You gotta let me go now, everything's gonna be allright

Fredagslåten är, bam bam baaaaaam: J-Son - Destination Sky


Charmigt mejl från boyfriend....

Okej, seriöst. Såhär långt gick han för att bevisa att jag inte alls "sparar pengar på el för att jag har gasspis"... Jaja, boys will be boys........

Mejlet löd:

"
Maskin

Användning per vecka

kWh/år
Elspis gjutjärn 7 gånger 370
Elspis keramikhäll 7 gånger 300
Elspis induktion 7 gånger 260

På mitt elavtal från e-on betalar jag idag 82öre/kwh.
0,82 x 370(om man har gjutjärn) = 303,4.
303/12 = 25,25.
Alltså... Du betalar 141kr i månaden för din flådiga gasspis. Medans jag betalar 25kr i månaden för min budget spis.
Då tjänar jag nästan 1400kr mer än dig per år om jag använder spisen 7ggr i veckan..
Sorry baby <3 "

Som hämnd lägger jag upp denna bild:


And someday, I'm gonna marry you

Ta er tid att se dessa klipp. De är så himla söta!

Älskar Elliott's slut på den andra filmen. " I want her to be just as I am. Beautiful"

 

 

 


Sometimes you can't make it on your own, I need you

 

And hey, BABY:

 

 


History books forgot about us and the bible didnt mention us


Studenten, examen, huvudentren till verkligheten

För precis ett år sen tog jag studenten, otur med vädret och upp 04.30 på morgonen, men det var den bästa dagen i mitt liv (hittills). Här kommer några bilder från the good time:












Friday, I'm inlove

Som rubriken lyder är jag så otroligt kär, inte bara idag, utan alla dagar. Därför bjuder jag på en kärlekssång dagen i ära. Denna låt är skriven och sjungs av Chris Medina, tills hans fästmö som råkade ut för en olycka och blev hjärnskadad bara 2 månader innan dom skulle börja planera sitt bröllop. Åh, den är helt underbar!

Här berättar han historian när han söker till USA's Idol:

 


I would take you down to the city for a while

God förmiddag! Eller god och god. Det här eviga borrandet får mig att gå bananas, helt ärligt. Grannarna i porten bredvid har borrat 2 månader tillbaka nu, och imorse lät det som om dom borrade igenom väggen, fruktansvärt högt att tillochmed hunden blev nervös...

Hur mår ni då? Förutom att jag väcktes och blev på dåligt humör så är det bra med mig, det börjar nämligen klarna upp sig i huvudet på mig, efter en långpromenad med voffsen och lite "frukost"! Sitter i soffan med kaffekoppen i handen och kikar på Efter Tio! Synd att det är lite halvtaskigt väder, annars hade man kunnat göra något vettigt av dagen!

Mer än sådär har jag inte att komma med just nu, så vi hörs senare!

Njut av bilderna på min frukost idag och min lunch igår! Enjoy!



Lunchen igår bestod av två tonfiskwrappers!


Lördagslåt

Jaha, glömsk som jag är så tappade jag bort mig själv där ett tag, men nu har jag hittat tillbaka och levererar en lördagslåt istället för fredagslåt! Enjoy, den här ligger på toppen av min lista just nu!

'


Gudd mårrning

Sovit som ett litet barn har jag, skönt att bara lägga sig tidigt såfort jag kom hem från bion, som för övrigt var underfär som ettan, nån ska gifta sig, dom kör en svensexa och så tappar alla minnet och börjar leta efter någon som dom tappat bort, där dom under letandet stöter på en massa skurkar... Ja, typ... Men den var ju värd att lägga ner 1½ timme på iallafall, för skattade gjorde man ju ändå! Nu har vovven varit ute och ätit så nu är det min tur för frukost! Får se vad resten av dagen har jag bjuda på!

Vems frukost ser godast ut, förresten? Neo's eller min, Dietshake+kaffe vs. torrfoder?
Jag röstar på Neo's!




The hangover

U-N-D-E-R-B-A-R-T väder! Legat och pressat lite på balkongen, men nu drar jag och Erica till Heron och stänger in oss i en biosalong! Baksmällan 2 it is, får se hur bra den är. Bättre eller sämre än ettan? PUSS


I need a minute to figure out what to do

Hello lovers! Hur är det? Med mig är det si och så, denna vecka har jag tillåtit mig själv att vara ledsen och sörja lite, men det känns så mycket bättre. I onsdags var jag och lämnade över Kiera till hennes nya familj och trots att jag grät sjöar så kändes det bra, jag vet att familjen som tog henne kommer älska henne minst lika mycket som jag gör.

Sådär, nu är det dags att gå vidare. När man förlorar något är det lätt att fokusera på det och för en stund glömmer man bort det man faktiskt har. Jag har en underbar hund kvar hemma som alltid finns vid min sida, och jag har en underbar pojkvän som jag älskar. Så är det, och så kommer det vara!

Detta var det sista inlägget med detta ämne, för som sagt, nu är det dags att släppa det och gå vidare.



RSS 2.0