och riva hela stan, kärring-syndromet tar över mig..

Har inte haft en särskillt produktiv dag, det vettigaste var att skruva åt benen på sängen och dammsuga lite, annars har jag bara legat i soffan och kollat på film. Inte ens lagat mat har jag, haha. Värmde lite Varma Koppen till lunch och så en matlåda till middag.

Have fun, lovers. Hoppas ni är ute och super åt mig med!

Middagen ikväll! Någon LCHF-historia men biff, bacon, avocado och vitlöks-färskost. Gott som fan, och nyttigt. Men var inte oroliga, det nyttiga kompenserades med en påse M&M's i sängen!


One night to push and scream


Eleven is beauty

Hello!

Igår var det full fart, gick av veckans jobbpass 07.00 sen hem och väcka pojkvännen för att mysa lite och så startade dagen. Besök på IKEA (verkar bo där, 4 besök på 2 veckor) för att köpa två klädställningar, lite galgar och klädlådor till pojkvännens lägenhet. Efter det blev det lunch och sen hem till honom för att fixa lite.

Eftersom att jag inte hade sovit på 28 timmar var jag galet trött och somnade direkt när vi kom hem igen!
Däremot vaknade jag utvilad och pigg och idag var jag på möte med en jättetrevlig tjej för eventuellt jobb.
Har hunnit hämta ut ett paket på posten  från Eleven.se också, även fast jag vet vad det är så blir det ändå superkul att öppna paketet, haha!

Nu står pojkvännen och spelar mitt wii och snart ska vi mysa ner oss i soffan framför en film med morötter, gurka och vitlöksdipp!

Detta fanns i mitt paket från Eleven.se, överlägset BÄSTA nätshopen för hud/hår/smink!


Har redan hunnit testa allt, förutom nagellacken! Haha


Ansiktspeelingen var superbra, luktar sjukt gott och gör huden babylen!


Den enda hårinpackningen jag faktiskt kan rekomendera. Helt klart värd sitt pris på 380 kronor!


Nagellack som ska få naglarna att se ut som om de blivit doppade i flytande metall. Ska bli kul att testa!


Favorit-lösfransarna (trots att jag nästan aldrig använder det, dock bra att ha hemma). nr 105 från Ardell!


Life in a pink bubble

YES! Nu är bloggen sådär rosa och perfekt, precis som jag ville ha den!


Hehe, who am I kidding. Jag ber om ursäkt för detta standard-tema, men jag använder det som en utgångspunkt.
Nu ska jag jobba lite, men imorgon kommer fingrarna trumma för fullt på tangentbordet för att få till designen!

Lots of love!

Between my sheets

I måndags var jag hos farbror doktorn och tog blodprov. Jag som alltid har haft problem med detta (har en tendens att både svimma och spy i princip varje gång) klarade detta galant! Min fina pojkvän gjorde mig sällskap, och det gick snabbt, enkelt och superbra, är så himla glad över det. Kanske jag äntligen slipper svimma!

Måste visa er mina nya påslakan! Dom är superfina och underbart sköna. Jag är egentligen ett stort fan av satin-sängkläder, men dessa kan nästan mäta sig med satin! Kommer från H&M Home och kostar 299 kronor styck. Det positiva med kalaset är att de är gjorda av ekologisk bomull, så man kan sova med gott samvete! Gillar ni?


Jag kommer alltid vara den med känslorna skrivna i pannan

"Hon var den som alltid sprang fram och tillbaka, tycktes aldrig kunna finna någon ro. Hon var den som kände efter så det sprakade, kunde glittra men sen var det som hon dog. Inombords så vändes världen upp och ner."

Får rysningar av Albin Gromers text "Tillsammans", då detta påminner så mycket om mig själv. Jag är on eller off. Jag kämpar för mitt liv för att finna det där mellanläget, där jag är nöjd med mig själv, nöjd med allt. Tycks aldrig kunna finna det. Precis som om den där känslan av tomhet växer inombords som en vinranka. Det började med att en människa la ett skott av vinrankan i min kropp och nu har den växt och växt, kontrollerar mig, får mig att känna mig helt maktlös.


Tthe darkness inside you can make you feel so small



Varje flygning blir en snabbkurs i att gå under

God morgon! Helt galen natt jag haft på jobbet, jag har tappat mitt favorithalsband OCH fått en sjukt mejl av en person som endast är ute efter att förstöra. Patetiska människor som inte tål att andra är lyckliga och gå vidare...

När jag kom hem fick jag krypa ner under täcket hos min älskade pojkvän och bara mysa, somnade 2 timmar och sen åkte han hem till sina föräldrar för farsdag-brunch. Jag passade självklart på att somna om i sisådär 5 timmar till och nu är jag vaken och allert. Okej, inte allert direkt. Blir aldrig av med förkylningen... För ca 3-4 veckor sen hade jag halsfluss och öroninflammation, hann vara "frisk" i typ en vecka, sen blev jag förkyld igen, och den här gången ger den sig inte. Börjar bli lite orolig för att det kan vara lunginflammation så blir det inte bättre får jag nog besöka farbror doktorn.

Försöker kurera mig lite med vaniljte med honung i, för snart kommer min bror över och gör mig sällskap ner till Mamma och hennes kille (mamma är hemma i sverige över helgen) för lite middag (och däckbyte på bilen, om jag får som jag vill)

Have fun lovers, så hörs vi!


You learn


Put it in words on my body, please

Sitter och pular ihop min nästa tatuering, när jag tatuerar in den är inte bestämt, men ATT jag ska ha denna på min kropp, ja det är absolut bestämt! Har inte heller bestämt placering, men lutar åt revbenen. Texten är till min mamma, "For ever For you, M". M som i Monica, M som i Mamma. Min mamma är min stöttepelare här i livet, hon är allt, en underbar människa och alltid min Mamma.


Friday, baby


Life.. No one gets out alive in the end.

Sitter och funderar, precis som vanligt på jobbet när jag är uppe mitt i natten helt ensam. Bara jag och mina tankar, det enda man faktiskt kan lita på. Ibland kan jag inte ens lita på mina egna tankar, ibland gör de mig galen. Helt jävla galen. Så galen att jag tror att det brister snart.. Jag puttade ut min pojkvän ur lägeheten, sa till honom att han kan dra åt helvete och att jag aldrig mer vill se honom. Varför? Jag älskar ju honom? Jo, därför att mina tankar fick för sig att jag inte betyder något för honom bara för att han inte plockade ur diskmaskinen. Bara för att han var trött och ville ligga i sängen ett litet tag innan vi gick ut och handlade mat. Jävla tankar, fan ta er!

Kollar på lite gamla bilder. Bilder på mig själv, på vänner, på gamla pojkvänner. Tänkt vad livet går undan när man är i tonåren och når 20-åren. Man har hunnit byta vänner ca 100 gånger, man tror man har levt, varit lycklig och sedan blivit krossad, nertrampad och förstörd.
Min teori är att man i tonåren får uppleva så otroligt många känslor som man inte är redo för, som gör att man blir förstörd, och att man sedan när man träffar "den rätta" och ska bilda familj och ha en sjukt tråkigt jobb som man hatar, det är då man börjar jobba med limmet. Man börjar limma och laga allt som gick sönder under de första 20-25 åren. Det innebär alltså att livet först går ut på att bli förstörd för att sedan gå ut på att spendera resten av livet med att laga allt. Herregud vad många saker inombords som gick sönder. Mer för andra än för vissa. Men trasiga, ja det är vi allihopa.

Ser bilder på en föredetta pojkvän. Vem är han? Det är bara 3 år sedan vi sågs, sedan vi älskade varandra, ÄLSKADE varandra, och nu vet jag knappt vem han är? Livet. Det är det det är. Man glömmer, förtränger. Går vidare. Man använder andra människor som tidsfördrifter. Varför? För att få livet att gå fortare?

Du är den vackraste på hela jorden. Jag älskar dig. Det kommer alltid vara vi. Jag är så lycklig att få vara din, lycklig att jag har dig. Jag ger dig mitt hjärta för evigt.
Han sa de orden till mig, och sedan låg han med en annan. Jag sa aldrig så till honom. "Jag älskar dig" kunde jag säga, för det gjorde jag då. Resten då? Det sa jag inte för att jag visste att det inte var sant och jag talar helst sanning.

Vänner flyttar ihop, vänner förlovar sig, vänner blir gravida, vänner flyttar, vänner försvinner. Det är nu vi blir vuxna. Men är alla redo? "Klara färdiga gå"? Nej, inte jag. Jag behöver vara liten. Snälla, bara ett tag till. Sedan kan jag växa upp, sedan kan jag börja limma och laga. Men nu vill jag bara vara. Bara vara liten igen. Det är allt jag kan klara av just nu. Jag klarar av att vara i ett mellanläge där allt är okej. Kan allt bara vara okej igen? Snälla livet, gör allt okej igen.


Dancing when the stars goes blue

 

 







Once again my tears are dried

Godmorgon söta ni!

Tog en lång sovmorgon eftersom att jag börjar jobbar ikväll! Tagit en promenad med hunden som var helt galen, hoppade på mig och skulle leka och hålla på. Vem kan ana att han är 9,5 år!! Efter att ha fått i mig frukost och en stor kopp kaffe så känner jag mig redo för att möta den deppiga, gråa dagen. Ska försöka ta mig ut och köpa ett par nya svarta byxor, alla jag har/har haft tappar formen, så himla irriterande!

Helgen har varit supermysig, i fredags var vi ju på IKEA och jag köpte en ny stor säng och en ny vit byrå till sovrummet. På lördag förmiddag kom en kvinna över och köpte de gamla sovrumsmöblerna och direkt efter kom Bring och levererade nya sängen och byrån.

Lördag kväll kom min vän Erica och hennes pojkvän Johan över på middag, och medans jag och Erica lagade maten så byggde killarna ihop byrån, så himla snällt!

Söndag blev det sovmorgon i nya sköööööna sängen och sedan tog jag och Andreas en promenad med hunden och kaffe och lussebullar, helt perfekt morgon. Avslutade dagen med ett biobesök där vi såg Svensson Svensson, som fick VG av mig!

Yes, det var min helg det, nu väntas 9 dagar nattjobb, så nu lär jag ju inte vara så himla party att umgås med, haha. Men jag gör mitt bästa! Puss på er!



Bästa Andreas och Johan bygger min byrå! :)

I‘m coming home to breath again

Avklarade IKEA utan alltför stora bråk (verkar som att alla par bråkar mer eller mindre på IKEA), och jag blev med ny säng och en ny byrå. Sängbord och stomme och grejer fixar jag senare, vill verkligen hitta något bra!

Jag har ju faktiskt gått och blivit blond igen, kände mig inte som mig själv som varken rödhårig eller brunett, så en tripp till frisören och vips var jag mig själv igen. Blev dock en mörk blond färg, eftersom att det är svårt att gå från rött till blond, men jag ska fortsätta ljusa upp det till det är tillbaka till min vanliga blonda färg!


You left us with no sense of hope at all

TGI FRIDAY, och nej, jag ska inte dit och supa. Kände att utrycket passade bra bara. Inte för att jag har längtat, för det betyder ju att jag börjar jobba på måndag och att min lediga vecka är slut, men det innebär också att alla andra är lediga och att jag slipper sitta och prata med hunden istället för med vänner eller pojkvännen!

Nu på morgonen har Spotify gått på högvarv medan jag städat ut mina hyllor och byråer i sovrummet, för imorgon kommer det nämligen en kvinna som ska köpa dom. Kände att jag ville ha lite förändring (haha, hur lät det där då, har bara bott här i 3 månader...), så ut med det gamla och in med nytt, dock samma byrå, fast i vitt! Kommer bli mycket finare då jag bara har vita och svarta möbler i resten av lägenheten!

Så nu sitter jag och dricker kaffe (fuskisvariant med lite choklad i, men hey, det är ju fredag) och ska snart äta seeeen frukost och sedan ska jag ta och fortsätta städa resten av lägenheten innan min pojkvän kommer hem, för då ska jag släpa med honom till IKEA och köpa nya grejer, det är ju för fasiken bara sängen, en fotölj och gardinerna som bli kvar i sovrummet annars!

Have a fun weekend, lovers!


Go chase your dragon and I'll chase mine.

 


RSS 2.0