New In: Bathroom





Något jag verkligen tycker är viktigt i ett badrum är härliga handdukar som matchar. Igår köpte jag därför ett gäng handdukar i svart och i cerise. Passar perfekt till alla mina rosa hud-och hårvårdsprodukter, och så svart för att det inte ska vara alltför tjejigt!

Kommentarer
Postat av: De Den

Hej där! Såg din kommentar på Blondinbellas blogg om roaccutan. Jag tänkte fråga dig hur din kropp och ditt psyke har påverkats av tabletterna. Jag ska nämnligen börja äta dom i morgon! Har hört massa gott och ont om tabletterna. Man blir ju lite orolig och nervös, ska man äta dom eller inte...

2012-01-04 @ 14:36:06
Postat av: Karolina

Hej!



Som du säkert också såg så har jag ätit tabletterna i snart 3 månader. Jag var som du, väldigt förväntansfull för att äntligen ta tag i problemet, men även väldigt nervös över alla biverkningar.



Vad jag har förstått så är det väldigt få som upplever värre biverkningar än torr hy, torra slemhinnor (näsa m.m.) och torra läppar. Detta är även fallet för mig, och det är inte heller ett särskilt stort problem om man har en bra dagrutin med dagkräm, nattkräm och är noga med att ta bort sminket. Var beredd på att ständigt få smörja in läpparna. Jag använder försvarets hudsalva, och undvik lypsyl då det i längden torkar ut läpparna!



Jag började äta 3 tabletter om dagen, och sedan ökade vi till 4 om dagen. Denna ökning gjorde så att mitt kolesterol ökade lite, men det är absolut inget farligt, då läkaren håller koll på en med hjälp av blodprov varje månad. Har även märkt att jag tappar lite mer hår än vanligt, men även det är så pass lite, så det är inget jag tänker så mycket på.



Vad det gäller psyket så är det inget som drabbat mig, och det verkar vara en väldigt liten skara som faktiskt drabbas av personlighetsförändringar och annat obehagligt. Jag var noga med att berätta för min familj och mina nära vänner att jag kommer ta denna medicin och vad som kan hända, så att de kan säga stopp om dom märker av något konstigt, men än så länge har jag klarat mig!



Lycka till med din kur, håller tummarna för att allting ska gå bra för dig! :)



/Karolina

2012-01-05 @ 07:04:13
URL: http://linawilhelminakallqvist.blogg.se/
Postat av: De Den

tack så jättemycket för ditt svar! och lycka till med de sista månaderna nu! (=

2012-01-07 @ 02:10:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0