the only way her heart will mend is when she learns to love again

Vilken helvetesnatt. Jag har inte kunnat sova mer än 4 timmar, mellan 05 och 09... Förjävligt vad jag saknar min prinsessa, går inte att beskriva. Även fast jag har världens bästa Neo kvar så kändes sängen enormt tom utan henne. Dags att inse hur bra hon kommer få det, och att det är det enda rätta beslutet för hennes bästa, och mitt.

På onsdag ska jag iallafall vara med och lämna över henne till den nya familjen, och även om det kommer bli en stor gråtfest från min sida så kan jag inte tänka tanken på att inte få säga hejdå till henne ordentligt..

Jaja, du är det dags att torka tårarna för åttiohundadetusen gången.. Snart kommer min fina pojkvän så jag får väl snora ner hans tröja eller något, så vi båda har något att vara ledsna över! Men först ska jag till centrum för att byta en kavaj och köpa ett par byxor!



Hela veckan får ni väl stå ut med bilder på fina Kiera, men det klurade ni ut med lilltån va?

Just another sleepless night


Confused feelings

Just nu känner jag mig enormt ledsen, lättad, besviken, glad och arg på mig själv. Det är jättekonstigt, men så är det. Med allting som händer i mitt liv nu kom jag fram till, mot min vilja, att jag inte har varken plats, tid eller ork att ha två hundar, och även om valet av vem jag skulle behålla var grymt svårt så valde jag att behålla den äldsta, Neo, då han är lite speciell och för att han är gammal och jag vet inte hur många år han har kvar i livet.

Det betyder alltså att vi lagt ner mycket tid på att hitta någon som skulle kunna ta hand om Kiera, och med hjälp av en vän till mamma så hittade vi en familj där hon kommer bli älskad och blir en i familjen, precis som jag vill att hon ska få vara.

Nyheten om att familjen valde att ta henne kom så plötsligt, även om jag vet att det är svårt att inte fastna för min lilla underbara sötnos. Jag känner mig helt tom inuti samtidigt som jag är lättad över att jag nu vet vad som händer och att hon kommer få det bra.. Herregud, mina hundar är som mina bebisar, mina barn. Och nu förvinner en av dom ifrån mig. Det är jättejobbigt, och jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu....

Även om jag vet att jag kommer kunna träffa henne så känns det som om hon inte finns mer...

Jag känner mig som en svikare som bara lämnar bort henne, även om det inte alls är så. Men det är så för henne, hon som inte förstår varför. I detta nuet önskar jag att hon inte alls kommer komma ihåg att hon varit min i 5 år..

Kommer sakna mitt lilla lyckopiller, kommer sakna att bli välkomnad med massa pussar och gny när man kommer hem. Kommer sakna min fina tjej.


SvD någon?!

Vet inte hur när och varför detta fel hände, MEN jag har av någon konstig anledning fått en SvD i brevlådan varje dag nu i ca 2½ vecka... Tack men nej tack. Särskillt inte när fakturan kommer, för det lär den väl göra?! Herregud, vad händer. Antingen får man ingen post eller så får man post man inte ska ha.. Ironiskt det där. En sak jag verkligen inte ser fram emot med flytten är just posten och adressändringen! Do you hear me, ni som har flyttat?!

Nej, nu blir det en till kopp kaffe och till att bosätta mig i soffan, det är nämligen en massa repriser jag har att se då jag är snäll och skonar min pojkvän genom att inte titta på alla tusen serier som jag följer! Snälla jag, I know!


Tack, men nej tack!

I bet california wishing on these stars


This right here I swear will end soon

Goooood förmiddag!

Jag var uppe med tuppen (trots hela vinflaskan plus några shots i magen) och mådde toppen! Fast om man bortser från vädret... Alltså Sverige, vad håller du på med? Det är snart juni och bara 14 grader? Inte okej..

Hursomhelt hade vi det jättetrevligt igår, grillade hamburgare och supergoda kycklingspett och satt och pratade en massa skit, precis som vanligt alltså! Blev en hyfsat tidig kväll ändå, då jag hade hundarna hemma som ville ut.

Förutom att berätta det och klaga på vädret så har jag inte mycket mer att tillägga, så vi hörs sen!


Jag och Stephanie i somras på Dalarö Skans

Dagens

Dagen fredagslåt blir Sibel's  Wake up, fast den "lugna" hon spelade i TV4 för någon vecka sen!


Punka och påfyllning

Tjohooo fredag!

Ikväll ska jag ut till Dalarö och till min kära vän Stephanie som fyllde år igår. Åkte därför en snabbis till centrum för att köpa en present till henne. Tror ni inte att jag lyckas få punka på bilen då?! En stor fet spik, rätt i däcket, och jag som precis fixat nya naglar och inte alls har varit intresserad av att lära mig hur man byter däck...
Men höjden av humor står en gubbe som var parkerad bredvid mig för. Han vinkar åt mig, pekar på mitt punkadäck och gör tummen upp. VAFAN! "Jotack jag vet att jag har punktering, varför tror du annars jag står här i solen en timma. Dubbelparkerad dessutom?!" Okej, kanske inte supertrevligt sagt, men komigen. Man är ju inte mer än mänslig...

Blev till att vänta i 1½ timma tills pappa kom och hjälpte mig, tackar för det!

Men vet ni vad jag också gjort idag? Förstorat läpparna! Asssssååå guuuuud vad ont det gjorde, men är sjukt nöjd! Får se om jag fyller på mer sen, ville börja med lite första gången och sådär..! :)

Innan:

Efter:


Dream on, dream on

 


Water for elephants

Nu är det äntligen dags att krypa ner i sängen och kolla på Water for elephants. Har velat se den filmen sen den kom på bio, så nu jäklar! Nattinatt på er!


Im on the edge of glory with you

Sjukt nöjd med dagen hittills, har varit iväg på en arbetsintrevju. Eftersom att vi inte har några konferenser under sommaren, så innebär ju det inget jobb för mig. Men intervjun gick iallafall superbra, och ska vidare på en annan intervju. Hoppas inte för mycket, men det vore så sjuk skönt! Så håll tummarna nu, alla! :)

Nu ska jag titta på min lilla vovve som sover sött och sätta igång kaffekokaren och unna mig en kopp GOTT kaffe (lite brist på gott kaffe på jobbet. Haha, jag dör lite bara. Så himla jobbigt!)!

 


I just want you to know who I am





Today I don't feel like doing anything

Idag har jag varit ledig och bara varit. Tog en riktig slappdag och passade på att tvätta litegrann (jag erkänner, jag han inte tvätta mer, för jag sov så länge), och efter det har jag bara legat och solat på balkongen. Så himla skönt, och man måste tydligen passa på, för i helgen blir det under 10(!?) grader... Herregud, only in Sweden liksom...

Har precis passa klart lilla Totte, och nu ska jag lägga mig i badet och slappa ännumera innan jag intar soffställning (eller nu mera schäslong-ställning, för i förrgår var jag iväg och köpte en vit suuuuuperskön schäslong till nya lägenheten och har redan invigt den såklart!) och glor på tvn innan det är dags att skalla kudden!



Fortfarande sol ute, så underbart!



Min nya aphärliga schäslong!





The more you see, the less you know

Herregud vilken jobbig dag, nu är jag supertrött och vill bara dö i sängen asap! Och vet ni? Det ska jag göra nu också!
Godnatt sötisar! PUSS


Show no mercy!

Ibland är det skönt att vara arg faktiskt. Då kan man ta tag i den där disken som står, och man kan ta ut soporna utan att tänka på det. Bara ha saker att göra och få tankarna på annat. Perfekt humör när man måste städa.

Nu har jag tagit tag i köket, burit ner saker till grovsoprummet och snart ska jag ta en vända till. Det är lång ifrån allt som jag behöver göra egentligen, men jag känner för att röja lite lagom idag, och sedan ta tag i resten när det är dags för flytten. Blir lite lättare då när saker har flyttats över till nya lägenheten!

Skönt att passa på när jag bara har en hund hemma också (den lugnare av dom) och skönt för honom att få all uppmärksamhet. Imorse blev det en långpromenad (så långt som han orkar, dvs) och nu får han följa med ut varje gång jag går ut med soporna. Perfekt! Passar på att vara ute på balkongen emellanåt också. Man måste ju ta vara på denna dag, för vem vet. Det kanske börjar snöa imorgon! Haha. Dör på svenskt väder....

Vad gör ni andra idag då? Har ni också städdag?


Don't you let me go tonight

Äntligen fredag, eller hur?! Har precis fått i mig min "lunch" bestående av 2 ägg och en avokado. Ja, synd om mig, men tänk vad snygg jag kommer vara på beachen i sommar!

Sitter och funderar på vad för mästerverk jag ska bjuda min pojkvän på ikväll... Stackarn drabbas ju av att jag äter som jag gör, så jag försöker iallafall... Vad gör ni ikväll då? Själv har jag inte bestämt mig än, antingen hemma-mys-kväll eller så sticker jag iväg till en vän och dricker rosévin och äter jordgubbar.. Svårt val, faktiskt!

Nej, nu får jag sätta igång, puss på er älsklingar!






Bjuder på en bild på mina snygga naglar som Kicki gjorde i onsdags:


Freeeedag!

Fredagslåten blir..... damdamdaaaam: Veronica Maggio, Mitt hjärta blöder:


Inte för att vara sån, men komigen nu?!

I inflyttningspresent vill jag HEMSKT gärna ha denna:



Kom igen nu? Schyrra...?
Hur som helst, ni vill nog veta att den finns att köpa på Mio Möbler! :)

Lammstek med vitlökssås och persilja

Hejhej Hallå! Vad händer där ute i landet? Not much? Näe, okej. Ja själv ska jag dra igång och laga lammstek till min boyfriend! Jag vet, perfekta flickvännen... Haha. Första gången jag ger mig på att tillaga lamm, så vi får se hur det hela blir.

Kan ju meddela att det första jag gjorde var att sticka mig själv i fingret med stektermometern så att det började blöda... Så nu kan det ju bara gå bättre, eller vad säger ni?




Secrets

Psst... vill ni veta en hemlis? Ja, klart ni vill. När jag är själv och äter hårdbröd så knager jag likom på mackan, sådär som en liten kanin. Jag passar på när jag är själv, för min pojkvän skulle gå i taket om han såg/hörde mig göra det...

Looking back, over my shoulder. I can see the look in you eyes.


Mondayblues

Min hund hittade en kompis, som inte ville vara kompis med henne..




RSS 2.0