Hej då Hjärtat.

Pärlan är såld. Hon åkte iväg idag, och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag ville verkligen att hon skulle bli kvar. Hon var liksom min klippa i stormen, dit jag åkte för att rensa tankarna och vara mig själv, mitt gamla vanliga jag, för en stund. Och nu är hon borta, bara sådär. Sa hejdå i lördags till mitt hjärta och det känns så tomt nu. Klart, jag har ju skolan att sköta och slita med nu nästan ett år till, men mer då? Vad har jag mer? Mina underbara vänner, visst, men ingenting går att jämföra med att komma ner till stallet efter en dålig, jobbigt, smärtsam dag. Hämta sin älskade häst i hagen och ge sig ut i skogen, i naturen, i den friska luften..
Ingen idé att vara ledsen, det tjänar inget till. Jag kommer gå klart skolan, ge 120% tills studenten, sen ska jag ut och hitta en kanonhäst till mig, en riktig vinnare, en hjärtevinnare!







Kommer sakna dig prinsessan. Tack för tiden med dig.


Tattoo?

Min kära klasskamrat Cissela har inte varit så aktiv i skolan idag (skvatterbyttan Lina är på hugget), anledningen är såklart jag... Som vanligt.. Hon är nämligen en riktig hejare på att rita, och jag gillar hennes stil som hon ritar på. Därför bad jag henne skissa upp en tatuering till mig som jag ska göra efter att jag fyllt 18 (vilket sker om ca 15 veckor FYI). Den ska gå från sidan på höftbenet till revbenen ungefär. Gav henne några ideer och jag gillade verkligen det hon skissade upp åt mig. Sedan kommer jag såklart ta det till en tatuerare som får finjustera lite och sånt!







Nu ska jag lägga mig i badk

 



Bleka tänderna?

Ja, ytlig som man är (mer eller mindre är väl vi alla det?) så har jag funderat ett tag nu på att bleka tänderna. Inte hos en tandläkare, för studenter har ju inte direkt ryktet att vara så pass täta. Hur som helst å finns det ju ett och annat blekmedel att beställa hem nu för tiden, så jag tänkte göra det. Men så hörde jag om en tandkräm som bleker tänderna, ska nog hitta en sån och testa istället, verkar vara skonsammare..
Jag och Google är bästa vänner, så jag gick såklart in där och sökte på den smarka raden "tandkräm som bleker tänderna), och vad får jag upp? Jo en sida på Sofis Mode där det finns en artikel om 9 metoder att bleka tänderna på. Jag är såklart inte sen att klicka upp det, och hittar ett och annat bra. Sedan rullar jag ner på sidan där det står om saker man ska undvika om man satsar på vita tänder, kolla in detta!

ci Kaffe

ci Rökning

ci Rödvin

ci Cola

ci Flour

ci Te

ci Snus

ci Ålder

ci Medicin

ci Färgstarka kryddor som curry och paprika


Ja, för att göra det tydligare för er som tycker att det är helt självklart alltihopa så markerade jag "ålder" och "medicin".  Ja okej, ålder och medicin kanske gör tänderna fulare, men hur ska man lyckas med att undvika detta? Och sen står det lite över att man ska undvika flour. Jag trodde det var bra för tänderna?

Vet ni något bra sätt att undvika ålder på? Vore kanon om ni delade med er, jag tror att det vore en hel del personer som skulle vara tacksamma för detta! :)



Lina är nya Leila?

Drog igång med projektarbetet i skolan idag. Bara det praktiska sakerna, som målen, betygskriterier så dådär andra lagomt roliga saker. Jag har ju sen länge bestämt att jag vill göra någon slags kokbok (nu lutar det mer på bakerk, men samma sak i princip), och nu går startskottet. Mitt mål är ju såklart att få ut boken till någon förläggare också, det vore ju så kul, kanske man kan lyckas roffa åt sig lite fler MVGn också. Vi får helt enkelt se hur det går, men jag ska göra på 100% på detta nu. Bra att ha lite annat att lägga tankarna på..

Jag har gått runt lite med Erica efter att vi slutade idag, vilket var väldigt tidigt, redan 09,30! Vi åt lunch och fikade på Sandy's och kollade lite i affärer. Jag hittade en snygg body på Triumf som jag la undan, eftersom att jag inte fått min lön än...... Den ska komma idag hoppas jag, men det lär ju inte vara förrens i eftermiddag så jag får köpa en imorgon. :)
Ska försöka dra mig ut till stallet senare också, skulle ha ridit henne lite igår, men nyckeln till rummet där alla mina saker är, den var borta, även reservnyckeln så det blev lite svårt..





Nelly och Nala :)









Tröstäta?

Nej, inte om man heter Lina, då är det tröstshopping som gäller. Första dagen i skolan idag. Inget märkvärdigt, gick igenom schemat och lite sådär andra trista saker. Våra båda lärare inom Hotell slutade ju nu innan sommaren och de har fortfarande inte hittat en ny lärare till oss, känns ju toppen, verkligen.. Förhoppningsvis kommer det en lärare till måndag nästa vecka, om vi har tur. Efter skolans slut idag så tog jag en promenad ensam till centrum. Riktigt skönt att gå själv i regnet och lyssna på sin musik, inte bry sig om någon annan, bara gå rakt fram. Jag kan ju inte låta bli att gå in i en affär, och jag inte låta bli att köpa något när jag är inne i en affär, förstår ni då? Här är vad jag fick med mig:











messed up

Blir tyvärr inga bilder idag, har lite annat att tänka på just nu, som att försöka hålla mig från att gråta tills det blir översvämning i mitt rum... Lägger upp en låt jag lyssnar på just nu istället.. Enjoy



2 cool 4 school

Kanske inte riktigt, ni vet, utbildning är ju A och O, men man kan ju låtasas att man är det, iallafall med mina nya superläckra high heels. Japp, ni hörde rätt (okej, läste), idag hämtade jag ut mitt packet från Nelly.com som innehöll två par high heels och ett par ballerina som jag beställde i fredags. Lägger såklart upp bilder på skönheterna senare!

Alldeles strax ska jag iväg till Hesslingby ridhus för att kolla på träningen för Anneli. Kan man inte vara med själv och hoppa så är det näst bäst att titta på träningen, man lär sig mycket från det också! Som sagt, jag ska inte vara med och hoppa för hästen är paj. Hon var jättestel i lördags och ville inte ens gå, så ont hade hon. Träningsvärk får jag hoppas, så att det inte är något allvarligare. Hon får lite skön häst-spabehandling, den bortskämda pållen. Jag knådar hela hästen en halvtimma varje dag, så snart får jag hoppas att jag får en gentjänst, så som jag har pysslat om henne nu. :)

Sovrumsgolf

Regler för sovrumsgolf.

 

  • Varje spelare skall ta med sin egen utrustning, vanligtvis en klubba och två bollar.
  • Spel på banan måste godkännas av banägaren.
  • Till skillnad från utomhusgolf skall man försöka få klubban i hålet och hålla bollarna utanför.
  • För så effektivt spel som möjligt bör klubban ha ett styvt skaft. Banägaren förhåller sig rätten att undersöka skaftets styvhet innan spelet börjar.
  • Banägaren har rätt att begränsa klubbans längd för att undvika skador i hålet.
  • Poängen med spelet är att stöta så många gånger som möjligt tills banägaren är nöjd och spelet är fullbordat. Misslyckas man med detta kan man nekas tillstånd att spela på banan igen.
  • Det anses som dåligt uppförande att börja spela på hålet direkt. De mer rutinerade spelarna tar tid på sig att beundra banan med speciell uppmärksamhet på välformade bunkrar.
  • Spelarna varnas att nämna andra banor de spelat på eller regelbundet spelar på för ägaren till den aktuella banan. Upprepade banägare har av denna anledning skadat spelares utrustning.
  • Spelare uppmanas ha ordentliga regnkläder för eventualitetens skull.
  • Spelare bör försäkra sig om att deras match är ordentligt inbokad, speciellt när en ny bana spelas för första gången. Tidigare spelare har blivit irriterade när de upptäckt att någon annan spelar på den bana de anser vara deras.
  • Spelare bör inte förutse att banan alltid är tillgänglig för spel. Vissa spelare känner sig besvärade när de upptäcker att banan för tillfället är under reparation. Spelare råds att vara extra taktfulla i denna situation. Mer avancerade spelare finner alternativa spelsätt när så är fallet.
  • Spelare råds att anhålla om banägarens tillstånd innan han försöker sig på det bakre nionde hålet.
  • Långsamt spel uppmuntras men spelare bör vara beredd på att fortsätta i snabbare takt, åtminstone temporärt, om banägaren så önskar.
  • Det uppfattas som en enastående prestation att spela på samma hål flera gånger under en match.

Frågesport för blondiner

 1. Hur länge varade 100-åriga kriget?
- 116 år
- 99 år
- 100 år
- 150 år

Blondinen använder sin rätt att hoppa över frågan...

2. I vilken land uppfanns Panama-hatten?
- Brasilien
- Chile
- Panama
- Ecuador

Blondinen tar publiken till hjälp...


3. I vilken månad firar ryssarna oktoberrevolutionen?
- Januari
- September
- Oktober
- November

Blondinen ringer en vän, en annan blondin...


4. Vad hette George IV?
- Albert
- George
- Manuell
- Jonas

Blondinen söker efter rätt svar på internet...

5. Från vilket djur har Kanarieöarna fått sitt namn?
- Kanariefågeln
- Kängurun
- Råttan
- Sälen
Blondinen köper sig loss....


PS. Om du har skrattat när du har läst detta, så titta på svaren härnedan:

 


 

1. 100 åriga kriget höll på i 116 år (1337-1453).
2. Panama-hatten uppfanns i Equador.
3. Oktober revolutionen firas i november.
4. Kung George IV hette Albert.
5. Kanarieöarna har fått sitt namn efter sälen. Canaria betyder på latin "sälarnas ö" (havshund).
Hur många rätt hade du? Är du blond eller?


Life is short.

Forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrably,
and never regret anything that made you smile.



Underbara älskade







HORSES ARE A GIRLS BEST FRIEND
And this horse is my best friend.

Beautiful morning

Ja, det är ju underbart väder och jag vaknade för en lite stund sen. Fick en härlig sömn efter en lång arbetsdag, och den var verkligen lång mentalt. På två timmar sålde vi för ca 11.000, så ni kanske förstår att det var stressigt för oss, som bara var två personer. Skönt att det lugnade ner sig lite iallafall efter lunchen som man fick ladda om till middagstiden. Han dessutom stänga så jag kom hem strax efter tio istället för tolv, vilket flyt va?

Nu ska jag nog pallra mig upp ur sängen och äta lite frukosr så jag kan åka ner till stallet och massera hästen i en timma. Så kul va? Ni kan ju räkna ut att man får träningvärk i både armar och mage, så mycket man måste ta i när man masserar en häst. ;)
Jaha, nehe. Ni får väl ha en underbar dag, snart börjar ju skolan, bara 2 dagar kvar....SISTA ÅRET, tank you.




Oh lord, what can I say?


It's just a ride, no need to run, no need to hide


Ops I did it again!

Nu har jag spenderat min kväll i ett dubbelliv, jag har hjälpt mamma genom att vara trevlig och hjälpsam, och sen har jag syndat som mitt vanliga jag genom att klicka hem skor från Nelly.com, ooops!
Jag kom över två par supersnygga högklackade (såklart) och även ett par söta svarta ballerinaskor. Jag upptäckte igår att jag har så många skor, men de flesta av dom är ju högklackade, så ibland har jag svårt att hitta skor till en ledigare klädsel, till att åka och handla, sola eller något liknande, så jag bestämde mig att köpa ett par platta ballerinaskor nu! :)






Tjohej

Har inte skrivit så mycket på senaste tiden, som ni uppebarligen har märkt. Detta ber jag såklart hemskt mycket om ursäkt för, men har olika skäl till det också. Får hoppas att jag skriver mer, även om skolan börjar snart också!

Nu sitter jag i min sköna säng med mig supertrötta underbara vovve och väntar på att mamma ska bli klar med mötet med klubben. Sen ska jag ner och "servera" allihopa, visst är jag en snäll dotter som ställer upp att servera även fast jag är ledig. Men mamma ska väl ha lite nytta ut av mig så man får väl offra sig, eller hur? :) Nu sitter jag bara och slappar med balkongdörren öppen och vinden som smyger sig in genom den, riktigt mysig! Jag älskar när vinden tar tag i gardinen så den fladdrar sådär fint. Då brukar jag alltid låtsas att jag bor nere vid havet i Malubu eller något liknande, lite sådär smådagdrömmande!
 
Men helt ärligt har jag inget bättre att skriva just nu, så ni får helt enkelt nöja er med detta! Taskigt va? :)










-

¿ɹǝu o ddn ɐʌıɹʞs ʇʇɐ ɐɹɐʌ ʇǝp uɐʞ ʇɹåʌs ɹnɥ

Lovely











Kräftskivan... behöver jag säga mer?






Massa lik


Partyhunden nummer ett


Typiskt Micke att hitta tomten




Partyhunden nummer två



Good night sleep tight

Nu säger jag och Kiera godnatt till er allihopa.





Singin' in the rain

Jag ylar på till Aventura och regnet öser ner. Men jag har faktiskt gjort lite nytta idag också. Jag har nämligen varit så duktig och städat i utehallen och även lagat lunch! OCH att inte glömma, jag och pappa har varit ute och övningskört! Nu ligger jag i sängen med Aventura på högsta volym som spelar i takt med regnet som slår mot taket, rätt mysigt ändå, om det inte skulle åskat!

Nu måste jag ta hand om min stackars hund som är dörädd för åskan, den lilla stackaren!
 






Homespa

Eller ja, det kanske var att ta i att kalla det för spa, men skönt var det! Jag blev ledig från jobbet idag, så jag passade på att få det lite skönt för mig själv nu på kvällen. Tappade upp ett varm bubbelbad med lavendelolja och ljus. Hur skönt som helst, och lavendel gör en så avslappnad. Passade på att lägga en ansiktsmaskt också, så det blev lite lyxigare! Låg i badet i nästan 2 timmar, och nu är jag avslappnad och avstressad!

Mamma kom hem lite tidigare idag från jobbet, så vi åkte till EKO i Länna och handlade massa hästsaker. Kom hem med bland annat ett ländtäcke i ylle, 2 schabrak, 2 paket benlindor ett supersnyggt pannband. Man kan ju inte bara skämma bort sig själv, utan även hästen! :)


Nu ska jag hoppa ner i sängen med tända ljus även här och se klart på filmen The Duchess med Keira Knightley. Började se den igår, men kom bara till hälften, sen blev jag så trött att jag var tvugen att stänga av, men nu ska jag hålla mig vaken, hoppas jag.









Aventura - Si me dejas muero





Historia de amor

Disimulas al decir que no me amas, que eso fue en el pasado
Pero el amor no se puede olvidar, siempre queda grabado

..

Hemma igen efter en trevlig stund på stan med mamsen. Vi skulle ju, som jag tidigare, till hyllningskonserten för Ted och Kenneth Gärdestad, men det blev lite ändrade planer. Vi gick till Barcelona och åt en supergod middag, och sedan gick vi runt lite på stan innan konserten skulle börja. Vi blev klara så tidigt så vi bestämde oss för att åka hem istället! Jag hittade hur som helst en jättesöt kjol på MQ och så köpte jag även en hårinpackning från Lee Stafford, som tydligen ska fungera jättebra!


Mamma inne på bloggen på jobbet!


Supergoda tapasrätter på Barcelona


Söta mamma


 


När man är ledig...

..är det dåligt väder. Ska det verkligen vara nödvändigt? Nej, roligare kunde det ju vara. jag vaknade redan vid niotiden imorse och kunde inte somna om, så jag masade mig ner till stallet. Har suttit och lyssnar på Aventura hela förmiddagen efter att jag kom hem. Aventuras skivor är de som går om och om igen på jobbet, och det är bra musik att jobba till, lugn och samtidigt aktiv. Ah, ni vet ju hur bra jag är på att förklara saker, så jag tror jag slutar försöka ens! Ni som hört Aventura (deras populäraste låt, som säkert ALLA hör är Obsession), ni vet vad jag menar. Jag älskar musik där det finns en tanke bakom, och som inte bara är en melodi med lite text. Aventuras låtar är alla baserade på historier, så låtarna är liskom skrivna som just historier. Superbra! Mina absoluta favoriter är La Boda (bröloppet) och Los Infieles (de otrogna).

Snart ska jag in till stan och träffa mamsen för att äta lite och sen gå på hyllningskonserten för Ted Gärdestad ikväll!







Good night

När Neo ligger i min säng och ser ut så här....:



Då är det dags att sova! Godnatt, skriver imorgon, då är jag ledig :)

God natt..

.. och PUSS


Helgen betyder jobb?

Ja, kanske inte egentligen, men absolut till 100% när det gäller restaurangbranchen! Man ska inte klaga, jag har egentligen inget vettigare för mig, och ärligt talat trivs jag väldigt bra på jobbet! Igår jobbade jag mellan 12.00 poch 22.30. Blev inte speciellt mycket att göra, då det var fint väder och de flesta är ute med båten eller ligger på stranden (en teori som vi har utvecklar på jobbet!) Vi ägnade oss mest åt storstädning, tills det kom mer folk på kvällen. Fick med mig hem lite calamares som mamma fick till lunch idag, det var nog ganska uppskattat, hoppas jag!
Eftersom att jag kommer jobba varje dag fram till tisdag nu, så blir det ju lite lugnt här i bloggen, hoppas ni har överseende med detta! :)

Idag blev det så trevligt att jag inte börjar förrens 17.00, och därför har jag gjort lite annan nytta på förmiddagen. Jag har bla varit nere hos söta hästen. Börjar tro att det är dags för henne att brunsta för hon är inte alls lika söt och trevlig som hon alltid annars är! Typiskt tjejer, va?
Tog även en långpromenad med hundarna, det är ju så fint väder att man borde skämas om man ligger inne!
Nu ska jag ta och föna håret, och sedan ta något snabbt att äta, måste åka iväg om en timma.
Vi hörs när vi hörs, eller hur?
 

.

Tänkte hitta på något roligt att göra med håret, men jag är inte direkt duktigt på det. Men den här simpla uppsättningen man hade när man var liten, ni vet med sånna där små klämmor? Det blev rätt fin ändå, eller hur?:)


ShoesShoesShoes

Så nu har jag äntligen mina supersnygga skor! Jag lyckade alltså ragga med dom hem, score for me, va? :)
Köpte med mig den här nya Nestea Icetea med rött te och päron. Den var helt okej faktiskt, riktigt svalkande!







Uppe med tuppen

Näst intill iallafall, tuppen var väl ca 3 timmar före mig, men spelar roll, vem är så petig? :) Nu ska jag iväg och köpa ett par otroligt snygga skor med höööga klackar. Blev så kär igår, och kände att dom där måste följa med mig hem. Men det gjorde dom inte, så jag gör ett nytt försök att ragga hem skorna idag, hihi.


Idag blev jag klädd så här då, Tro det eller ej, men toppen är mammas! Snygg va? :)

My baby shot me down


Näste man på tur

Ja, eller man och man. Inlägg, för att vara rätt och riktigt.
Idag vaknade jag relativt tidigt, och sedan gick det bara utför. Min mobil, min älskade söta lilla mobil, har gjort slut med mig. Kan ni fatta, efter 1½ år! Jag har aldrig känt en sån kärlek till någon annan mobil, och så bara.. ja, bara. No more us? Jaja, men det var lika bra tror jag, den började liksom bli otrevlig mot min mamma och dö så fort hon hade använt den, sen slutade den att visa bilder, och nu även sms, så jag menar, jag kommer ju utan tvekan hitta en bätte, en mycket bättre än den (sånt måste man ju alltid intala sig, ni vet)!

Jag begav mig iallafall ut för att tröstshoppa lite med Erica, känns som om jag inte träffat henne på nästan hela sommaren ju! Så vi åkte till centrum, ett ställe som vi aaaaaldrgi har varit på förut, och deffinitivt inte tillsammans, eller hur var det? Det slutade med att jag kom hem med en påse från MQ och en lite söt från Cubus. På MQ köpte jag 3 supersöta festtoppar, allihopa från Paris Kate & I (mitt nya favoritmärke), och på Cubus blev det en mascara, ett paket lösögonfransar och en foundation. Köpte den där "nya" Maybelline Colossal Volume Express. Hoppas den är så bra som den verkar!
Vi avslutade dagen med att äta på Sandy's och sedan ta en promenad ner till gymmet! Mycket trevlig dag, faktiskt!




Oj, titta en hund! Kiera tyckte att den toppen var finast! :)



Liar liar pants och fire

Gud vad jag ljuger hörrni! Jag sa ju att jag skulle skriva ett inlägg när jag kom hem igår, och gjorde jag det då? Nääe. Istället lägger jag upp ett jäkla klipp på nån snubbe som sitter och sjunger, och lägger även in texten, ifall några av mina trogna underbara läsare skulle få för sig att yla fram texten i form av ett läte som kan jämföras med en brunstig gnu? Nej, fy. Nu får det bli ändring på detta! Från och med nu, mina medmänniskor, så konverterar jag till en ärlig människa (eller?)!

Skämt å sido, lägger in lite här nu istället då, bättre sent än aldrig, visst!
Jag mötte upp mamma inne i den soliga huvudstaden, även kallas Stockholm Stad! Jag gick upp till hennes jobb, och hon kom snabbt som vinden ner för att möta sin söta dotter som så tåligt stod och väntade på henne. Vi gick in till John Wall, och sedan till Cervera. På Cervera hittade vi den efterlängtade pastamaskinen (jäkla tjat om den här i bloggen va?) och jag hittade även två supersnygga tavlor med Marilyn Monroe på! Sedan gick vi runt lite grann till, och vi köpte ett par svarta harembyxe-liknande byxor, som jag trivdes förvånansvärt bra i (tycker inte om harembyxor annars, men dessa var inte så mycket åt det hållet, som tur var!) och även en jättesöt vit klänning. Nu ska jag andas lite innan jag skriver nästa inlägg, hihi. :)







Wonderful

Justin Nozuka har en låt som heter No heaven, som jag endast hittat på YourTube. Den är hursomhelt otroligt bra, men väldigt sorglig, och jag bara älskar hans röst och hans låtar. Eftersom att jag inte fått tag på den någon annan stans, så lägger jag in den här! Hoppas ni också tycker den är fin. Lägger in texten till den också under!




young brother hand me the gun
 on with it, off with
 it i'm burning strong like the sun
 i do believe, it's time for me
it's gonna hurt, but then i'm free

and i will be in heaven,
 with the angels flying over water,
i am free
 there will be no darkness, no pain

and young brother right when i'm done
follow me,
so we can be together
watch me as i put it to my head hold my hand,
don't turn your head
don't turn your head

 soon i will be in heaven,
with the angels flying over water,
 i am free
there will be no darkness, no pain

the pain will be gone
 the depression will be gone
only love from everyone
soon as i pass one
 
ten, nine, eight
 seven, six, five four,
 three, two --one--
 
oh old brother, what have you done
 oh old brother, what have you done
what if there's no heaven,
and you find yourself alone,
walking through a tunnel and everyone has gone
and betrayed by the one and you are conscious in your grave
brother what then if there is no heaven

3A

Godmorgon, eller god förmiddag? Idag är jag riktigt utsövd och det kan jag säga behövdes. Jobbade igår, och det blev 11½ timmes jobb på restaurangen! Och det toppar vi såklart med att jag knappt sov någonting natten innan! Det gick som tur bra iallafall, behövde bara dricka lite kaffe, sen var jag igång!

När jag kom hem så la jag mig praktiskt taget med kläderna på och somnade direkt! Jag var så trött att det kändes som att jag aldrig skulle vakna nu på morgonen, men ändå vaknade jag rätt tidigt. Bra det, så slipper man kasta bort en ledig dag med att sova. Nu ska jag ner och äta lite frukost, sen tar jag nog en skönt uppfriskande promenad i solen, och senare i eftermiddag ska jag åka till till stan och möta mamma, och köpa den där pastamaskinen åt henne!

Skriver mer senare!

Hey Sailor!

Försökte mig på mittbena idag, ska försöka vänja mig med det, och förhoppningsvis passa i det. Det är ju så snyggt med mittbena, men jag har alltid tyckt att jag inte skulle passa i det. "Hur kan man veta det utan att testa" tänkte jag och kammade (nästan iallafall) mittbena efter duschen.

Idag blev det lite sailor-tema över klädseln. Jag vet det där med att "vågräta ränder på kläder gör att man ser bredare ut", men iblnad måste jag spackla på sig det där självförtroendet och stunta i det, helt enkelt! Så idag blev det en röv/vit randig oversize tröja!

 



M's birthday

Dagen började tidigt med att jag tänkte vara snäll och gå ut med hundarna imorse, så mamma slapp göra det på sin födelsedag. Men, vilket jag inte visste där vi åttatiden, var att mamma hade redan varit ute med dom, redan vid 4 på morgonen! Jaja, det var ju ett tappert försök iallafall. Sedan åkte jag ner till stallet och tog en ridtur med Stephanie.
Jag kom hem och sprang upp och böt kläder, sedan åkte jag och pappsen för att handla present och blommor till mamsen. Presenten blev en fritös, som det sedan visade sig att vi redan hade en, så det får bli tillbakalämnad och jag åker in till stan på måndag och köper den där jäkla pastamaskinen som hon tjatar om! :)


Fina blommorna


Fina ljuslyktan (?) som mamma fick av min faster!

Good morning Sunshine

Ett säkert tecken på att Lina är lite småtrött? GOD MORGON









RSS 2.0